Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 17. decembar 2010.

Tvoje zvezde za petak, 17. decembar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Na okolinu delujete zarazno u pozitivnom smislu. Inspirativno je nadahnjujete sopstvenim entuzijazmom i organizatorskim sposobnostima. Međutim, kad treba istrajati na poslu, nastaju problemi. Tešite se, pošto ste svoj deo posla odradili, pa se pripremate za nove poslovne poduhvate. Na pomolu je finansijski dobitak većih razmera.

21.04 – 20.05. BIK

Sa partnerom postupajte oprezno jer je rešio da vam pokaže zube, ili da vas eliminiše iz okruženja. Ljubomoru zanemarite i razmislite o tome koliko ste vi grešili i bili u trouglu. Činjenica da partner izmiče kontroli ukazuje na to da treba da se preispitate. Očekujte karmičke rasplete na koje malo možete uticati.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nepredviđeni događaji zahtevaju brze postupke. Nećete imati mnogo vremena da razmišljate jer su preokreti munjeviti i u kontinuitetu dovode do novih problema. Sve zavisi od toga koliko ste u stanju da funkcionišete i kakvi su vam refleksi. Partneru su dosadile stalne pridike. Razmislite o tome.

21.06 – 20.07. RAK

Posao je u prvom planu. Odlično se osećate jer ste racionalni u sličnim situacijama. Samo kad ste besposleni razmišljate o nebitnim osobama iz okruženja i opterećujete se promašenim ljudima bez perspektive. Trenutno je dobra zarada ono što vam privlači pažnju. Dobro funkcionišete sa Jarcem

21.07 – 21.08. LAV

Želju za dokazivanjem u stvaralačkom radu sprovodite u delo, jer jasno znate šta hoćete a šta nećete. Čim postanete svesni cilja, ništa vas ne može u tome osujetiti. Osim posla, okupirani ste i ljubavnim jadima. Na momente vam se čini da ste ih se rešili da bi se oni ponovo javili. Bar se ne dosađujete

22.08 – 22.09. DEVICA

Prijatna vest će vam osvežiti dan, a događaji koji iziskuju brzinu ukazati na činjenicu da niste u stanju da brzo funkcionišete. Ne možete da radite brzo i temeljno više stvari odjednom. Potrebno je vreme da se prilagodite novonastaloj situaciji. Vodolija vam trenira živce.

23.09 – 22.10. VAGA

Situacija zahteva brze reflekse i odlučnu akciju. U emotivnoj vezi ili braku vodite glavnu reč, zanemarujući partnerova osećanja. Njegovi neprimereni postupci ukazuju na to da grešite, mada ste tvrdoglavi i ne pada vam na pamet da to priznate. Hteli to ili ne, moraćete to da učinite ako želite da ostanete zajedno.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Puni snage i odlučnosti da se nečim bavite, možete se preopteretiti, što je, priznaćete, kontraproduktivno. Ulažete veliki trud u posao, ali kad bolje razmislite, shvatate da su rezultati neadekvatni. Čuvajte se nemoralnih postupaka i nepromišljenosti, bilo svoje bilo nekoga sa strane. Druženje sa Lavom je fatalno.

23.11 – 20.12. STRELAC

Strelci su u poslovnoj ekspanziji. Neka iskoriste svaki povoljan momenat, jer situacija skoro neće biti bolja. Ne mogu se požaliti ni na druge oblasti života, ljubavi na primer. Partner iz petnih žila nastoji da udovolji njihovim željama. Ukoliko ste nezadovoljni, uzrok je isključivo subjektivne prirode.

21.12 – 19.01. JARAC

Pojačana ali nedovoljno iskorišćena snaga dovodi do opasnosti i povreda. Čuvajte se sebi svojstvenog autodestruktivnog stava, jer ste skloni da u njemu preterate. Pažljivo za volanom, ali i u komunikaciji sa okolinom. Ne znate da li se treba povlačiti pred napadima ili biti direktan. Ovo drugo je uputnije.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne možete ni na šta da se požalite. Posao cveta, partner vas voli, prijatelji čine sve da vam udovolje. Ukoliko ste uprkos svemu nezadovoljni, znajte da je kriva vaša luda glava. Smirite se i dan provedite radeći ono za šta imate smisla. Rezultati će biti zapaženi, jer ste stvarno natprosečni.

19.02 – 20.03. RIBE

Ljubav je danas vaša glavna pokretačka snaga i daje smisao celom danu. Ukoliko se ne realizujete u vezi sa konkretnom osobom, okrenite se stvarima za koje imate smisla – umetnosti, psihologiji, snovima. Podsvest vas neće prevariti. Naprotiv, pomoći će vam da se okrenete stvarima u kojima ćete naći ostvarenje sopstvene ličnosti.

OSTAVI KOMENTAR