Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 12. juli 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 12. juli 2013. godine

SHARE

"Turbo" New York Premiere

Svoj 35. rođendan danas proslavlja glumica Michell Rodriguez.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ulazite u odličan period za komunikaciju i putovanja. Iako vam prija inertnost, narednih dana nećete moći sebi da priuštite taj luksuz. Okolnosti će vas terati na akciju. Vodite računa o svojim stvarima, kako ih ne biste izgubili.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Puno vremena provodite van kuće, i trenutno ste okupirani planovima kako što lepše provesti raspust. Ne dozvolite da vas neko od familije izbaci iz takta. Ukoliko se na fini način distancirate od nje, izbeći ćete ovaj problem.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete u tom pogledu, mada ćete se naći u situaciji koja zahteva više novca. Ne dozvolite sebi da dođete u situaciju da vrednujete stvari isključivo na taj način. U svakom slučaju, sistem vrednosti je uzdrman, a to je daleko širi pojam.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pokušavate da se dokažete u svemu što radite. Samo onim inertnim pripadnicima znaka koji ništa ne preduzimaju i vode običan život, jezik će biti brži od pameti. Racionalnost je izražena, što je dobro. Još kad biste se okrenuli vlastitim potrebama i prestali da brinete tuđu brigu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nedostaje vam samouverenost za ono što vam je bitno. Pokušavate da prikrijete sopstvene slabosti bežeći u samoću. Možda ona na trenutak pomaže da se pozabavite nekim stvarima koje smiruju i koje odvraćaju pažnju. Problem se može javiti ako se izgubite u maštanjima i odlepršate previsoko.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme, posebno one zdravstvene. Slaba tačka organizma je digestivni trakt. Ništa alarmantno, ali ste vi ipak uplašeni. Device su najveći hipohondri. Uskoro ćete ovaj problem rešiti. Za sada vam društvo odlično prija i dobro se osećate.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko priželjkujete novu ljubav ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Planirate putovanje. Pošto se radi o nečem jako primamljivom i lepom, dobro se osećate. Škorpije su uvek nezadovoljne svojim znanjem, pa planiraju usavršavanje. Trenutno ste prevrtljivi i često se menjate. Pokušajte da uočite ovu slabost, a onda je i kontrolišite. Menjajte slabosti kako biste pojednostavili život.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Pošto je novac na prvom mestu, ukoliko budete dobro plaćeni, bavićete se i stvarima koje ne volite. Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Neka vas stimuliše konstatacija da uskoro ulazite u bolji period.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primetite da se okolina ne ponaša isto prema vama, zaboleće vas, ali nećete reagovati. Po ko zna koji put se povlačite. Defanzivan stav postao je pravilo. Pošto on ničemu ne vodi, odreagujte direktno na ono što vam se kod drugih ne sviđa.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Praktična crta karaktera je u prvom planu. Bavite se stvarima koje vam donose korist. Iako okolina misli da niste sebični, vi to u stvari i te kako jeste, samo vešto prikrivate. Sa Blizancima i Strelcima mogući su sukobi mišljenja.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Razmišljate na kreativan način. Pošto nemate sreće u funkcionisanju na materijalnom planu, okrećete se stvarima koje vam pomažu da se bolje osećate. Neke Ribe idu na pecanje, neke šetaju pored vode i meditiraju, a neke pišu pesme. Nova ljubav je na vidiku.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR