Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 15. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 15. mart 2013. godine

SHARE

null

38. rođendan danas slavi prelepa glumica, Eva Longoria.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto radite više poslova istovremeno, malo se odmarate, a puno nervirate, pa je stresno stanje evidentno. Aerobik i sport uz što više kretanja – sjajno je rešenje za izlazak iz krize. Ukoliko budete pasivni i od okoline očekujete razumevanje, a trošite se na nepotrebne stvari – može biti problema.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Bikovima prija druženje sa umetnicima, jer i sami poseduju talenat. Kroz razgovor sa ljudima koji se bave umetnošću oni razmišljaju o tome kako da ispolje svoje snažne inspirativne mogućnosti. Dan je odličan i za ljubav, pa pokušajte sve to da ukomponujete.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Još uvek ste dobro raspoloženi, ali ukoliko se budete nemilice rasipali, doći ćete u suprotnu situaciju. Partnera idealizujete, tako da vam uskoro ne gine razočarenje. Pošto je dan idealan za umetnost, a loš za materijalna ulaganja i praktične stvari, idite u bioskop – bolje ćete se osećati.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Iskoristite intuiciju i kreativnost na pravi način ukoliko želite da budete zadovoljni. U protivnom ćete misliti da se lepe stvari dešavaju samo drugima. Uživajte u društvenom životu i ne odbacujte od sebe ljubav. Lav ili Škorpija pokušava da vas zavede. Zašto ne flertujete sa njima? Nemate šta da izgubite.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovima se i dalje smeši sreća. Neka se opuste i uživaju u njoj. Pod uslovom da su dobili nov izvor prihoda, teško će naći vremena za razonodu i uživanje, ali samo saznanje da neko ceni njihov trud i da ga uz to dobro plaća – godi. Satisfakcija i na emotivnom planu. Ukoliko se sve to ne događa, očigledno je da negde grešite.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o okončanju veze ili nekog odnosa koji do sada nije urodio plodom. Ne želite više ništa da trpite, a osećaj sputanosti je reakcija na stanje tihog nezadovoljstva. Napokon ste shvatili odakle vetar duva, problem ste artikulisali, pa sada preostaje finalno razračunavanje. Uspećete, nema šta!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pokušajte da se distancirate od svega što zahteva vaše mišljenje, a što vas može dovesti u sukob sa okolinom. Da li vredi da se zbog toga svađate i prekidate prijateljstva? Pošto ništa ne postižete, već se samo nervirate, birajte neutralne teme. Imate vremena i za druženja, ljubavna posebno. Odgovara vam onaj astrološki znak koji se trenutno vrzma oko vas.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iako od želje za nametanjem sopstvenih ubeđenja okolini i partneru imate samo štete, to je jače od vas. Trenutno je ta vaša nabeđena superiornost velika prepreka u funkcionisanju. Poželjno je ponekad glumiti bespomoćnost. Planete vam poručuju da se urazumite. Ne morate po svaku cenu biti u pravu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspeli ste da prebrodite krizu i isplivate iz problema, i to onih koji utiču direktno na vaše raspoloženje. Stvari ponovo držite pod kontrolom, uspešni ste i zadovoljni. Sve okolnosti vam idu naruku, pa ih iskoristite. Ne dozvolite da brzopletost i pričljivost pokvare šansu i utiču na negativan ishod događaja.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Uspeh, zadovoljstvo postignutim rezultatima i vredan rad. To stanje vas drži već nekoliko dana. Na negativne reakcije okoline nemate vremena da obratite pažnju jer ste okupirani obavezama, ne samo školskim nego i privatnim. Razmišljate o inostranstvu ili o nekome ko je daleko.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imaginacija je pojačana, nove ideje vam se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastranite. Stoga morate uključiti i zdrave rezone. Kombinacija mašte i stvarnosti je ono ka čemu treba težiti i što će vam, bar danas, pomoći da dobro funkcionišete. Čuvajte se prevara.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Razmišljate o ljubavi, umetnosti, filozofiji i svim prijatnim stvarima. Ukoliko niste konkretan akter ovih događaja, na indirektan način, kako to Ribe obično čine, pokušavate da nađete kompenzaciju za nezadovoljstvo. Preduzmite nešto konkretnije. Krenite u akciju. Samo tako ćete biti ispunjeniji i imati više para.

OSTAVI KOMENTAR