Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 12. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 12. avgust 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 21. rođendan proslavlja kontroverzni italijanski fudbaler, Mario Balotelli.

21.03 – 20.04. OVAN

Prolazite kroz vama svojstvenu duševnu krizu. Osećate se neshvaćeno i usamljeno. Svesni ste da do svega dolazite sa mukom. Pošto je prag tolerancije popustio, lako se možete nervirati i ugroziti ionako osetljivo zdravlje. Razmišljanje o rastanku još više utiče na nezadovoljsto. Proći će i ovaj talas i ponovo ćete biti kao novi.

21.04 – 20.05. BIK

Iako imate velike prohteve, danas ćete morati da se zadovoljite minimumom. Svesni ste situacije, posebno kad je zdravlje u pitanju. Mnogo nade polažete u saradnike, ali ni oni nisu savršeni, pa često greše. Ljubav trenutno stagnira. Srećni ste prema zaslugama.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Tek pošto ste se lepo proveli, na dnevni red stupa ljubavni život. Razmirice sa partnerom počele su da vas zabrinjavaju, pa ćete potražiti nečiji savet. Pismo ili susret mogu učiniti ovaj dan lepšim nego što ste očekivali. Negde grešite, bar kad je ljubavni život u pitanju.

21.06 – 20.07. RAK

Briljirate raznovrsnim interesovanjima. Pored obaveza sa strane koje obavljate sa urođenom perfekcijom, blistate i kad je domaćinstvo u pitanju. Nesigurnost se može javiti ukoliko drugi ne počnu da hvale vaša dela. Osećate potrebu da za uloženi trud dobijete i adekvatnu moralnu satisfaciju.

21.07 – 21.08. LAV

Težak dan, nema šta! Kad to znate, biće vam lakše da ga prebrodite. Sve kombinacije u koje uđete biće problematične, ali ne i nesavladive. Težak i naporan rad ozbiljno su počeli da ugrožavaju vaš nervni sistem. Poslove odlažete, ali ćete stanje koje je neprijatno malo teže prevazići. Savetuje se šetnja.

22.08 – 22.09. DEVICA

Posao, provod i druge pogodnosti – učiniće da se osećate fantastično. Mnoge Device doživljavaju novu strasnu ljubav. Šetnja i držanje za ručice prijaju, bez obzira na uzrast. Važno je da ste sa novom simpatijom na istim talasnim dužinama. Susret je više nego spontan.

23.09 – 22.10. VAGA

Mnogo toga hoćete, mnogo započinjete, a ništa ne završavate. To vas izluđuje. Pošto danas treba da dobijete odgovor na pitanje koje vas duže vreme muči, imate tremu. Kakav god odgovor bio, bar ćete znati na čemu ste. Vage su po prirodi optimiste.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kad radite, nemate vremena da se udubljujete u probleme. Čim ste u praznom hodu, nastupa nezadovoljstvo. Akcenat je na emotivnom životu. Tu nastupaju nerviranja, jer na partnera ne možete da se oslonite. Mnogim Škorpijama ove godine sledi stalna veza ili brak, pod uslovom da to žele.

23.11 – 20.12. STRELAC

Budite oprezni kad je posao u pitanju. Možete lako postati žrtva prevare i raznih mahinacija. Setite se iskustva iz ne tako daleke prošlosti koje vas je skupo koštalo. Poželjno je sarađivati samo sa osobama koje su se dokazale kao prijatelji. Sa ostalima ćete biti na gubitku.

21.12 – 19.01. JARAC

Klasična umetnost, svet mašte i filma, odličan su lek za nezadovoljstvo. Doduše, ne rešavaju problem, već ga ublažavaju i odlažu. Sami morate da se menjate, ako želite da vam bude bolje. Vi možete mnogo da trpite, ali kad vam pukne film…

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Događaji dana usmereni su na posao i zdravlje. Nije vam lako, ali treba biti optimista. Uskoro ulazite u bolji period kad su ove stvari u pitanju. Što se ljubavi tiče, tu vladate situacijom. Simpatije i komplimenti pljušte sa svih strana. Moraćete da se odlučite za najunosniju varijantu.

19.02 – 20.03. RIBE

Šta vredi što se svega lišavate, kad su rashodi konstantno veći od prihoda. Osećate potrebu da potrošite za svoju dušu, ali to trenutno nije moguće. Budite oprezni kad je posao u pitanju, jer vas neko od saradnika ili klijenata može opasno nasankati. Samo bi vam još to falilo.

OSTAVI KOMENTAR