Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 18. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 18. oktobar 2013. godine

SHARE

Zac Efron Arriving On A Flight At LAX

Svoj 26. rođendan danas proslavlja glumac Zac Efron.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Kod vas se sve dešava neplanirano. Juče ste žarili i palili, a danas posustajete. Normalno, kad ste istrošili ogromne količine energije. Mnogi pripadnici znaka imaće kardiovaskularne smetnje koje ih mogu sputati u aktivnostima. Poznat je način za njihovo saniranje: obratite se stručnjaku.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Planovi samo delimično padaju u vodu. Nije prijatno, ali šta da se radi. Moguće su smetnje i subjektivni problemi, shodno godinama i interesovanjima. Znajte da je situacija prolazna, primirite se i strpljivo čekajte. Poželjno je ne obraćati se lekaru, zbog mogućnosti pogrešne dijagnoze.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U večitoj potrazi za novim sadržajima, bar vam nije dosadno. U situaciji ste da se snalazite pomoću štapa i kanapa, ali na kraju ostvarujete željeni cilj. Primena inovacija je moguća, ali se strpite i sačekajte još koji dan. Do tada čuvajte zdravlje. Pokušajte da se što je moguće manje nervirate.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko se bavite kreativnim radom, rekreacijom i hobijem – možete biti zadovoljni. Sve na šta možete neposredno da utičete zasad je pod kontrolom, ali ne i ono što zavisi od drugih. Stoga su moguća nerviranja. Neko na koga se oslanjate očigledno ne poštuje pravila igre. Verovatno je to partner.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Osećate se iznevereno, jer ste mnogo očekivali. Potrebna je izvesna doza rezervisanosti ako želite da budete zadovoljni. Pošto postoji opasnost od finansijskog gubitka, savetuje se oprez pri rukovanju novcem. Nije vreme za pozajmice – neće vam se vratiti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Više vam prijaju poslovi koji zahtevaju mentalno angažovanje nego fizičku aktivnost. Stoga razmišljate kako uvesti inovacije i olakšati sebi trud. Morate pojačati opreznost u komunikaciji, zbog mogućnosti povreda i nasilniih poteza sa strane. Vi niste agresivni, ali okruženje jeste.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Naglašene idealističke težnje mogu se izjaloviti. Stvarnost je surovija nego što ste mogli i da pretpostavite. Nervirate se na više strana. Partner vas ubeđuje da je u pravu, cene skaču, a para nikad dosta. Pošto je zdravlje ugroženo, posvetite pažnju njemu, jer je i te kako bitno za dalje funkcionisanje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Svesni ste da samo maksimalnim angažovanjem možete postići rezultate. Pošto ste tvrdoglavi i uporni, sve aktivnosti su usmerene ka tome. Nemate vremena ni strpljenja da čekate povoljniji momenat, kada bi sve trebalo da se odvija glatko. Morate po svaku cenu da rešite problem sad i odmah, makar bili i na gubitku.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Munjevitom brzinom okončavate poslove. Pošto ste razapeti na više mesta, koncentravcija nije najbolja. Nervoza je postala normalna stvar. Morate biti oprezniji i smireniji, jer opasnost vreba u vidu udesa, povreda ili vam, u krajnjem slučaju, može proraditi čir. Samo mudrim potezima možete izbeći opasnost.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nemate razloga za zabrinutost. Zvezde su vam naklonjene, ali to što vas na momenat hvata depresija kombinovana sa mračnim mislima samo je posledica lošijih planetarnih uticaja. Ukoliko želite da ih se oslobodite, promenite ritam. Ranije idite na spavanje, ustajte ranije, a više vremena provodite na svežem vazduhu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Period za dobru zaradu iskoristiite tako što ćete partnerove obaveze preuzeti na sebe. Novca će biti uskoro. Pošto ste postali konfuzni i teški, mogući su sukobi sa onima sa kojima delite inetresne sfere. Ljubomori nema mesta, jer ste u boljoj poziciji, sem ukoliko konkurent nije u vašem znaku.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

I dalje ste u prilici da se družite sa Škorpijama. Planetarni uticaji nagoveštavaju da to traje duže vreme. Ona – teška i posesivna, vi – mutni, pa ko duže izdrži. Ukoliko vam dosadi – kao po običaju, izmigoljićete se i nestati. Niste borac u onoj meri u kojoj trenutna situacija to zahteva.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR