Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 13. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 13. januar 2012. godine

SHARE

Na “baksuzni” dan 35. rođendan proslavlja glumac Orlando Bloom.

21.03 – 20.04. OVAN

Misaoni proces je intenzivan, pa planove sprovodite u delo. Ukoliko ste naučili da koristite iskustvo, a ne instinkte, sve šanse za uspeh su tu. U protivnom, izneverene nade i psihički poremećaji. Nudi Vam se rešenje, ali je potrebno da se strpite i sačekate pravi momenat. Ciljevi su rasplinuti.

21.04 – 20.05. BIK

Zbog nečega ste potišteni. Ne sekirajte se, jer je promena raspoloženja normalan sled zbivanja. Ako mislite da ste zaslužili više nego što ste dobili, grešite, jer nije na Vama da prosuđujete. Uzrok neraspoloženja je problem sa žlezdama ili hormonima. Mogući su i emotivni nesporazumi.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Neumorni ste. Svaki momenat koristite za skitnju. Ne želite ni na trenutak da se opustite i okrenete sebi. Nervoza je izuzetno jaka, pa je poželjno opuštanje. Sa Lavovima sjajno funkcionišete. Koristan savet: manje vina, manje cigareta.

21.06 – 20.07. RAK

U hrani pokušavate da nađete spas od emotivnog nezadovoljstva i emotivne neispunjenosti. Hrana pomaže lučenju hormona sreće, a pošto do sreće teško dolazite prirodnim putem, spas je u frižideru. Pokušajte da budete manje subjektivni i ranjivi i da shvatite da se kriza kroz koju prolazite svakome povremeno dešava. Niste izuzetak.

21.07 – 21.08. LAV

Osetljiva konstitucija upozorava na oprez pri uzimanju opijata i lekova. Podložni ste raspoloženjima okoline, pa je uputno druženje sa vedrim osobama. Saveti su jednostavni. Ako ih poslušate, lakše ćete izaći na kraj sa trenutno najkomplikovanijom osobom – samim sobom.

22.08 – 22.09. DEVICA

Prija Vam samoća. Ukoliko se nalazite u društvu, radije ste po strani i slušate druge. Zbog nečega ste potišteni i nesigurni. Možda čitate između redova reči jednog Lava? Ne analizirajte detalje, jer na taj način samo komplikujete život i utičete na to da se jaz sa voljenom osobom produbljuje. Važna su dela!

23.09 – 22.10. VAGA

Splasnuli ste kao balon. Drage Vage, ne može svakog dana da bude slava. Morate naučiti i da predahnete, ali i da se okrenete zdravstvenim problemima. Negde ste grešili, što se odražava na slabu tačku organizma. Da li ste preterivali u konzumiranju slatkiša ili nedovoljnom spavanju? Verovatno i u jednom i u drugom.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ponestalo Vam je snage pošto ste se energetski istrošili. Stoga rešenje potražite u pasivnom odmoru uz TV program ili knjigu. Kada je reč o hrani, bacite se na strogu dijetu. Ukoliko razmišljate o stvarima koje bi trebalo da se dogode a kasne, dodatno se nervirate. Opustite se i uživajte – biće sve u redu!

23.11 – 20.12. STRELAC

Kad biste uspeli da realizujete bar polovinu ideja koje Vam se motaju po glavi, bilo bi sjajno. Nadahnuti ste planovima, ali ste nestrpljivi kada je u pitanju njihova realizacija. Pošto je sklonost ka virusnim infekcijama pojačana, više vremena provodite u provetrenim prostorijama i izbegavajte ljubljenje.

21.12 – 19.01. JARAC

Evidentna ograničenja posledica su bolesti ili emotivne ugroženosti. Pošto se radi o površnim manifestacijama, poželjno je ozbiljnije analizirati pravi uzrok. Ukoliko volite da se mučite, onda ste postigli željeni cilj. U svakom slučaju, morate da se menjate.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pred Vama su prijatna iznenađenja, uzbudljiva dešavanja, spontane odluke. Svi se dive tome kako funkcionišete sa tolikim dijapazonom osećanja. Blaga tenzija je nešto bez čega ne možete da zamislite dan. Izbegavajte nepromišljene reči.

19.02 – 20.03. RIBE

Najbitnije je realizovati svoje ambicije i umne potencijale. U protivnom, bolesti psihosomatskog tipa mogu da ugroze Vaše funkcionisanje. One Vas opominju da ne živite u skladu sa prirodom, odnosno da ne poštujete vlastite potrebe. Ribe koje su na pravom putu nemaju problema. Nažalost, takvih je malo.

OSTAVI KOMENTAR