Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 10. jun 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 10. jun 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 46. rođendan proslavlja britanska glumica Elizabeth Hurley.

21.03 – 20.04. OVAN

Kreativnost je i dalje u prvom planu. Aktivni ste, dobro se osećate na svim poljima. Pošto je fantazija izražena, iskoristite je, ali ne tako što ćete obmanjivati voljenu osobu, već tako što ćete radite poslove u kojima imaginacija dolazi do izražaja. Čuvajte se prevara, verbalnih nesporazuma i nervne napetosti. Kontaktirate sa inostranstvom ili planirate da odete na put. Nervozu lečite aktivnim odmorom i sportom. Strasna ljubavna avantura ili preporod duge veze.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto ste videli da se daleko bolje osećate kad se družite i volite, odlučujete da to i činite. Posao i novac kasne, pa se unapred plašite neuspeha, mada nemate razloga za to. Ipak, u prijatnom ste ambijentu, opuštenoj atmosferi, tako da nemate vremena da lupate glavu događajima na koje možete malo da utičete ili ne možete da utičete gotovo nimalo. Ispravno! Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade. Bili ste neoprezni, ali i naivni. Utočište potražite u krugu porodice.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uspešan poslovni period, aktivnost i dinamika. Sve ono što volite i što pomaže da vaša radoznalo-nemirna priroda dođe do izražaja. Ne možete da se požalite ni na odnose sa partnerom. Oni nisu idealni, ali su dovoljno dobri, sa blagom tendencijom da budu još bolji. Uskoro slede veće količine novca. Iznenađenja, i to prijatna, danas su više nego moguća.

21.06 – 20.07. RAK

Nailazite na uobičajenu prepreku kad je posao u pitanju, što vas čini pomalo nervoznim i razdražljivim. Iako nerviranjem samo odlažete rešenje problema, to je jače od vas. Partner pokušava da vam ukaže na greške, ali vi ga čujete samo na jedno uho. Kao po običaju, terate po svome, a vreme će pokazati ko je zapravo bio u pravu. Novi događaji privlače vam pažnju.

21.07 – 21.08. LAV

U svom ste elementu. Bavite se onim što volite, a imate vremena i za lenčarenje. Trenutno vas neprijatno može iznenaditi jedino totalna besparica, jer ste na sve ostale probleme oguglali. Međutim, emotivna situacija zaista je sjajna, a biće još bolja. I zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu. Prepustite se uživanjima. Poraz teško podnose svi, Lavovi najteže. Ko vam je kriv kad ste sujetni preko svake mere.

22.08 – 22.09. DEVICA

Dobro se osećate. Vladate situacijom na svim poljima. Poslovi se odvijaju željenim tempom, partner shvata koliko mu značite i to otvoreno pokazuje. Spreman je na sve. Još kad biste bili vizionar, pa pokušali da se dodatno obezbedite. Ali nisu sve Device idealne, pa ni vi. Super! Okolina vas ceni i voli, samo što joj ponekad smeta vaša sebičnost. Zato budite za nijansu više širokogrudi, pa će sve biti u redu.

23.09 – 22.10. VAGA

Samo prijatelji vas mogu izvući iz krize. Svi problemi u veselom društvu nestaju, a vi postajete nova osoba. Pošto na razvoj događaja malo možete da utičete, ne vredi se nervirati. Udri brigu na veselje – neka danas bude vaš moto. Jednim udarcem ubićete dve muve. Bićete srećniji, a samim tim i zdraviji. Krajnje je vreme da razmišljate o novom poslu. On vam može obezbediti mnogo pristojniju zaradu od trenutnog.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Danas funkcionišete pod dejstvom snažnih ljubavnih osećanja. Želja za majčinstvom je pojačana, kao i ljubav prema deci uopšte. Morate kontrolisati svoje postupke, jer ste počeli da zastranjujete. Mirno i otvoreno porazgovarajte sa partnerom o svemu šta vas muči. Dosta je bilo glume i dvostruke igre. Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom, ali, s druge strane, prikrivate nesigurnost i ljubomoru. I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego što pretpostavljate.

23.11 – 20.12. STRELAC

Naporni trenuci praćeni željom za samoćom. Ostvarićete sve planove, da biste krajem dana odjednom posustali. Umor nije razlog za neraspoloženje, jer su rezultati vidljivi. Opasnost se može javiti u vidu bolesti prouzrokovane nekontrolisanim radom i nerviranjima. Okrenite se knjizi i onim stvarima koje relaksiraju, sportu na primer. Ne dozvolite da lenjost pobedi. Obnovite sportsku opremu.

21.12 – 19.01. JARAC

Danas se relativno dobro osećate, mada ste, kao i uvek, prilično neprilagodljivi i isključivi, što okolini može da zasmeta. Kolegijalni odnosi mogu donekle biti poremećeni, ali ništa nije tako zabrinjavajuće. Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju. On je spreman da vam štošta oprosti i da vas razume, pa morate poštovati i vi njega. San je idealno rešenje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Na impulsivan način se oslobađate napetosti. Okolina je navikla na vaše ponašanje, ali ipak ne preterujte. Osećate strah za svoju egzistenciju. Normalno je da ne možete biti ravnodušni, ali bi trebalo da trezveno razmislite o svemu i pronađete kompromisno rešenje. Savetuje se smirenost, realno sagledavanje problema i savetovanje sa bližnjima oko njegovog rešenja. Ljubav vas nikada ne napušta.

19.02 – 20.03. RIBE

Bujna mašta čini svašta. Možda razmišljate na pogrešan način, pa pokušajte da nešto u tom smislu promenite. Osećate se prevareno, mada ste sami krivi što ste dozvolili da do toga dođe. Čuvajte se kleveta i prevara. Dan je odličan za putovanja, a loš za ostale vidove komunikacije. Novac je na vidiku, a ljubav cveta kako samo poželeti možete. Razmislite kuda ćete na letovanje. Društvo za put već imate.

OSTAVI KOMENTAR