Start Horoskop Tvoje zvezde za Dan zaljubljenih, 14. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za Dan zaljubljenih, 14. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Morate kontrolisati svoje burne reakcije u prisustvu drugih. Možda oni namerno žele da vas izbace iz takta. Ne dozvolite im tako nešto. Obično u sličnim situacijama postajete nervozni i agresivni. Kad bolje razmislite, videćete da ništa nije vredno nerviranja. O nečemu slatko maštate. Kupite ružu voljenoj osobi.

21.04 – 20.05. BIK

Dolazite do zaključka da vam štošta ne polazi za rukom onako kako biste vi želeli, a uvek želite mnogo. Odustajete od planova i povlačite se u svoj svet. U njemu sve tako dobro funkcioniše. Mašta je intenzivna, a moguće je da će vam se naizgled nerealni snovi zaista ostvariti. Obradujte partnera makar poljupcem.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto je vaš nervni sistem blago narušen, bilo bi poželjno uraditi sve u cilju saniranja ovog problema. Znate šta vas može smiriti, opustiti i pričiniti vam zadovoljstvo. Učinite mali napor sa svoje strane kako biste to postigli. Bolje ćete se osećati i prevazići ćete krizu dana. Imajte na umu da je život kratak i da, pored rada, treba i uživati.

21.06 – 20.07. RAK

Sve teče po ustaljenom šablonu. Korektno funkcionišete u svim segmentima života. Iako nemate razloga za emotivno nezadovoljstvo, pomalo ipak patite. Radom i sportom uspešno prevazilazite neke poraze. Znate da će biti i povoljnijih situacija. Naoružani strpljenjem, obavljate rutinske zadatke. Prepustite se pikantnoj, pomalo egzotičnoj hrani.

21.07 – 21.08. LAV

Imate osećaj da neko uporno koči vaše akcije, ali to je samo plod vaše uobrazilje. Često ste u raskoraku između želja i mogućnosti, što i nije ništa neobično. Morate razmisliti o tome da li su možda vaše želje prevelike, a mogućnosti ograničene. Pokušajte da se usaglasite, najpre sa samim sobom. Partnera izvedite u bioskop, pa na piće ili večeru.

22.08 – 22.09. DEVICA

Mogući su emotivni problemi, pošto ste očigledno idealizovali partnera. On vam po ko zna koji put daje do znanja da ste na pogrešnom putu kad su njegova osećanja u pitanju. Ne sekirajte se, već se okrenite onim oblastima u kojima ste uspešniji. Završite započete poslove. Razmišljajte ipak i o ljubavi.

23.09 – 22.10. VAGA

Sa partnerom ste na različitim talasnim dužinama, ili ste fizički razdvojeni. Pošto želite da znate na čemu ste, tvrdoglavo reagujete u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Postajete agresivni u nameri da dođete do cilja. Možda to nekome smeta, pa vas zato izbegava. Sa prijateljima slavite i nazdravljate.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Morate povesti više računa o zdravlju. Nesebično se iscrpljujete već duže vreme, pa lako možete oboleti. Budite umereniji u svemu, posebno kad su nerviranja u pitanju. Niko nije dostojan toga da vam pokvari raspoloženje. Mnogi će to pokušati, ali ne dozvolite da do toga dođe. Neko je zaljubljen u vas.

23.11 – 20.12. STRELAC

Mnogi pripadnici ovog vatrenog znaka trenutno su u fazi poslovne i materijalne ekspanzije. U kući pokušavate da masu obaveza svalite na partnerova pleća. Zar se niste zapitali dokle će on to da toleriše? Kućni poslovi i obaveze vama po pravilu ne odgovaraju, pa nastojite da ih izbegnete.

21.12 – 19.01. JARAC

U dobrom ste raspoloženju, pošto trenutna materijalna situacija nije kritična. Sa partnerom ste sklopili primirje; popuštate, čineći mu po ko zna koji put ustupke – sve zarad mira u kući. Želite da po svaku cenu održite zajednicu. Vaši napori su zaista plemeniti i isplatiće se. Pozovite goste u posetu ili posetite drage prijatelje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Niste u potpunosti zadovoljni emotivnim životom. A ko jeste? Mislili ste da će vam partner pružiti veću podršku, ali ste se malo prevarili. Imate utisak da on ne samo da vam ne pomaže već vam i odmaže, ali utisak je subjektivan. Po običaju, preterujete. Partner se svojski trudi i daje sve od sebe, pa ga ipak treba pohvaliti. Nemojte klonuti duhom. Sredite frizuru.

19.02 – 20.03. RIBE

Niste u potpunosti zadovoljni emotivnim životom. A ko jeste? Mislili ste da će vam partner pružiti veću podršku, ali ste se malo prevarili. Imate utisak da on ne samo da vam ne pomaže već vam i odmaže, ali utisak je subjektivan. Po običaju, preterujete. Partner se svojski trudi i daje sve od sebe, pa ga ipak treba pohvaliti. Nemojte klonuti duhom. Sredite frizuru.

OSTAVI KOMENTAR