Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 16. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 16. novembar 2012. godine

SHARE

24. rođendan danas proslavlja Siva Kaneswaran, pevač grupe The Wanted.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Zbog nečega ste tužni. Imate osećaj da ste zaboravljeni i da osobi koja vam puno znači nije stalo do vas. Grešite. Pošto je dan povoljan za uspostavljanje kontakata sa inostranstvom, pod uslovom da se na njih usredsredite, ublažićete nezadovoljstvo. U vama se trenutno smenjuje snaga i želja za svađom sa iznemoglošću.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Planetarni aspekti ukazuju na mogućnost nesanice i ljubavnih jada. Kad bolje razmislite, za sve ste sami krivi, pa i za odnose sa suprotnim polom. Pošto od drugih trenutno očekujete više nego što ste u stanju da date, ništa puno ni dobiti. Današnji potezi mogu se bazirati na pogrešnim procenama i rasuđivanjima.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Neumorna blizanačka duša mašta o dalekim krajevima i putovanjima. Pošto ne možete da se skrasite na jednom mestu, a trenutni pad fizičke snage to nalaže, bekstvo u fiktivan svet postaje pravo rešenje. Ukoliko iz tog sveta brzo izađete, biće sjajno. U protivnom, mogući su ozbiljniji problemi sa posledicama.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Raspoloženje vam se popravlja. Osećate se sjajno i sve vam ide naruku. Iako je okolina hladna prema vama, ne brinete, jer ste okrenuti isključivo onim stvarima od kojih imate koristi. Emocije ostavljate po strani i za bolja vremena, mada jedan Strelac neprestano misli na vas.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pokušajte da iz dana maksimalno profitirate, ali kako? Vodite računa o sopstvenim mogućnostima i ne radite ništa preko njih. Ukoliko se budete iscrpljivali do besvesti, lako se možete razboleti. Ako primetite da niste najbolje, ne očajavajte – malaksalost je prolaznog tipa. Odmarajte se što više.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko se bavite kreativnim radom, tačnije umetnošću, imaćete snage i mašte da rešite brojne probleme. U protivnom, mogući su gubici materijalne prirode. Nedostaje vam otpornost i žilavost da se borite sa “vetrenjačama”, pa su maštanja i planiranja u vezi sa putovanjem samo trenutno rešenje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Činite sve same greške. Očekujete više nego što možete da date, nerealno prosuđujete, pa su opasnosti od razočaranja neminovne. Izbegavajte rukovanje novcem, jer bi razočaranje finansijske prirode moglo definitivno da vas dotuče. To vam nikako ne treba. Stoga, pamet u glavu! Okrenite se emotivnom životu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nekoga do te mere šarmirate, pa neće moći da vam odoli. To koristite, kao po običaju, u praktične svrhe. Pokušavate da iskoristite sopstveni uticaj kako biste ostvarili što bolji poslovni potez. Imate podršku više osoba. Dan je odličan za rešavanje egzistencijalnih problema, ali ne i emotivnih. Njih odložite.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mnogi Strelci imaju emotivnih problema zbog idealizovanja voljene osobe. Na tom planu im planete nisu baš naklonjene, a i njihova priroda komplikuje stvari i tamo gde za tim nema potrebe. Ima i drugih motiva za bavljenje onim što donosi rezultate, a to su romantično sanjarenje i uživanje u komforu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Šanse za napredak, duhovnu ekspanziju i oporavak trenutno su velike. Ipak, sve zavisi od vas. Ni zvezde nisu svemoćne i ne obećavaju ništa što pada samo od sebe s neba. Morate znati šta hoćete i u skladu sa tim funkcionisati. Ugledajte se na Strelca. Jedan pripadnik ovog vatrenog znaka iz vaše blizine daje vam praktičan primer.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Povoljan period se nastavlja. Imate odlične pozicije, što se konkretno odražava na vaše raspoloženje. Ukoliko to nije tačno, znajte da ste negde “zabrljali”, da grešite. Realno stanje je idealan pokazatelj toga gde smo, šta smo i koliko vredimo, ni manje ni više. Razmislite malo o ovim redovima.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Opasnost od povreda i samopovređivanja postoji, ali je možete eliminisati opreznošću. Želja za dominacijom je jaka, pa zbog nje mogu trpeti partnerski odnosi. Ne dozvolite da zbog nekih vaših negativnih osobina trpe najbliži. Mislite da ste idealni, ali, nažalost, to niko nije.

OSTAVI KOMENTAR