Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 1. jun 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 1. jun 2012. godine

SHARE

39. rođendan danas slavi prelepa manekenka, Heidi Klum.

21.03 – 20.04. OVAN

Iako mnoge stvari izmiču kontroli, možete biti zadovoljni. Rezoni su vam ispravni. Ukoliko se bavite kreativnim radom, očekuje vas uspeh, ali je moguće da će malo zakasniti. Budite strpljivi. Zadovoljstvo tražite u sitnicama. Izborićete se sa nervozom u društvu Blizanca i Ribe.

21.04 – 20.05. BIK

Izuzetno uspešan dan! Sreća vas prati na svakom koraku, pa trema i strepnja nestaju. Partner je manji od makovog zrna, povlađuje vam u svemu. Ne razmišljajte o neverstvu, jer ćete se posle kajati. Više vremena provodite u prirodi.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ne upuštajte se u sumnjive veze i druge neproverene stvari, jer možete biti obmanuti. To vam ne bi bilo prvi put. Skloni ste da idealizujete okolnosti, pa se lako možete razočarati. Možda je to stanje razlog za nesanicu i opšti pad imuniteta.

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko osetite nervozu, umirite se i budite svesni da je ona normalna reakcija na premor i mukotrpan rad koji je uspešno okončan. Pošto se na materijalnom planu dešavaju neugodnosti, dan može učiniti jedinstvenim samo bavljenje lepim stvarima, uživanje u umetnosti i duhovnosti.

21.07 – 21.08. LAV

Zahvaljujući fizičkoj agilnosti postižete sve što ste naumili, čak i više od toga. Pošto vam okolnosti idu naruku, otvaraju vam se vrata uspeha i zadovoljstva. Bićete u stanju sreće na svim poljima, a, što je najvažnije, uspešno ćete kontaktirati sa samim sobom. Sve je u znaku prijatnog događaja.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste postupili neoprezno, bićete izloženi razočaranjima razne vrste. Posebno treba izbegavati sve “sumnjive radnje” sa Ribama, jer vam mogu doći glave. Racionalnost je ugrožena, što znači da treba biti svestan ovog nedostatka, koji je, na svu sreću, prolaznog karaktera. Oprezno u saobraćaju.

23.09 – 22.10. VAGA

Nastupa preokret u vašem životu, i to onda kada se najmanje nadate. Dišete punim plućima jer ste ostvarili uspešnu finansijsku transakciju ili ste stekli priznanje. Povoljan period za rad treba maksimalno iskoristiti. Bacite se na biznis, ne zapostavljajući ukućane, jer su mogući nesporazumi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Danas ne očekujte drastične promene. Pošto je nezadovoljstvo dugotrajno i akumulirano, sa njim se morate saživeti, ali i naći način kako da ga ublažite. Možda bi humoristička literatura mogla da vam izmami osmeh? Ili se setite vedrih osoba, pa ih pozovite u šetnju. Samo strpljenje uz pametne rezone i umerene aktivnosti dovodi do uspeha.

23.11 – 20.12. STRELAC

Biće sve onako kako ste zamislili, ali uz ogroman trud. Pošto ste svesni ciljeva koje ste sebi zadali, zahvaljujući organizatorskim sposobnostima i enormnoj količini energije, rešavate sve probleme. Vodite računa da u tome ne preterate, jer su moguće povrede zbog premora i smanjene koncentracije.

21.12 – 19.01. JARAC

U odnosu sa partnerom evidentne su blokade, a prisutne su i teškoće vezane za timski rad i nedruštveno ponašanje. Osećate potrebu za samoćom. Dozvolite Strelcu da zaviri u vaš tajni svet i posavetuje vas, jer vam je on veći prijatelj nego što mislite. Razmišljate o okončanju veze.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan dan za pripadnike ovog “luckastog” znaka, naravno, u pozitivnom smislu. Dobijate moralnu satisfakciju na planu ličnih kvaliteta.

19.02 – 20.03. RIBE

Morate se izboriti sa kompleksima niže vrednosti. Zbog čega mislite da su drugi u boljem položaju od vas? Možda su samo vredniji i aktivniji. Uostalom, verovatno imaju hrabrost koja vama nedostaje. Pokušajte da razmišljate u stimulativnom smeru, jer vremena za gubljenje nema.

OSTAVI KOMENTAR