Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 9. jun 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 9. jun 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 30. rođendan proslavlja glumica Natalie Portman.

21.03 – 20.04. OVAN

Za dobro raspoloženje razlog možete naći u zaljubljenosti, popularnosti i mnoštvu spoljašnjih aspekata sreće. Uživajući u događajima kao što su veridba, venčanje ili prinova – donosite bitne odluke. Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima, tako da vam ništa drugo nije važno. Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osećanjima. Zaljubljen čovek je srećan, a samim tim i zdrav.

21.04 – 20.05. BIK

Burne emocije usmeravate na prijatelje. Ne umete smireno da reagujete, već im bacate istinu u lice i prosto ih šokirate. To vam se često događa, jer niste svesni kad je drugima neprijatno. Bikovi su zaljubljivije prirode nego inače. Danas možete “izgubiti glavu” kad se najmanje nadate. Evidentne su pojačane emotivne reakcije. Nastojte da pažnju usmerite na pozitivne stvari, a ne na sukobe sa okolinom.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Menjate predmet interesovanja, zaokupljeni ste novim zanimljivim sadržajima. Pokušavate da nešto od naučenog primenite u praksi, i to u cilju boljeg funkcionisanja. Pošto ne želite da oskudevate u elementarnim stvarima, svojski se potrudite da poboljšate životne uslove. Neumorni ste. Suočavate se sa izazovima, koji nisu nimalo laki. Pošto ste, za divno čudo, temeljni i istrajni, stvari se odvijaju na zadovoljavajući način.

21.06 – 20.07. RAK

Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete od svega imati koristi, jer vas situacija nagoni na to da se stalno dokazujete. Podložni ste uticajima sredine više nego što je to preporučljivo. Sa Blizancima odlično sarađujete, što nije baš česta pojava. Vaše misli su okupirane novim sadržajima, pa ste možda malo površni. Proći će i to stanje, ali želja za znanjem neće.

21.07 – 21.08. LAV

U fazi ste zaljubljivanja i potrebe za umetničkim izražavanjem. Iskoristite tu povoljnost i krenite u osvajanje. Ostvarujete cilj i doživljavate nezaboravne trenutke. Kad bolje razmislite, njih imate pregršt. Manje srećni Lavovi suočavaju se sa neverstvom i zdravstvenim problemima, tj. sa sa proširenim venama. Situacija zahteva prekvalifikaciju, tj. stručno usavršavanje. Planirate nove porodične susrete. Ne mirujete.

22.08 – 22.09. DEVICA

Naporan rad u kom dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspešno rešavate, očaravate poslodavce, koji su to od vas i očekivali, ali i saradnike. Bavite se istraživačkim radom i detaljima, koji zahtevaju temeljnost, za šta ste pravi majstor. Ćudljivost je reakcija na premor. Snalažljivo rešavate porodična pitanja, ne želeći nikog da povredite sopstvenim osećanjima. To je vaša mala intima. Mašate o jednom susretu.

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon je razum pobedio. Osećanja su ostala u drugom planu, jer ste shvatili da vam ona samo smetaju. Sve odluke donosite oslanjajući se na razum i jednostavno. Pošto je potreba za redom izražena, trudićete se da oko sebe stvorite takvu atmosferu. Poslovi zahtevaju metodičnost i strpljenje. Vage koje su se obezbedile na emotivnom planu nemaju problema. One druge, sa manje sreće, nezadovoljstvo prebacuju na okolinu, okrivljujući je za sopstvene neuspehe. Nadajmo se da pripadate prvoj grupi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Za sve svoje postupke odgovor potražite u podsvesti. Morate posvetiti više pažnje mentalnom zdravlju i početi da razmišljate o sebi. Poslovi zahtevaju puno rada i iznurivanja, što će se pokazati kao ispravno. Imate energije na pretek, ona se odlično obnavlja, pa je rad odličan lek protiv nervoze. Planirate nove poslovne i društvene kontakte. Pokušavate da organizujete susret sa osobama koje dugo niste videli i koje su vas skoro zaboravile.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve vam je naklonjeno. Umetnički ste orijentisani, emotivno zadovoljni. Istrajni ste u rešavanju poslovnih zamki, jasno ih sagledavate. Skromno priznajete rezultate, dajući do znanja da su vam drugi pomagali. Saosećajni ste, spremni da se žrtvujete. Na poslu uspevate da budete intelektualno nadmoćni. Druženje sa Blizancima i Devicama pravi je melem za dušu.

21.12 – 19.01. JARAC

Okruženi gomilom sveta, osećate se usamljeno. Mislite da vas niko ne razume. To i ne bi bio toliki problem da se niste pomalo razočarali i u partnera. Pred vama je puno posla, a malo pomoći. Pod uslovom da delite život sa Strelcem, morate stalno da radite. Dok on sebično uživa, vi se brinete o prozaičnim stvarima, jer ste pripadnik praktičnog zemljanog znaka. Ukoliko ste se udružili sa pripadnikom vodenog znaka, bićete drugačije sreće.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Prija vam slobodna ljubav, volite slobodu. Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagovati na najmanji njegov pokušaj. Okupirani ste novcem, tako da su današnje emocije usmerene više na novac nego na dotičnu osobu. Novac može da pobegne, a ona je tu. Divni trenuci sa Lavovima baziraju se samo na drugarstvu. Shvatate da ste od njih očekivali nemoguće i nije vam jasno kako je moguće da ste bili tako nepromišljeni.

19.02 – 20.03. RIBE

Veza u kojoj se nalazite zasnovana je isključivo na fizičkoj privlačnosti, ili pak maštate o tome. Budući da vaši postupci izviru iz strasti, moguća su i razočaranja. Razmišljajte konstruktivno, a ne emotivno. Biće lakše svima: i vama i okolini. Ne živite u prošlosti, okrenite se napred. Živeti u sadašnjosti je prava stvar. Porodični događaji utiču na naglu plimu optimizma i aspekata spoljašnje sreće.

OSTAVI KOMENTAR