Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 11. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 11. januar 2013. godine

SHARE

null

16. rođendan danas proslavlja australijski muzičar Cody Simpson.

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Treba prebroditi težak dan u kom se, bar po vama, sve odvija naopako. Pošto se radi o kratkom vremenskom intervalu, strpite se i pokušajte da obaveze svedete na minimum, jer će vam već sutra sve ići brže i bolje. Nadoknadićete propušteno, i to sa kamatom.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Na okolinu delujete moćno, pa će vam mnogi, van svih očekivanja, izlaziti u susret. Sa partnerom stvari ne stoje baš najbolje, jer ste preterali sa posesivnošću i ljubomorom. Pošto je njemu dosta torture sa vaše strane, pokušaće da zaista realizuje ono za šta ga optužujete. Sami ste krivi.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Spremno ulećete u nove izazove. Kad je akcija u pitanju, nema vam premca. Pošto je zarada na pomolu, a Vi ste se prilično istrošili, rešavate da radite samo poslove koji obećavaju dobru zaradu. Dan provodite u znaku izvanrednih dostignuća i prevazilaženja mnogih zabluda; čak i emotivnih!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Svesni ste nekih svojih mana. Jedna od mnogih je “zmija u džepu” kad je novac u pitanju. Teško se od njega odvajate. Pošto je dan dobar za zaradu, a još bolji za izdatke, galantno ćete se baciti u trošak i kupiti neku vrednu stvar. Za to ste pravi majstor.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Problem dana je nešto čega se užasavate, a to je dosada. U očekivanju spektakularnih stvari, sve vam se čini glupo i manje vredno nego što zaista jeste. Još kad tome dodate čestu promenu raspoloženja, prosto da puknete od muke! Moraćete sebi da priuštite nešto lepo i prijatno: toplu i mirišljavu kupku, na primer.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Uspešan dan u svakom pogledu. Puni elana krećete u nove poduhvate ne štedeći nimalo svoje mogućnosti. Grešite, jer premor može imati loše posledice na zdravlje, i to onda kada se najmanje nadate. Mnoge Device su zaljubljene i maštaju o preljubi. “Trougao” je opasna stvar!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ponašate se kao da ste najpametniji, najlepši i najbolji. Ima u tome istine, ali se spustite na zemlju, pa vidite šta se to sa vama događa. Rezultati najbolje govore o vašim kvalitetima. Ne opterećujte partnera svojim problemima, ima ih i on preko glave. Oslušnite njegove potrebe i pomozite mu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U ljubavi vam se dešavaju neugodnosti. Nije vam lako. Rastanak, makar nakratko, vezu bi možda izvukao iz krize. Pošto ste ljubomorni više nego što bi trebalo, a ne pokazujete osećanja, svađe su neminovne. Teško onome ko se upusti sa Škorpijom u odnose. Mora da da sve od sebe, čak i više od toga.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto ste ovih dana pošteno ludovali i provodili se do mile volje, osećate potrebu da se na izvesno vreme povučete. Kratak predah i svođenje računa zasad su u prvom planu. U ljubavi je počelo da se dešava nešto što ne želite da priznate nikome, pa ni samom sebi. Na vidiku je nova, opasna i strasna veza. Oprezno!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Svesni ste činjenice da morate da se menjate, ali Vam to teško pada. Lakše vam je da kukate nad sopstvenom sudbinom. Uhvatite se u koštac sa stereotipima, okrenite im leđa. Lude, neobične stvari i nekonvencionalne osobe mogu vam u tome pomoći. Vodolija vas spasava. Imajte to na umu!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Razmišljanja su vezana za javnost. Moraćete da uložite dodatni napor kako biste rešili gomilu novoiskrslih problema. Pošto vam nije dosadno, počnite da ih eliminišete jedan po jedan. Još kad biste uspeli da se emotivno sredite i prihvatite osobu pored vas onakvu kakva jeste?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto funkcionišete pod naglim prilivom energije, morate biti oprezni jer možete doživeti nezgodu. Počnite da razmišljate praktično i nađite srednje rešenje između ideala i stvarnosti. Morate da razmislite šta dalje, jer će period pred vama to zahtevati. Novac vam je potreban, ali kako ga steći?

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR