Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 17. februar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 17. februar 2012. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 49. rođendan proslavlja jedan, jedini, neponovljivi Michael Jordan.

21.03 – 20.04. OVAN

U sve se danas unosite sa sebi svojstvenom strašću. Mnogi Ovnovi će se zaljubiti – na prvi pogled. Stanje zaljubljenosti im odgovara, jer nikome ljubav nije neophodna kao njima. Okolina ih doživljava drugačije, jer ostavljaju suprotan utisak. Ljubav i sreća.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto gajite potpuno pogrešnu predstavu o izvesnoj situaciji, a od okoline previše očekujete, nije ni čudo što ste pomalo nezadovoljni. Morate se spustiti na zemlju i uključiti nešto što se zove razum. Osećanja varaju, a vi ste, kao zemljani znak, doskora važili za praktičnu i pametnu osobu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Blizanci se danas bave rešavanjem ljubavnih problema i bave onim za šta imaju afinitet. Uspeh mogu očekivati u umetnosti, jer je to trenutno jedina oblast koja im može uliti optimizam. Ne dozvolite da vas partner svojim neobičnim stavovima izbaci iz takta.

21.06 – 20.07. RAK

Očekuje vas interesantan susret i druženje sa dragim osobama. Priznaćete da ste zapostavili prijateljstvo. Ne sekirajte se jer vam prijatelji, pod uslovom da su pravi, neće zameriti. Razmišljanja o ljubavi praćena su nadom da se ona već jednom dogodi.

21.07 – 21.08. LAV

Imate razloga da se divno osećate. Ne drži vas mesto. U takvom raspoloženju postoji opasnost da se previše opustite i zaboravite na sve obaveze. U svemu morate biti umereni, pa i u uživanju. Treba naći zlatnu sredinu između obaveza i provoda.

22.08 – 22.09. DEVICA

Poželećete da ostvarite cilj po svaku cenu, ali njegovo ostvarenje, nažalost, ne zavisi samo od vas. Stoga su mogući problemi sa okolinom. Počela je da vam zavidi na dosad postignutim uspesima. Uspeh vas očekuje u kreativnom radu i oslanjanju na sopstvene snage.

23.09 – 22.10. VAGA

Povedite računa o tome da se totalno ne izgubite u moru planova. Shvatili ste da nije vreme za njihovu realizaciju, ali vam ne smeta da maštate. Savetuje se obavljanje konkretnih stvari, veliko spremanje, ne samo kuće već i vlastitog života. Maštanjem naizgled gubite vreme i trošite se, ali i uživate.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije će biti u situaciji da ih okolina na ovaj ili onaj način maltretira. Samo mali broj pripadnika ovog energičnog znaka maltretiraće druge svojim problemima. Ključna reč dana je gnjavaža. Zato ste pomalo razdražljivi. U izgledu je veća suma novca.

23.11 – 20.12. STRELAC

Srećno ćete prebroditi rizičnu situaciju. Pokušajte da iz nje izvučete naravoučenije. Do sada ste više puta bili opomenuti, ali očito da to nije mnogo vredelo. Posao zahteva pravovremenu akciju. Pošto na pravi način shvatate određen problem, to vam neće biti teško. Dobitak.

21.12 – 19.01. JARAC

U sebi prikrivate osećanja. Pošto se plašite toga da biste direktnim kritikom nekog mogli povrediti, odustajete. To uvek činite u sličnim situacijama, ali na svoju štetu. Morate se opametiti i promeniti. Saturnovi sledbenici su tvrdoglavi i teško se menjaju, ali nova vremena zahtevaju i nove ljude.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Od nekog dobijate podsticajne ideje. Stimuliše vas da na problem gledate iz drugog ugla. Imaćete uspeha u timskom radu. Zahvaljujući svojim stavovima, koji su direktni i nekonvencionalni, možete se pohvaliti prijatnom radnom atmosferom. Bar danas je takav slučaj.

19.02 – 20.03. RIBE

Ne možete da poverujete da je neko uspeo da vas nasamari. Kad bolje razmislite, sami ste krivi, jer ste dozvolili da vas prevede žednog preko vode; previše ste naivni. Ipak, trenutno nezadovoljstvo uspešno ćete prebroditi zahvaljujući podršci prijatelja i voljene osobe. Bitno je da uvek imate ljude na koje se možete osloniti.

OSTAVI KOMENTAR