Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 19. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 19. jul 2013. godine

SHARE

CA: FRIDAY THE 13TH PREMIERE

Svoj 31. rođendan danas slavi američki glumac, Jared Padalecki.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste puni snage, bavite se fizičkim aktivnostima i sportom. Budite oprezni jer je opasnost od povreda pojačana. Sve ostalo je pod kontrolom. Morate uložiti maksimum snage kako biste ostvarili današnje obaveze. Emotivno zadovoljstvo! Optimista ste s razlogom.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Prikupite snagu za nov nalet emocija koji će biti daleko intenzivniji od prethodnog. Manje reagujte srcem, jer ono greši. Puno uzbuđenja na temu ljubavi. Neki Bikovi će imati zdravstvenih problema hormonske prirode, koji utiču na smanjen prag tolerancije. Osoba u znaku Vodolije će samo pokušati da vas isprovocira.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto se nalazite u stanju preosetljivosti i povećane intuicije, iskoristite to na pravi način. Ne paničite, već pokušajte da iz situacije izvučete maksimum koristi za sebe. Morate biti opušteniji jer je nervni sistem na udaru.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sa partnerom ste u harmoniji, sa roditeljima i prijateljima takođe. Emotivnost je izražena. Naglašena je privrženost domu i porodici. Potreba da se o nekome brinete takođe je izražena. Prema partneru se odnosite roditeljski, što ga pomalo nervira. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Zračite ljubavlju, srećom i harmonijom. Razlog za dobro raspoloženje nije samo ljubav već i započinjanje nečeg čega ste se ranije pribojavali. Glavobolja je posledica naprezanja. Prokontrolišite vid. U društvu se osećate nelagodno i nesigurno, tako da ćete pokušati da ga izbegnete i povučete se u zagrljaj voljene osobe. Budite optimista, opustite se i uživajte u trenucima ljubavi i sreće.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve je u znaku putovanja i pravljenja planova vezanih za taj segment života. Kad se radi o nečem drugom, manje ste uspešni, a više nesigurni. Iako ste srećno prebrodili opasnost, morate i dalje biti oprezni. Neko pokušava da vas prevari, partner ili prijatelj. Mogući su stomačni problemi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko žudite za neobičnim stvarima, dobićete ih. Prija vam druženje sa umetnicima i boemska atmosfera. Situacija se iskristalisala. Znate na čemu ste. Rešavate problem sa partnerom, pa možete da predahnete. Uživajte u svakom trenutku, onako kako samo vi umete. Prikupite snagu za nov nalet događaja. Biće zabavno, ludo i nezaboravno. Flert sa Vodolijom lako može da preraste u ozbiljniju vezu. Ako nije u blizini, postarajte se da bude. Uživaćete višestruko.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Hvatate se u koštac sa velikim izazovima i poduhvatima. Uspešno ih rešavate, pa nema razloga za nerviranje. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nadajte se najboljem. Poželjno je biti racionalan po pitanju fizičkog iznurivanja. Razmirice sa partnerom mogu osvežiti vezu. Imate višak energije koju nesebično trošite.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Bićete u situaciji da nekome učinite uslugu, što će vam se višestruko isplatiti. Iako ne polazite sa računicom, dobro se dobrim vraća. Intuicija je pojačana, uživanje u muzici izraženo. U dobrom ste raspoloženju jer ste u skladu sa samim sobom. Ekstrasenzorske sposobnosti su izražene. Malaksalost je znak da ste preterivali sa aktivnostima. Aktivan odmor je pravo rešenje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Imali ste prilično burne trenutke ili ste ih tako doživljavali. Sada ste u fazi kratkog predaha i regeneracije. Pokušajte da normalizujete odnose ne samo sa partnerom već i sa bližom okolinom. Razmislite o tome koliki je vaš udeo u nesporazumu? Na momente se osećate slabo, da bi se ovo stanje ubrzo pretvorilo u suštu suprotnost. Sve je u znaku velikih oscilacija raspoloženja i fizičke snage. Očekuje vas rasprava za koju morate imati unapred spremne adute.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ljubav i prijatna uzbuđenja čine zanimljivim naredne trenutke. Jedna osoba vas uzbuđuje. Niko ne sumnja u to da ćete prihvatiti njen izazov i krenuti u ljubavno osvajanje. Još ako se radi o Vagi ili Biku, prijatnih iznenađenja će biti na pretek. Čak i Rak može da dođe u obzir. Nemojte mnogo da birate. Smisao za umetnički doživljaj je pojačan, pa se potrudite da ga iskoristite. Mogući su problemi sa grlom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Bolje je da vi činite uslugu i pomažete drugima nego da bude obrnuto. Danas ste u takvoj situaciji. Neka vas ne iznenade pojačana intuicija i interesovanje za okultne teme. Očekujte srećan obrt situacije. Profitiraćete na više strana, posebno na finansijskoj. Neko iz vaše neposredne blizine pokušaće da vas po ko zna koji put šarmira. Prihvatite flert.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR