Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 17. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 17. avgust 2012. godine

SHARE

52. rođendan danas proslavlja legendarni glumac Sean Pean.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Relativno uspešan dan, pod uslovom da ne preterate sa idealizovanjem. Morate biti realniji i umereniji u svakom pogledu. Za dobro raspoloženje zaslužan je uticaj partnera. On vam šalje dobronamerne vibracije.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Nesporazumi sa suprotnim polom polako nestaju. Imate šanse da obnovite staru vezu ili da sa partnerom, posle dužeg perioda, nađete zajednički jezik. To se dešava jer postajete tolerantniji. Predosećate pozitivan ishod događaja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ništa vam se ne radi. Samo želite da uživate u životu. Problem nastaje ukoliko vam se za to ne pruže mogućnosti. Porodični odnosi se popravljaju. Pošto je umetnički talenat naglašen, iskoristite ga na pravi način.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ne dozvolite da vas obuzme samo Rakovima svojstven oblik inercije. Pod uslovom da se aktivirate, novac će se lepiti za vas. Materijalna dobra ne samo da volite već uživate i u njihovom gomilanju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sa partnerom sklapate primirje, svesni da ste preterivali. Mnogi Lavovi će upravo u ovom periodu pokušati da stabilizuju partnerske odnose, neki čak nastojati da ulete u dužu zajednicu. Dobro razmislite o tom koraku.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nemojte se kolebati, jer se šansa kasnije neće ponoviti. Imaćete vremena i za životna zadovoljstva. Nesporazumi sa okolinom samo su posledica nespremnosti da joj se prilagodite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Imaćete sreće u umetnosti. Period je odličan za ljubav, pisanje, sport i razonodu. Uspećete sve to da objedinite.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Problem se može pojaviti u vidu ljubomore. Normalno, nećete je otvoreno pokazati. Ispravno, jer je bez osnova. Bićete u situaciji da se okrenete porodici, te da sa njom rešavate važna pitanja. Mnogi pripadnici ovog znaka trebalo bi da se u narednom periodu sele.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pokušaćete da na najbolji mogući način izgladite odnose sa okolinom. Nećete se svađati, kako to umete, već ćete nastojati da mirno postignete cilj. Napokon i vi shvatiste da tiha voda breg roni. Površnost u rešavanju važnog problema može imati ozbiljnije posledice.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

U situaciji ste da vam novac prolazi kroz ruke. Mnogi pripadnioci ovog znaka potrošiće ga na prijatan način, a onaj manji broj, patološki škrt, nastojaće da ga sačuva za crne dane. Jarci su okruženi ženama i imaju od njih ne samo podršku već i konkretnu korist. Želja za dokazivanjem je izražena.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pokušaćete da učinite nešto sa svojim imidžom. Stalo vam je do toga kako izgledate. Nova garderoba samo je kompenzacija za nezadovoljstvo. Ušli ste u period važan za rešavanje emotivnih problema. Mali flert može da preraste u veoma opasnu romansu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nastupilo je trenutno zatišje. Gotovo da se ništa značajno ne dešava. Mnoge Ribe će uskoro uleteti u zabranjenu vezu, ili pak samo maštaju o osobi koja im je nedostižna. Lozinka narednog perioda biće “što komplikovanije, to bolje”. Kako ćete isplivati iz situacije koju ste sami zapetljali?

OSTAVI KOMENTAR