Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 18. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 18. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Iako na prvi pogled nemate vidljivih razloga, dobro se osećate, jer ste našli svoj unutrašnji mir. Bavite se stvarima koje volite, okrenuti ste ljudima koje volite, strpljiviji ste i tolerantniji nego inače. Postavlja se pitanje dokle će to da vas drži? Ako se budete unosili u problem, nezadovoljstvo je neminovno.

21.04 – 20.05. BIK

U sve čega se latite unosićete se maksimalno. Mnogi Bikovi mogu očekivati veliku strast, o kojoj dugo maštaju. Kako će se događaj završiti – zavisi od toga kako se budu ponašali. Budete li ponavljali iste greške, neće biti baš sjajno. Uspeh vas očekuje u umetničkim zbivanjima.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Približava se vreme kada treba da stupite u akciju. Trema je normalna pojava, pogotovo zato što ni izdaleka ne možete da predvidite konačan ishod događaja. Pribojavate se unapred. Opustite se i uradite to što ste zamislili, ali krajnje oprezno, pa ni rezultat neće izostati.

21.06 – 20.07. RAK

Relativno se dobro osećate. Planirate negde da otputujete ili dočekujete goste sa puta. Na koju god stranu da se okrenete, nije vam dosadno. Posao i druženja uspevate da usaglasite. Deo po deo obaveza obavljate sa uspehom. Pošto prijatelj očekuje vašu podršku, pružite mu je.

21.07 – 21.08. LAV

Situacija zahteva prilagođavanje novim uslovima. Ukoliko vam to pođe za rukom, neće biti problema. U protivnom, može biti narušeno vaše ionako krhko zdravlje. Sa oboljenjima organske prirode uspešno ćete se izboriti, ali sa psihičkim problemima – malo teže. Nova ljubav je na vidiku, a ona sve rešava.

22.08 – 22.09. DEVICA

Bićete u situaciji da delite iskustva sa drugima. To će vam dobro doći, posebno ako su iskustva neprijatna. U društvu se sve lakše podnosi. Pokušajte da se putem razgovora oslobodite presije. Neka vas ne iznenadi vest koja je pomalo šokantna i prebrza, što ne znači da je i neprijatna. Naprotiv.

23.09 – 22.10. VAGA

Funkcionišete sa pojačanom intuicijom. To vam pomaže u komunikaciji sa ljudima. Pošto ste se uverili u to da ne valja biti preterano iskren, postajete oprezni. Svesni ste da neko može da vas preduhitri i iskoristi vaše trenutne poslovne adute. Uživate u lepim stvarima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Bićete u žiži događaja. To vam neće teško pasti pošto ste preduzimljivi i društveni preko mere. Savetuje se opreznost, jer mnoge stvari mogu nepažnjom da izmaknu kontroli, posebno kad je ljubav u pitanju. Tu još uvek lutate. U očekivanju ste “princa iz bajke”.

23.11 – 20.12. STRELAC

I dalje je situacija pod kontrolom. Posebno ste uspešni kad je posao u pitanju. Na emotivnom planu su moguće nesuglasice, pošto smatrate da partner ne ispunjava ni izdaleka vaša očekivanja. Savetuje se ili smanjenje želja ili promena partnera, ili pak iskren uvid u suštinu vaših odnosa. Možda probleme preuveličavate.

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto se dobro osećate, ništa vam neće teško pasti. Obavljate poslove koji su dugo bili u zastoju. Na svim poljima pristojno funkcionišete. Razlog je trenutno zadovoljstvo samim sobom. To se retko dešava, pa valja iskoristiti ovaj momenat. Planirate putovanje ili dobijate vesti sa puta.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zabrinuti ste zbog zahlađenja partnersko-bračnih odnosa. U početku ste mislili da je to normalna pojava, ali nesporazumi traju više nego što je normalno. Želite da učinite sve što je u vašoj moći kako biste izgladili situaciju, ali neke stvari izmiču kontroli. Oboje ste prosto prenapeti i preopterećeni poslovima, tako da ne treba da paničite.

19.02 – 20.03. RIBE

U vazduhu se oseća optimizam. Nešto do čega vam je stalo i u šta polažete nadu ostvariće se upravo onako kako ste zamislili. Ulazite u relativno miran period, posle dužeg perioda nezadovoljstva. Do te mere je dobro da vas to zabrinjava. Zaboravili ste da uživate. Teško se opuštate.

OSTAVI KOMENTAR