Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 9. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 9. avgust 2012. godine

SHARE

Na današnji dan pre 49 godina rođena je legendarna pop pevačica, Whitney Houston.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Zaljubljujete se na prvi poged češće nego pripadnici drugih znakova. Neko vas je opet opasno zaintrigirao. Nervirate se, jer je situacija krajnje neizvesna. Ne želite da brzate, ali ni da čekate. Ni sami ne znate na čemu ste. Neizvesnost vas dovodi do ludila. Budite strpljiviji.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Aktivni ste i uporni. Nalazite se u nejasnoj emotivnoj situaciji koja vam odvlači pažnju. Umesto da se okrenete korisnijim stvarima, gubite se u pravljenju planova vezanih za dotičnu osobu. Ukoliko vam se ukaže prilika da negde otputujete, obavezno je iskoristite. Velika strast!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ironični ste i svadljivi do te mere da postajete opasni po okolinu. Kontrolišite se, jer možete imati problema s obzirom na pojačanu želju za dominacijom. Niko ne voli da mu se drže pridike, pa ni vaše okruženje, posebno kad se uzme u obzir da poslednjih dana pričate više nego što radite.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pošto vam nikako ne odgovara timski rad, pokušajte da ga eskivirate. Sami ćete postići bolje rezultate i biti zadovoljni. Osećaj da vam izvesne osobe uzimaju energiju nije bez osnova. Iako su dobronamerne, ne prijaju vam. Valjda ste naučili kako se u tom slučaju treba ponašati.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Evidentno je promenljivo raspoloženje praćeno izlivima nezadovoljstva. Pošto se trudite da o sebi stvorite lažnu predstavu, potiskujete neuspehe. Lažući druge, vi u stvari obmanjujete samog sebe. Opredelili ste se za najgoru varijantu. Jedino otvoren razgovor rešava nagomilane probleme.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Posao pre svega. Pošto ste sa perfekcijom i autoritativnim stavom počeli da preterujete, pokušajte da se unormalite. Nemaju svi u timu sa kojim radite isto mišljenje. Morate biti tolerantniji i shvatiti da istina ima više varijanti. Niste uvek u pravu. Do uspeha možete doći prečicom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Iako se ne osećate najbolje, aktivni ste u društvenom životu. Izbegavate samoću, pošto vas ona nagoni na to da razmišljate o bolesti i nemoći. Savetuje se obavljanje najnužnijih poslova i smanjenje kontakata. Što više odmora i kvalitetnije hrane obogaćene vitaminima. Možda je u tome rešenje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Teški ste ponekad kao zemlja! Niste ni svesni toga koliko opterećujete okolinu svojim problemima. Čim oni nestanu, primirite se i sebično uživate u sopstvenom miru. Mnogi su shvatili vaš stil. Oni koji nisu, imaće muke da vam dokažu da se uzalud nervirate. Budite manje neurotični.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Shvatate da je partnerstvo u koje ste uleteli više nego uspešno. Bićete u situaciji da pravite nove planove šireći delokrug poslova. Okrenuti ste više praktičnim stvarima i sticanju nego emocijama. Pošto ste nanjušili zaradu, ovo drugo će malo pričekati.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto ste nepopravljivi idealista, nije čudo što ste nezadovoljni. Morate se napokon spustiti na zemlju, shvatiti okruženje i prilagoditi mu se. U protivnom, bolest vam ne gine, posebno ovih dana, jer je mogućnost virusne infekcije praćene alergijom više nego moguća. Oprezno i izbeći ćete neprilike!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Problema imate više. Zdravlje je na prvom mestu. Taman eliminišete jednu opasnost, a javlja se nova. Zubobolja može doneti neprospavanu noć. Još kad tome dodate sukob sa šefom ili poslovnim saradnikom, prosto je čudo da ste normalni. Zapitajte se u čemu je vaš deo krivice. Previše se odmarate.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ne dozvolite da vas takve stvari izbace iz koloseka, jer su normalna pojava. Ono što je prisutno već duže vreme jeste besparica. Stalno ste u fazi sastavljanja kraja s krajem. Sami ste za to krivi. Budite marljiviji.

OSTAVI KOMENTAR