Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 8. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 8. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 32. rođendan proslavlja pevačica P!nk.

21.03 – 20.04. OVAN

Velike oscilacije u raspoloženju i događajima. Stanje nezadovoljstva sada je za vama. Pomirenje i talas inspiracije čine čuda, tako da se osećate fantastično. Iako ste prebrodili težak period, nikako da iz njega izvučete pouku, nego se dajete i iscrpljujete do maksimuma. Dokle?

21.04 – 20.05. BIK

Imaćete uticaja na okolinu, posebno na nekog od kog možete imati koristi. Iznenadni izlivi strasti prema voljenoj osobi dovešće do blage i slatke uznemirenosti. Eventualni zdravstveni problemi mogu biti posledica loše krvne slike. Pokušajte da na adekvatan način to sanirate.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Stanje je nepromenjeno. Iako biste želeli da do rešenja dođete odmah, ne ide. Morate biti strpljiviji. Pošto vam prijaju fizičke aktivnosti, počev od rada u kući do sporta, izaberite neku od njih. To je odličan način da izbacite višak nezadovoljstva i prestanete sa opterećivanjem okoline prekorima.

21.06 – 20.07. RAK

Očekujete finansijski uspeh kroz prodaju nekretnina ili kroz poklon. Biće vam prijatno oko srca, jer ćete na izvestan način uspeti da prebrodite finansijsku krizu. Vama nisu potrebni saveti o štednji; naprotiv. Budite otvoreniji za trošenje novca, jer će on na misteriozan način ponovo doći.

21.07 – 21.08. LAV

Bunite se protiv svih onih koji vam ograničavaju slobodu kretanja i akcije. Šefovi i bračni drugovi su glavni krivci za to. Ukoliko nastavite ovim tempom da se nervirate, zaradićete u najmanju ruku čir na želucu. Zato, kad vam dotična osoba nešto naredi, ignorišite. Bar ćete sačuvati zdravlje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Želite da svi misle kao vi. Morate se izboriti sa ovom manom. U početku trenirajte na Lavovima, pa pređite na Škorpije. Popuštajte im i budite manje zahtevni. Suočite se sa sopstvenim slabostima. Saznanje da ste ponekad teški kao zemlja nije jednostavno. Sve činite tiho i nenematljivo.

23.09 – 22.10. VAGA

Osećate da ste neuspešni, jer se poredite sa drugima. Pokušajte da pojačate duhovnu komponentu bića, ali ne samo formalno. Lišavanja shvatite kao sastavnio deo života. Uskoro ćete ih prebroditi, ali ćete morati da podnesete i žrtve. Ništa ne pada s neba. Počnite konstruktivno da razmišljate.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Razmišljajte o meditaciji i autogenom treningu, kako biste se opustili. I masaža može da pomogne. Događaji vas nagone ne samo na razmišljanja već i na praktičnu primenu sopstvenih snažnih stvaralačkih moći. Ostvarujete neobične kontakte i poznanstva. Nova simpatija trenutno je na pomolu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ili vas neko iskorišćava, ili vi iskorišćavate druge. Suviše verujete partneru, očekujete nemoguće, pa i sami znate šta u tom slučaju biva. Koliko ste se puta našli u sličnoj situaciji? Da li ste malo mućnuli glavom i setili se šta se tada dogodilo? Ukoliko niste, razmislite o tome da glava ne služi samo za češljanje.

21.12 – 19.01. JARAC

Okolnosti koje su vas uznemiravale i zbog kojih ste strepeli sada su za vama. Opustite se i učinite sebi nešto ugodno, kad već to drugi neće. Pokušajte da zavolite sebe i da se bar na trenutak stavite u prvi plan. Kad vam to pođe za rukom, i drugi će se prema vama ponašati pažljivo.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Privremena slabost zahteva odmor i pažnju. Okrenite se filozofskoj literaturi, filmovima i pasivnom odmoru dok ne akumulirate dovoljno snage za dalje poduhvate. Sklonost ka mistici je izražena, pa možda odgovor na sve probleme dana leži upravo u njoj. Brine vas jedna Riba.

19.02 – 20.03. RIBE

Krijete nezadovoljstvo vezano za partnera. Potiskujete istinu, a to vas vodi u psihosomatske bolesti. Kad ćete već jednom da postanete iskreni prema sebi? Želje su jedno, a stvarnost nešto što je daleko od njih. Bar za sada imate puno problema, ne samo ljubavnih već i zdravstvenih, ali ih vedrim duhom možete uspešno prevazići.

OSTAVI KOMENTAR