Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 18. maj 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 18. maj 2012. godine

SHARE

24. rođendan danas proslavlja Taeyang, pevač grupe Big Bang.

21.03 – 20.04. OVAN

Raspoloženje vam se popravlja sa poboljšanjem materijalne situacije. Ukoliko se bavite nečim vezanim za tehniku, bićete u situaciji da unovčite kvalitete. Sada treba biti vešt i sačuvati stečeno. Ali kako, kad ste već dobro isplanirali sve što vam treba. A toga ima i te koliko!

21.04 – 20.05. BIK

Napokon ste se smirili. Sve šanse da izgladite nesporazume danas su na vašoj strani. Još uvek se osećaju posledice nezadovoljstva, ali vi, budući da ste uporni i energični, izlazite iz krize. Ne oslanjajte se narednih dana na Ovnove i Škorpije jer ćete od njih imati slabe vajde. Samo ćete davati, nećete ništa dobijati zauzvrat.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Rastrzani ste na više strana, pa je posledica toga nervna razdražljivost. Iako vam prija da više poslova radite istovremeno, malo ste preterali. Slobodne trenutke koristite na pogrešan način. Umesto da se odmarate, vi pravite planove koji vas guraju u još veći i naporniji posao. Budite realniji i racionalniji.

21.06 – 20.07. RAK

Donosite značajnu odluku i na nešto stavljate tačku. Rešili ste da uđete u nov period i da iz korena promenite pristup problemu. U pravu ste, ali vam je neophodna nečija podrška. Uspešno sarađujete sa devojkama i sa svima onima koji su na vašoj talasnoj dužini. Ostale po svaku cenu pokušavate da izbegnete.

21.07 – 21.08. LAV

Rešavate porodični problem. Okruženi ste filozofima koji mnogo pričaju, ali im ne pada na pamet da zasuču rukave. Onako lavovski ćete kao od šale uraditi njihov deo posla i pokazati im koliko ste uspešni. Izbegavajte svađe sa partnerom, pošto su vaše žaoke postale gotovo ubitačne.

22.08 – 22.09. DEVICA

Danas niste ni praktični, ni sitničavi, ni perfekcionista. Danas ste svoja sušta suprotnost. Pošto ste se definitivno izgubili u raznim ljubavnim maštarijama, najbolje bi bilo da u njima i ostanete. Kad budete uvideli grešku, biće vam čudno jer vam se to ranije nije dešavalo. Tešite se, nekad mora.

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon je kriza prošla. Kratak predah koristite da se saberete jer ste prethodnih dana bili potpuno rastrojeni. Iako pokušavate da krivca tražite u drugima, niste u pravu. Upravo vama samima nedostaje fleksibilnost, tako da na događaje gledate isključivo. Novo vreme zahteva i nove ljude. Razmislite!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Polako se oporavljate od raznih stresova. Emotivna bura prolazi, ali se ipak morate zapitati koliki je vaš deo odgovornosti. Samo realnim sagledavanjem situacije u budućnosti možete izbeći slične greške. U protivnom, one će se javiti kao recidiv, i to sa jačim posledicama. Budite realni i odmereni.

23.11 – 20.12. STRELAC

To što korektno ispunjavate svoje obaveze prosto se podrazumeva, priznanja takođe, ali vi maštate o nečem nedostižnom. Za neke su to Havaji ili Brazil, za neke – nova ljubav. Budite uporni.

21.12 – 19.01. JARAC

Situacija zahteva promenu. Morate se prilagođavati i biti moderni. To je jedan od načina da se povinujete savremenom dobu. Ukoliko ne pružite ruku novim naprednim snagama i ne promenite se, imaćete problema. Jarci su do te mere stabilni da im to teško pada. Prave grešku za greškom.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Kreativni ste i izuzetno sposobni. Zadivićete okolinu savremenim pogledima. Osobe u znaku Jarca će vam stalno kontrirati pošto nikako ne mogu da se priviknu na vaše nekonvencionalno ponašanje. Izbegavajte ih!

19.02 – 20.03. RIBE

Pred sebe ste postavili mnoštvo zadataka, tako da fanatički pokušavate da ih realizujete. Koliko ćete u tome uspeti – zaista je diskutabilno, pošto vam više odgovara da pričate nego da radite. Ali, tu je Blizanac, koji može da vas inspiriše na to da zasučete rukave. Možda podršku nalazite i u Devici. Ko bi znao?

OSTAVI KOMENTAR