Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 9. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 9. maj 2013. godine

SHARE

null

28. rođendan danas slavi američka glumica Audrina Patridge.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Puni ste energije, a ukoliko ne uspete da je transformišete ili izbacite iz sebe, biće nevolje. Pokušaćete, po običaju, na nagli način da dođete do onoga što želite. Ukoliko naiđete na prepreke, razmišljaćete u pogrešnom smeru – o tome da vas dotična osoba ne voli i tome slično. Oslušnite partnerove potrebe.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U odličnom raspoloženju, ali i u društvu, provodite nezaboravne trenutke. Nalazite se u fazi razmišljanja o ljubavi i o tome kako da je konkretizujete. To je i normalno, pošto ste praktična osoba koja uvek zna šta hoće. Polazi vam za rukom da se prilagodite situacijama za koje uglavnom niste spremni. Uspeh!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ozbiljnost situacije čini da se razumno ponašate. Teško se borite sa problemima, ali ćete se sa njima ipak izboriti. Koncentracija je jaka, što je odlično za bavljenje stvarima koje ona zahteva. Samoća je stvar današnjeg izbora i odlično rešenje za emotivne frustracije. Relaksirajte se uz hobi.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pokušajte da se izborite sa manama kao što su posesivnost i ljubomora. Ispoljavate ih ne samo u odnosu na partnera već i i u odnosu na sve one koji su uspešniji od vas. Iako na sebi svojstven način prikrivate slabosti, njima se ipak opterećujete i stvarate sebi dodatne probleme. Možda bi o tome trebalo sa nekim popričati?

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Očekuje vas intenzivan dan praćen aktivnostima, baš onakav kakav volite. Pošto ćete biti rastrzani na više strana, morate raditi na jačanju koncentracije. Malo odsustvo pažnje može imati fatalne posledice u vidu povreda.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pola sata smeha dnevno utiče i na lepotu. Zato se smejte, jer imate razloga da budete srećni. Ljubav čini čuda. Neke Device obožava voljeno biće, a neki smisao postojanja nalaze u kreativnom radu. Kojoj god grupi da pripadate, pred vama je izuzetan dan.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Slobodne trenutke provodite u svom stilu – uživate okruženi gomilom sveta. Važite za osobu rođenu u najkomunikativnijem znaku, pa se u društvu odlično snalazite. Dobijate na sigurnosti. Sa partnerom je napokon došlo do zatišja, jer ste se setili da umete da budete i lukavi. Bravo!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ulažete napor da prevaziđete ne samo sopstvene probleme već i probleme prijatelja. Iako se ne osećate sjajno, tešite se, jer ste osoba koja se izuzetno brzo oporavlja od stresova i bolesti. Glavu gore. Uskoro će sve biti mnogo bolje. Neka vaš dom bude neka vrsta izolacije koja će vam pomoći da prevaziđete ovo stanje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Izuzetno uspešan i kreativan dan. Svojim konstruktivnim kriticizmom, zdravim rezonima i uspešnim probojem postižete cilj. Ukoliko čitavog dana budete bili u akciji, dobro ćete se osećati. Nikako ne smete doći u situaciju da ne znate šta biste sa sobom, jer vi stalno morate da radite nešto što ima smisla.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Opšte stanje je napokon postalo stabilno, bez preokreta. Naoružajte se onim čega imate u izobolju – strpljenjem. Biće sve u redu. Vladajte sobom ukoliko želite da budete zadovoljni. Uzmite ono što vam se nudi i bićete srećni. U usavršavanju je spas. Ne zaboravite ni na voljeno biće.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Situacija zahteva munjevitu akciju, tako da donosite na brzinu odluku za koju se ispostavlja da je ona prava. Ono čega se treba čuvati, pod uslovom da na to možete uticati, jesu katastrofe poput poplava u stanu ili problema sa strujom. U stanju u kome ste nepromišljenost može dovesti do fatalnih grešaka. Zato oprezno.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Umetnost, filozofija, religija, putopisi, filmovi… U ovim oblastima nalazite utehu za nezadovoljstvo konkretnim materijalnim stanjem koje se ne odnosi samo na besparicu već i na odnose među ljudima. Bavljenje stvarima za koje imate predispozicije pomoći će vam da lakše podnesete ili pobedite bolest. Uspećete!

OSTAVI KOMENTAR