Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 16. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 16. decembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 1770. rođen je slavni kompozitor Ludwig van Beethoven.

21.03 – 20.04. OVAN

Probleme možete lako rešiti pod uslovom da se okrenete svojim stvaralačkim potencijalima. Među pripadnicima znaka ima mnogo obrazovanih koji nisu u stanju da znanja praktično primene. Stoga su neostvareni.

21.04 – 20.05. BIK

Gde god se okrenete, nailazite na zatvorena vrata. Od planeta ne možete ništa posebno očekivati, pa im doskočite. Savetuje se da ništa ne pokušavate, posebno kad su drugi u pitanju, jer ćete biti nervozni. Okrenite se sebi i radu u samoći i uspeh će biti očigledan. Nervozu vešto izbegavate, pa su rezultati vidljivi.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dan je u znaku interesantnih vesti. Da li ste primetili da volite drugima da držite pridike, kao da ste najpametniji? Ukoliko niste, obratite pažnju na to i pokušajte da se menjate. Ako vam nešto zasmeta, pre nego što počnete da kritikujete, setite se sopstvenih mana. Niste ni vi zlato.

21.06 – 20.07. RAK

Dan je u znaku partnerskih odnosa. Na pomolu su nova iskustva, a učeći na sopstvenim greškama, profitirate. Pošto mnoge nervira upornost i odlučnost sa vaše strane, neprijateljski su raspoloženi. Svesni sopstvenih potencijala, ne obazirete se na to. Razumevanje jednog Jarca sasvim je dovoljno.

21.07 – 21.08. LAV

Osećate se iznevereno i duboko razočarano. Čim se očaramo, normalno je i da budemo razočarani. Stoga nastojte da budete realniji u procenama kako ne biste ponavljali slične greške. Ne očekujte od drugih ono što ni sami niste spremni da date. Šetnja je odličan lek za nesanicu. Uzalud nekome nešto dokazujete.

22.08 – 22.09. DEVICA

Sa okolinom nalazite zajednički jezik pošto ste sa njom uspeli da se usaglasite. Tačno znate šta i koliko od koga možete dobiti, pa se ne zanosite, već radite po svome. I okolina je upoznata sa vašim željama i nastoji da ih ispoštuje. Očekujte harmoničan dan, jer postupate mudro.

23.09 – 22.10. VAGA

Oko vas su sve same bolesne osobe, pa nije ni čudo što se i vi slično osećate. Ukoliko se izolujete i u domaćoj atmosferi opustite, bićete srećniji i daleko ćete bolje funkcionisati. Postoji li išta lepše od razgaženih papuča, dobre knjige, kupanja u peni… Pošto taj luksuz sebi možete da priuštite, eto rešenja.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sugestivni ste i uz pomoć argumenata relativno dobro funkcionišete. Na emotivnom planu su moguće obmane, ili je problem u vama jer ne umete jasno da sagledate situaciju. Možda vam je proradila sujeta, ili pak blefirate? Pitanja ima bezbroj, a odgovor je jedan.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ulažete maksimalnu snagu u poslove i postižete dobre rezultate. Pošto ste rastrzani na više strana, konfuzni i zamišljeni, lako se možete nepažnjom povrediti. Stoga se savetuje oprez u cilju gotovo idealnog funkcionisanja. Držite se Ovna, jer on trenutno najbolje razume vašu narav.

21.12 – 19.01. JARAC

Mnogo muke ni oko čega, ili – tresla se gora, rodio se miš. Iako ulažete maksimalan napor želeći da po svaku cenu prebrodite rizik, rezultati su, barem po vama, jedva vidljivi. Nezadovoljstvo samim sobom nije ništa novo, ali je evidentno da višak energije treba usmeriti na adekvatan način kako biste izbegli nervozu.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešno savladavate prepreke dana, budući da razmišljate unapred. Intuicija vam jasno poručuje šta i kada treba raditi, tako da se shodno unutrašnjem glasu i ponašate. Dokaz da ste u pravu postaje evidentan. Svi pokazatelji govore da ste na pravom putu u rešavanju problema.

19.02 – 20.03. RIBE

Stidljivi ste jer ste podređeni u emotivnoj vezi. Ribe su po prirodi inferiorne i nesigurne, pa jak partner može samo da potencira ove njihove osobine. Neophodni su im jačina i jasan cilj, koji uglavnom nemaju, ali oslanjajući se na voljenu osobu, pod uslovom da je izbor pravi, čine čuda. U protivnom, moguće su neprijatnosti.

OSTAVI KOMENTAR