Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 1. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 1. mart 2013. godine

SHARE

null

19. rođendan danas proslavlja megazvezda svetske muzičke scene, Justin Bieber.

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste po prirodi perfekcionista, konstantno ste nezadovoljni postignutim i stremite ka višem cilju, što može biti i dobro i loše. Najbolje bi bilo da se okrenete pre svega hobiju, kako biste se opustili. Na svu sreću, imate bezbroj interesovanja. Poželjna je i fizička aktivnost, makar to bilo i pešačenje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Očekuje vas uspešan dan u svakom pogledu – čak i u finansijskom. Školu i ljubav već ste sredili, ali se što se finansija tiče već duže vreme se spotičete. Na volšeban način se nazire izlaz iz ovog naoko nerešivog problema. Morate se unapred obezbediti i za crne dane. Ljubav cveta.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nervirate se jer su pred vama zadaci koji kao takvi iziskuju žrtve, a vi niste spremni da bilo šta žrtvujete. Ipak, ako imate u vidu konačnu realizaciju i konkretne plodove, biće vam lakše da ulažete i date sve od sebe kako biste posle uživali. Budite prema sebi objektivni i shvatite da se ništa ne može postići bez truda i odricanja.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za vaš bezrazložni osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete i od tih događaja imati koristi, jer vas nagone na to da se stalno dokazujete. Podložni ste uticajima sredine više nego što bi trebalo. Ako želite da se sačuvate, napravite distancu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Želja za dominacijom je naglašena. Okolina će pokušati da vas eskivira ukoliko preterate sa agresivnošću. Svesni ste svojih kvaliteta, ali to ne znači da morate da ih namećete drugima. Mogući su problemi sa jednom Škorpijom, koja je tvrdoglavija i sujetnija od vas. Ipak, uspešno ćete ih prevazići.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Naporan rad u kom dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspešno rešavate i očaravate poslodavce, koji su to od vas i očekivali. Bavite se istraživačkim radom i detaljima koji zahtevaju temeljnost, za šta ste pravi majstor. Ćudljivost je reakcija na premor. Danas se odmarajte u samoći.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uporni ste, ali se isplati. Rešavate važan životni problem, koji vam je već duže vreme zadavao muke. Pošto se materijalna situacija popravlja, morate biti racionalniji sa trošenjem. Uskoro ulazite u kritičan period, pa počnite malo da štedite. Mogući su i zdravstveni problemi, mada ništa nije ozbiljno.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U svom ste elementu, što znači da vredno radite i ljubomorno čuvate tajnu uspeha samo za sebe. Kao saradnik ste do izvesne granice veoma korektni, ali čim se postavi pitanje prestiža, ne želite da otkrivate svoje adute. Partner i ostali ukućani doživljavaju vas kao napornu i komplikovanu osobu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Morate skupiti hrabrost kako biste se suočili sa životnim izazovima. U pitanju je rizik, ali samo tako možete i da dobijete. U protivnom se morate osloniti na druge, što ne volite. Uz to su oni manje kvalitetni i pouzdani od vas. Jedan poklon ćete nepromišljeno prihvatiti, zbog čega ćete se možda i pokajati.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Prija vam slobodna ljubav, volite slobodu. Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagovati na najmanji njegov pokušaj u tom smeru. Okupirani ste novcem, tako da su današnje emocije usmerene više na finansije nego na dotičnu osobu. Novac može da pobegne, a ona je tu. Samo kad bi vam dala malo mira?

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Situacija zahteva prilagođavanje proseku, što naviše mrzite. U sredini u kojoj funkcionišete važite za inovatora, pa od nje očekujete da prihvati neke vaše ideje. Ne živite u prošlosti, pogledajte napred. Život u sadašnjosti zaista je prava stvar.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Astrološki gledano, već je trebalo da realizujete masu stvari. Škola i poboljšanje finansijske situacije su na prvom mestu. Ukoliko niste, znači da vam nedostaje odlučnosti. Grešite, jer vam zvezde dugo nisu bile naklonjene kao sada. Pazite da u mudrovanju ne propustite šansu.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR