Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 11. novembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 11. novembar 2011. godine

SHARE

37. rođendan danas proslavlja Leonardo DiCaprio

21.03 – 20.04. OVAN

Opasnost od rizika i povreda postoji, ali i način da ih izbegnete. Oprezno izbegavajte sukobe. Okolnosti će se prosto nameštati u tom smeru i iskušavati vaš nervni sistem. Ne dajte se, ne dozvolite sebi da vas gluposti izbace iz takta, jer ćete biti na gubitku. Za sve ćete morati svojski da se potrudite.

21.04 – 20.05. BIK

Osetljivi ste kada je reč o ljubavi i partnerstvu bilo koje vrste. Lako vas je izvesti iz takta, tako da morate nešto konkretno preduzeti kako biste izbegli provokacije. Partner vas čini ljubomornim, pa je poželjno razmilsiti koliko u njegovim rečima ima istine. Nije zlonameran, ali se oseća zapostavljeno.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto ste lakomisleni i nepromišljeni, lako možete postati žrtva prevare. Stoga ne verujte svakome, kako biste izbegli rizik. Nije isključena mogućnost povreda izazvanih viškom energije i sumanutim potezima. Razum treba uključiti u igru i pre svake akcije dobro promisliti.

21.06 – 20.07. RAK

Posla imate preko glave, a zdravlje popušta. Ukoliko posvetite pažnju autoimunom sistemu, biće sve u redu. U protivnom, slaba tačka organizma stupa na scenu. Ne gnjavite partnera svojim idejama. On ima drugačije mišljenje o svemu, pa mu dozvolite da se iskaže. Ne mora vaša biti najpametnija i poslednja!

21.07 – 21.08. LAV

Pogrešnu procenu treba preboleti. Pitate se kako je moguće da se to vama desilo, ali niko nije imun. Situacija zahteva strogu štednju, dok zdravstveni problemi ukazuju na mogućnost lažne dijagnoze. Otkrićete uskoro o čemu se radi.

22.08 – 22.09. DEVICA

Nervoza je posledica iscrpljenosti od rada. Kad joj dodate okruženje koje vas obmanjuje i pokušava da ostvari neke svoje sumanute ideje, mora se priznati da vam nije lako. Ali moraćete malo da se odmorite i poslove svedete na razumnu meru.

23.09 – 22.10. VAGA

Ušli ste u negativnu fazu. Ne želite da vas prijatelji vide u lošem raspoloženju, ali vam ne smeta da vas čuju. Gnjavite ih preko telefona vodeći kilometarske razgovore. Pokušajte da dan, koliko je moguće, provedete u tišini. Dosta ste se ispričali, pa je poželjno suočiti se sa sopstvenim slabostima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Imate podršku prijatelja u nekom po vas izuzetno važnom poduhvatu. Saradnici takođe pokušavaju da vam izađu u susret. Prihvatite njihovu pomoć pošto sve akcije vode ka uspehu. Rešićete bitne stvari za dalju egzistenciju.

23.11 – 20.12. STRELAC

Samoća, rad i sporost – to Strelcima baš ne odgovara, ali moraju prihvatiti stanje stvari, hteli to ili ne. Pošto zdravlje popušta, treba se fokusirati na taj segment života, kako biste izbegli posledice. Hronične bolesti zahtevaju da se za njih pripremite. Sve je to normalno i ljudski. Uskoro sledi poboljšanje.

21.12 – 19.01. JARAC

Odgovorni ste, što vaši saradnici i porodica mogu da zloupotrebe. Stoga, prihvatite činjenicu da je laž ponekad korisna, pošto pomaže da se otarasite nasrtljivaca koji nisu ni svesni koliko vas opterećuju. Razmišljajte više o sebi. Distancirajte se od svih, pa makar to bili i najbliži.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Danas počnite da držite dijetu. Metabolizam slab, a apetit jak, tako da je ugrožen vaš vitki stas. Poslednji je trenutak da napravite plan kako se više kretati, a manje jesti. Za početak, izbegavajte slatkiše. Neka druga faza bude drastičnija – katanac na frižider.

19.02 – 20.03. RIBE

Nešto ste naumili i nema sile koja vas u tome može sprečiti. Ukoliko su vam namere dobre, tj. ako ne ugrožavate ničije interese, biće sve u redu. U protivnom, razmislite da li je ono za šta se borite vredno da pređete preko nekih moralnih načela. Druženje sa Škorpijom može biti i te kako korisno. Aktivirajte se!

OSTAVI KOMENTAR