Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 10. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 10. avgust 2012. godine

SHARE

15. rođendan danas proslavlja glumica i model Kylie Jenner.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Imate više razloga za optimizam. Povukli ste životno važne poteze i ostvarili finansijsku korist. Ukoliko niste, znajte da ste napravili grešku, jer ste propustili važnu priliku. Ona se ne nudi često. Treba biti mudar, pa prepoznati priliku i delovati shodno njoj.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zvezde vam ovih dana šalju nesebičnu podršku. Donose vam bezbroj mogućnosti, ali donoseći ekspanziju i želju za užicima, često donose i lenjost i propuštene prilike. Uvek su za nešto dobre, a za nešto loše. Koliko ćete iskoristiti pozitivne vibracije – zavisi isključivo od vas. Krenite u akciju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pokušajte da na najbolji mogući način iskoristite dan. Neko će pokušati da vam pomogne da prebrodite neprijatnu situaciju u kojoj se možete naći zbog vama svojstvene brzopletosti. Nemate razloga da sumnjate u sebe. Trenutno su svi aduti na vašoj strani. Pojačajte dozu optimizma.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sa minimumom napora ostvarićete maksimalne rezultate. Sve vam polazi za rukom, jer znate šta hoćete. Uspešni ste, kako u kućnim poslovima, tako i u društvenom radu. Iskoristite pojačanu intuiciju kad je daleko putovanje u pitanju. Nemate razloga da sumnjate u prijatelje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Društveno ste aktivni sa pojačanom dozom pravičnosti. Ne obazirite se na osobe koje vam nisu naklonjene. Uvek neko mora da smeta. Važno je da ih samouvereno držite po strani.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve vam polazi za rukom. Verovatnoća da vas neko iz inostranstva pozove u goste trenutno je pojačana. Ušli ste u period povoljan za pisanje, putovanja. Nađite sebe negde u ovom, jer ste skloni upravo svim napred nabrojanim stvarima, posebno uživanju u umetnosti.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pojačano ste emotivni. Osetljivost je posebno izražena kad je novac u pitanju. Partner će vas obradovati pristojnom sumom. Problem nastaje jer nećete umeti njom da rukujete. Kupujete i šta treba i šta ne treba, jer tako zaboravljate na aktuelan zdravstveni problem.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zašto vama da bude bolje od drugih? Ne razmišljajte, već uživajte. Ljubav je evidentna, ali uz to ima i drugih razloga zbog kojih se treba odlučiti na ovaj korak.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Organizatorske sposobnosti su u prvom planu. Poslove obavljate sa lakoćom. Ne sekirajte se, biće i para. Zdravstvena situacija trenutno je dobra, pod uslovom da radite na očuvanju nervnog sistema. U protivnom, sklonost ka problemima je naglašena. To je veliki razlog za to da budete smireni.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Napokon lep dan. Ne razmišljate o tome šta bi bilo kad bi bilo, već se ponašate spontano. Uživate u trenutku. Okruženje, partner – sve vam je po volji. Kad bi ovo stanje malo duže potrajalo, ne bi bilo loše; ali to ne zavisi samo od vas već i od viših okolnosti.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Mnoge Vodolije će upravo u ovom periodu početi da rešavaju važna životna pitanja. Ona se tiču selidbe ili sudskog spora vezanog za nekretnine. Ukoliko ih u narednom periodu ne rešite povoljno, bar ćete ih odložiti. Važno je da nećete biti na gubitku. Manje otvarajte frižider.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pokušaćete da izgladite odnose sa rodbinom. Shvatate da ste se nervirali i svađali zbog gluposti. Napokon je na scenu stupila praktična crta vašeg karaktera. Okrećete se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo, a ostale stvari do vas uopšte ne dopiru. Kad bi ovo stanje duže potrajalo…

OSTAVI KOMENTAR