Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 18. novembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 18. novembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan glumac Owen Wilson slavi svoj 43. rođendan.

21.03 – 20.04. OVAN

Zbog naglašenog pesimizma, unapred pokušavate od nečeg da odustanete. Mogući su sukobi sa partnerom i problemi sa prijateljima. Normalno, samo drugi su u takvim situacijama krivi. Ukoliko se osećate tromo, nije ni čudo: u vašem organizmu skupljaju se tečnosti i vrši se slaba razmena materija

21.04 – 20.05. BIK

Čim se nešto ne odvija po planu, vi bežite u maštu. Živite u svom svetu iluzija, koje na momente uspevate i da realizujete. Veza u kojoj se nalazite nije ona prava. To saznanje je bolno, ali korisno. Bar znate na čemu ste! Ili ćete uložiti napor da vezu spasete, ili ćete od svega odustati. Vama je lako!

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Blizanci su okupirani lepim stvarima. Ljubav na njih deluje stimulativno, pa su se bacili na umetnost i uživanja. Iako ste probirljivi na tom planu, uspevate da osmislite svaki trenutak. Izbegavajte avanture, jer lako možete biti uhvaćeni u klopku. Imate sijaset problema, pa bi vam samo još i to trebalo.

21.06 – 20.07. RAK

Pokušali ste da funkcionišete sami, ali ne ide. Samo radom u timu ostvarujete rezultate. To vam teško pada, jer svima nalazite manu. Da li ste vi možda idealni, ili vam se samo tako čini? Imate osećaj da ste nedovoljno voljeni.

21.07 – 21.08. LAV

Imate više sreće nego pameti. Opasnosti ste prebrodili, pa možete da predahnete. Okupirani poslom i završavanjem obaveza, nemate vremena da se posvetite porodici i voljenom biću onako kako to obično činite. Uskoro ćete završiti važne zadatke, pa nek se dotične osobe strpe. Biće maženja na pretek!

22.08 – 22.09. DEVICA

Veza u kojoj se nalazite zaista je romantična. Sjajno se osećate i nastojite da ne tražite greške u partnerovom ponašanju. Ukoliko biste to pokušali, spisak bi bio poveći. No, budući da dotična osoba čini sve da vas “fascinira”, totalno ste podlegli njenim čarima. Mogući su inspirativni umetnički doživljaji i užici.

23.09 – 22.10. VAGA

Od partnera očekujete više nego što su njegove mogućnosti. Pošto očigledno ne znate šta hoćete, izmišljate sukobe kad ne bi trebalo. Na momente vam polazi za rukom da mu pokažete osećanja, da bi ubrzo postao glavni krivac za to što vam neke stvari nikako ne polaze za rukom. Za konfuziju ste sami krivi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Reagujete na svaki postupak okoline koji vam ne odgovara. To se posebno odnosi na prijatelje. Nalazite im mane i okrećete leđa. Pošto ste za masu stvari krivi sami, pokušajte da se urazumite i spasete ono što se spasti može. Ako nastavite da se ponašate na ovaj način, ostaćete sami na svetu.

23.11 – 20.12. STRELAC

U fazi ste očekivanja uspeha. Pošto ste uložili maksimum energije, normalno je da ni uspeh neće izostati. Iskoristite moć koncentracije i filozofski način razmišljanja za posao kojim se bavite. Pred odlazak na put nastojte da spojite korisno sa lepim. Većini pripadnika znaka to polazi za rukom.

21.12 – 19.01. JARAC

Niste ni svesni koliko ste srećni. Moglo bi se reći da imate više sreće nego pameti. Ovih dana vam sve polazi za rukom, pa pokušajte da na izvesna ograničenja gledate kao na nešto sasvim prirodno. Ukoliko se osećate neostvareno, znajte da ste sami za to krivi. Negde grešite.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sva vaša razmišljanja su nepovezana i zbrkana. Pošto su mogući iznenadni bleskovi korisnih ideja vezanih za pronalaske i olakšavanje trenutne situacije, razmišljanja o tome će vam pomoći da popravite raspoloženje. Morate se prilagođavati drugima, što vam, budući da ste Vodolija, teško pada.

19.02 – 20.03. RIBE

Taman nešto preduzmete, kad se pojave prepreke. Postoje i unutrašnji saboteri, kojih niste ni svesni, a koji poprilično koče realizaciju ideja. Poslovna strana se nekako može kontrolisati, ali emotivna slabo. Imate probleme emotivne prirode. Mnogo tražite, a teško se prilagođavate zahtevima drugih.

OSTAVI KOMENTAR