Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 7. april 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 7. april 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođen je glumac Russell Crowe

21.03 – 20.04. OVAN

Pravite megalomanske planove, imate smanjen osećaj za realnost, ali je ipak pred vama odličan period za sve poslove koji uključuju inspiraciju i psihoanalizu. Neka vas ne iznenadi nekoliko dana pasivnosti, koju teško podnose pripadnici ovog energičnog vatrenog znaka. Strpite se! Ranjivi ste i pomalo nesigurni u ljubav. Treba izbegavati svađe sa voljenom osobom, kako ne biste iskomplikovali stvari.

21.04 – 20.05. BIK

Veliki novac je u igri, ali neka vas ne iznenadi ukoliko malo zakasni. Enormne količine stvaralačke energije uspevate da konkretizujete i materijalizujete. Pomažete Strelcu i Škorpiji. Pošto preterano crpete energiju, može se dogoditi da krajem dana budete nervno razdražljivi. Loša koncentracija može dovesti do nepažnje, a samim tim i do mogućnosti povreda. Urazumite se i koncentrišite se na jedno.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odličan period za ljubav i uživanje u svim lepim stvarima, kojima ne znate broja. Do prekida poslovne saradnje može doći usled vašeg arogantnog držanja. Niste najpametniji, pa se shodno tome i ponašajte. Pokušajte da se saberete i normalno funkcionišete. Pošto to neće biti jednostavno, okrenite se stvarima koje vam lako idu i bacite se na njih. I pored svega, nije vreme za konkretnu akciju, već za odmor i uživanje.

21.06 – 20.07. RAK

Pokušajte da potražite savet prijatelja, pod uslovom da ih imate. Nešto hoćete, ali nemate jasnu predstavu šta bi to moglo da bude. Problem vas čini opreznim, a kolebljivost samo odugovlači stvari. Dobar prijatelj, Vaga recimo, može vam pomoći i finansijski, pod uslovom da vas nije sramota da mu se obratite. Niste škrti, ali jasno znate za šta i zašto dajete novac; nipošto ga ne razbacujete na gluposti. Danas ćete to po ko zna koji put potvrditi.

21.07 – 21.08. LAV

Ne želite da vas okolina vidi kad ste loše volje, pa pokušavate da u samoći rešavate goruća pitanja. Razmišljate o promeni mesta boravka ili o putovanju. Uspeh postižete sporo, ali su rezultati vidljivi, pa eto valjanog razloga da budete skromniji sa željama. Bezobzirno namećete volju okolini, pa se zapitajte da li u tome ne preterujete. Ipak, ostvarujete uspešnu saradnju. Jedno poznanstvo može biti značajnije nego što ste očekivali. Događaji zahtevaju štednju i nove investicije.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je izuzetno napet i naporan dan. Iako se u poslu najbolje snalazite, trenutno i tu ima problema. Sve što radite zahteva dodatna ulaganja, što pojačava nervozu. Planirate poslovno putovanje. Na emotivnom planu, moguće su nesuglasice nastale kao posledica izneverenih očekivanja. Nervoza može uticati i na zdravlje. Stoga, oprezno! Pokušajte da osmislite slobodno vreme, kako biste se opustili i udaljili od novonastalih poslovnih problema.

23.09 – 22.10. VAGA

U svom ste elementu, dobro se osećate. Ukoliko nemate pored sebe nekoga kog volite, prijatelja imate sijaset. Tu treba napraviti selekciju. Uostalom, vaša intuicija govori vam kako se prema kome valja ponašati. Razum pobeđuje. Rešavate važan finansijski problem. Partner vam u tome mnogo pomaže, i to konkretnim zalaganjem. Vi trošite, dok druga strana stvara. Ni jednom od vas nije lako.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Muči vas nenalaženje odgovora na neka pitanja. Žalite se prijateljima i mudrujete nad sopstvenom sudbinom. Kad vam dobro ide, manji ste od makovog zrna. Pošto je ovu vašu osobinu većina prijatelja prozrela, ravnodušno se odnosi prema vašim problemima. Sklonost ka zaljubljivanju je pojačana, pa neka vas ne iznede neplanirani događaji s tim u vezi. Seksualni nagon takođe je pojačan.

23.11 – 20.12. STRELAC

Borba za priznanje i moć biće krunisana uspehom. Ukazaće vam se iznenadna prilika da još više napredujete u društvenoj hijerarhiji. Akcenat je na planu posla, dok je privatnost u drugom planu. Zadovoljni ste partnerom i porodičnom situacijom, ali nemate puno vremena za kuću. Novac je takođe na pomolu. Svaku šansu treba iskoristiti i intenzivno raditi na tome. Osećaćete se bolje. Planirate da na kratko otputujete.

21.12 – 19.01. JARAC

Sputani ste i nesigurni kad je u pitanju donošenje odluke. Grešite kad pomišljate da od svega odustanete. Glavu gore – niste se uzalud rodili u ovom ambicioznom znaku. Budite toga svesni u svakom trenutku. Savetuje se rad na stvarima koje vraćaju samopouzdanje i optimizam. Razmišljate o putu i gostima. Pošto ste odgovorni, trudićete se da zadovoljite zahteve okoline. Tek na kraju ćete se setiti sebe. Takvi ste – nesebični, odani.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U večitoj potrazi za raznolikošću, bićete spremni na razne ludosti. Živahni ste i veseli, tako da delujete zarazno na okolinu. Očekuje vas puno lepih trenutaka, zanimljivih susreta i aktivnosti. Iskoristite pravi momenat da završite davno započeti posao. Izbegavajte davanje nepromišljenih izjava. Okrenite se poslu, vodite svoju brigu i ne opterećujte se mišljenjima onih koji su na različitim talasima. Treba uspostaviti sklad sa samim sobom.

19.02 – 20.03. RIBE

Pokušajte, ukoliko možete, da se družite sa osobama koje vam prijaju. Već ste primetili da vas izvesna druženja opterećuju i iscrpljuju. Nađite valjano opravdanje da ne budete u društvu tih osoba. Dan ćete u suprotnom provesti u praznim pričama i pogrešnim razmišljanjima. Ukoliko osoba rođena u znaku Ovna pokuša da vas posavetuje, ne prihvatajte njenu sugestiju. Ljubavni problem samo je plod vaše uobrazilje.

OSTAVI KOMENTAR