Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 7. jun 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 7. jun 2012. godine

SHARE

31. rođendan danas proslavlja bivša teniserka i sadašnja devojka Enrique Iglesiasa, Anna Kournikova.

21.03 – 20.04. OVAN

Pred vama su divni trenuci. Svi planovi se ostvaruju, pa možete biti zadovoljni. Pošto je većina Ovnova nemirne prirode, blaga tenzija postoji. Ne brzajte sa aktivnostima i čuvajte stvari, posebno novčanik. Možete postati laka meta džeparoša. Emotivno ste zadovoljni zahvaljujući Strelcu ili Lavu. Oni udovoljavaju vašim željama.

21.04 – 20.05. BIK

Radujte se, jer su ljubavne razmirice prolaznog karaktera, a pomirenja mogu još više učvrstiti vezu. Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana vašim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Situacija je nepredvidljiva – zavisi isključivo od vas samih.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Isplatiće se sva vaša nerviranja i smela ulaganja. Ko ne reskira, taj i ne dobija. Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite. Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima. Jedino vas Ovan može uzdrmati i izbaciti iz ravnoteže, ali pozitivno.

21.06 – 20.07. RAK

Osobina dobrog psihologa danas vam ide u prilog. Od nje imate više koristi nego što možete da pretpostavite. Nikome neće poći za rukom da vas nasamari. Ukoliko sarađujete sa Lavom na jednom projektu, biće para. Sa čežnjom se prisećate divnih trenutaka iz daleke prošlosti.

21.07 – 21.08. LAV

Pošto ste na emotivnom planu postigli željeni cilj, tj. potčinili partnera, možete da maštate o novom kvalitetu veze. Na okolinu delujete fascinantno. Umete ponekad, kada vam je do toga stalo, da iskoristite svoje magične efekte kako biste došli do cilja. U ovom slučaju, cilj nije za potcenjivanje. Veliki novac je u pitanju, pa ga valja zaraditi. Bavljenje sportom, hobijem i igrama na sreću biće pun pogodak. Izbegavajte svađu!

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o ljubavi, svesni partnerovih nedostataka. Jadan on, nije ni bio svestan činjenice da se sa Devicom uhvatio u kolo i da će biti raščlanjen do detalja. Pošto grešite kad je ljubav u pitanju, sačekajte da se strasti stišaju. Uskoro očekujte veći priliv novca.

23.09 – 22.10. VAGA

Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju. Nemate razloga za takvo stanje, jer ćete ono o čemu maštate ostvariti kad-tad. Ukoliko želite da to bude što pre, uzalud se nervirate i patite. Preoštri ste prema okolini i partneru. Ukoliko vas on ne poznaje dovoljno, može se uplašiti i pobeći. Nadajmo se da je upoznat sa vašim slabostima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Da li ste razmišljali o tome da previše pričate? Reči postaju devalvirane, a puno pričate da biste prikrili neke tragove. Poželjno je da ćutite onda kada to situacija zahteva. Sa nekim obnavljate saradnju i druženje. Budite oprezni, pošto naredni period može biti praćen gubicima. Jedan od pogrešnih poteza jeste i druženje sa sumnjivim osobama. Gde je vaša intuicija? Da li treba svima verovati?

23.11 – 20.12. STRELAC

U svom ste elementu. Obilje stvaralačkih moći, želja za lepim stvarima, bilo da u njima uživate ili da ih kreirate. Postižete uspeh, ali uz nečiju podršku. Konstruktivni kriticizam je na mestu, pa shodno tome slede i dalji događaji. Na emotivnom planu ste zadovoljni, jer partner čini sve da to budete. Vodite računa o tome šta pričate, jer se zbog pogrešnih reči možete svađati.

21.12 – 19.01. JARAC

Krajnje je vreme da učinite nešto za svoju dušu. Morate popraviti raspoloženje, pošto za to imate razloga. Teško je menjati prirodu, a vi ste zatvoreni, stidljivi i bezrazložno nezadovoljni. Uspeh i novac su svuda oko vas i treba ih samo pokupiti. Nova ljubav i nov predmet interesovanja ulepšavaju vam dan. Emotivniji ste nego što bi zaista trebalo da budete. Poželjno je bavljenje sportom kako biste iz sebe izbacili višak energije.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ko o čemu – Vodolije o ljubavi. Preplavljeni ste osećanjima, ne samo muško-ženskim već i onim vezanim za drage osobe i prijatelje. Pošto se niko ne meša u vaše poslove, dobro se osećate. Uživate u svim sferama života kako to samo vi umete – do kraja. Budite umereniji i odmereniji. Imaginacija je pojačana, nove ideje vam se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastranite. Stoga morate uključiti i zdrave rezone.

19.02 – 20.03. RIBE

Novonastale okolnosti čine vas kolebljivim. Osećate emotivno ograničenje u vezi ili partnerstvu. U fazi ste ponovnog otrežnjenja po mnogim pitanjima. Pošto ste se u jedno prijateljstvo debelo razočarali, razmišljate da ga prekinete. Ne prenagljujte sa odlukom, već se okrenite pametnijim izazovima. Prijatan susret! Šansa da ostvarite putovanje u inostranstvo još uvek postoji.

OSTAVI KOMENTAR