Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak 7. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak 7. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 71. rođendan slavi bubnjar Beatlesa, Ringo Star.

21.03 – 20.04. OVAN

Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba staviti na ljubav i svu svoju energiju usmeriti ka tome. Ukoliko ste u vezi ili u braku, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom, a ukoliko ste još uvek sami, možete se nadati fatalnom susretu. Očekuje vas puno sreće i lepih trenutaka. Obogatite ishranu voćem i sokovima.

21.04 – 20.05. BIK

Osećate potrebu da dokažete sopstvenu vrednost. Nadajte se uspehu. Ambicija je izražena, pa vam neko može ponuditi rukovodeći položaj. A ljubav? Mladi Bikovi rešavaju emotivnu zbrku, oni srednjih godina – poslovnu, a stariji se moraju okrenuti zdravlju. Prijatelji od kojih ste se najmanje nadali pružiće vam podršku.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odličan period za uspeh u sferi filozofije, religije, prava i kada je reč o putovanjima. Skloni ste ozbiljnijem pristupu ovim oblastima i učenju, tj. proširivanju saznanja. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti i pukih maštanja, tako da se morate postarati da u tome ne preterate. Zaintrigiraće vas vesti sa puta i mogućnost da nekuda otputujete.

21.06 – 20.07. RAK

Ispoštujte zahtev organizma. On vam poručuje da ste se umorili. Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici da je ostvarite, napuniti baterije i biti kao preporođeni. Šetnja u prirodi, dobra knjiga ili film, makar na televiziji, mogu vas opustiti i relaksirati. Konflikt sa Jarcem.

21.07 – 21.08. LAV

Na okolinu delujete privlačno, što ne znači da treba preterivati sa željom za dominacijom i mudrovanjem, jer to niko ne voli. Pred vama je puno prijatnih zbivanja, koja na prvi pogled ne obavezuju. Niste ni svesni koliko će ona biti od značaja za dalji razvoj događaja. Od Škorpija – što dalje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Mnoge stvari postižete na sebi svojstven diplomatski način. Ukoliko se nađete u neugodnoj situaciji, nećete biti sami. Utešno je to što delite iskustva sa drugima. Prisustvovaćete javnom skupu ili biti u situaciji da započnete saradnju daleko značajniju nego što pretpostavljate.

23.09 – 22.10. VAGA

Umor i loše zdravlje tiču se hroničnih problema. Ne forsirajte se, već činite isključivo stvari koje ne opterećuju. Pokušajte da činite ono što vas ne zamara. Shvatite da smo kao ljudi ograničeni u ovom vremenu i prostoru. Nije poželjno opterećivati se glupostima. Uživajte u malim stvarima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život. Da li ste razmišljali o sportu? Pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega. Bićete u situaciji da govorite: ili na javnom skupu ili ćete držati “vakelu” bližnjima.

23.11 – 20.12. STRELAC

Napokon možete da predahnete. Aktivnosti vezane za putovanja i povrede sada su za vama. Uspešni ste u svemu čega se latite. Iskoristite to konstruktivno. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, nastojte da obuzdate želju i to izbegnete. Okrenite se sopstvenim, po cenu da vas proglase sebičnjakom.

21.12 – 19.01. JARAC

Intuicija je izražena, ali i nervoza koja ide u kompletu sa njom. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost, a ono što se tiče nerava pokušajte da ublažite. Ništa na svetu nije dostojno da vam pokvari dan. Čak ni prijateljima to ne dozvolite, iako konstantno pokušavaju.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Okolina se napokon uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno. Prvi utisak može da prevari. Ne obraćajte pažnju na unutrašnji nemir, niti na izvesne stvari koje su više nego trivijalne.

19.02 – 20.03. RIBE

Izuzetno uspešan i kreativan dan. Šta god radili, radićete sa lakoćom. Vodite računa da ne preterate sa maštom, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Iako ćete raditi u nekoj vrsti izolacije, u potaji priželjkujete susret sa prijateljima. Problemi sa kožom u vidu alergije!

OSTAVI KOMENTAR