Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 19. april 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 19. april 2013. godine

SHARE

null

Na današnji dan svoj 26. rođendan proslavlja slavna teniserka, Maria Sharapova.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Čini vam se da ponešto ne ide baš onako kako ste isplanirali. Stvari se dešavaju u pogrešno vreme, i to onda kad ih uopšte ne očekujete. Moguća su emotivna neslaganja, jer ste skloni da na partnera prebacite krivicu za sopstvene neuspehe. Od svih previše očekujete. Zapitajte se da li vi dajete nešto zauzvrat i u čemu grešite. Dobićete odgovor.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Razmišljate o emotivnoj vezi zasnovanoj isključivo na fizičkoj privlačnosti. Kad ta spona nestane, više nećete biti zajedno. Partner je prava osoba za vas, jer ste dosad opstali. Sa osmehom reaguje na vaše ludosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pokušaćete nekoga da obmanete ili će neko pokušati vas. U astrologiji se teško vidi sa koje ste strane. Gajite pogrešne predstave o vezama. Mogući su i zdravstveni problemi, nesanica, nedostatak izdržljivosti. Sve vas to čini asocijalnim. Okrenite se duhovnoj komponenti svoga bića.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Setni ste, pojačano emotivni. Pošto okolina na vas deluje opterećujuće, pokušajte da napravite distancu i da se ne unosite u tuđe probleme. Obradovaće vas vest od osobe koja je daleko, a na koju intenzivno mislite. Bićete na istim talasnim dužinama. Čista telepatija.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ograničenja u emotivnom životu samo su prolaznog karaktera. Ona čine vašu vezu lepšom i stabilnijom. Šta više hoćete? Uskoro sa partnerom ili novom simpatijom slede prijatna iznenađenja. Probudili ste se već iz zimskog sna i započinjete novu romansu. Ako ni sa kim drugim, ono sa bivšom ljubavlju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Toliko ste okupirani izvesnim problemom da ne vidite opasnost da postanete žrtva nečije mahinacije. Spustite se na zemlju, uključite obilje zdravog razuma, koji često koristite na pogrešan način, i problema neće biti. Treba se samo trgnuti iz stanja zanesenosti u partnerskim odnosima i biti oprezan.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

U fazi ste preispitivanja prijateljstva. Razmišljate koliko okolina uzvraća na vaša nesebična davanja. Čim ste krenuli u tom smeru, znak je da se treba distancirati i napraviti strogu selekciju okruženja. Možda preterujete kad poverenje ukazujete mnogima? Možda oni nisu vredni pažnje?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Teško je biti u vašoj koži. Nite svesni sopstvenih mana, pa krivicu svaljujete na druge. To je jedan od uzroka emotivnog nezadovoljstva. Pošto ih ima više, pokušajte da u tom smeru razmišljate. Ukoliko vam prijatelj bude povlađivao, znajte da nije pravi. Potreban vam je objektivan savet.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Manji problemi sa zdravljem donose opštu malaksalost. Pod uslovom da smanjite aktivnosti i da se okrenete filozofskim i verskim temama, bićete zadovoljni. Ima toliko stvari koje vas interesuju, a koje ne zahtevaju napor, muzika na primer.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto nailazite na ograničenja u emotivnom životu, ne možete da im se prilagodite. Hoćete nemoguće – eto razloga za nezadovoljstvo. Pokušajte da nađete utehu u stvarima koje volite, da radite ono što daje konkretne rezultate. Sve ostalo ostavite po strani. Otvoreno razgovarajte sa Strelcem o problemima.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Živite u svetu iluzija. Kao da vam prijaju laži, jer niste u stanju da se suočite sa istinom, koja nije ružičasta, ali joj treba pogledati u oči. Zbog čega obmanjujete članove porodice? Prikrivate problem, jer ne želite da ih opteretite. Pošto su oni po pravilu iskreni prema vama, budite i vi otvoreni. Čuvajte se krađe.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Srećne okolnosti vam idu naruku. Ukoliko Strelac ili Vodolija nisu u igri, Devica neće ostati ravnodušna. Prihvatite njen poziv za izlazak i pokušajte da je šarmirate. Da li ste razmišljali o korenitim promenama navika? Ukoliko niste, pravi je čas da počnete. Navikavajte se da ustajete ranije.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR