Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 6. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 6. septembar 2012. godine

SHARE

38. rođendan danas proslavlja pevačica benda The Cardigans, Nina Persson.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Situacija na emotivnom planu menja se iz dana u dan. Oscilacije su drastične, što se odražava na nerve. Emotivni plan ne podrazumeva, međutim, samo vezu sa suprotnim polom; daleko je širi. Sve zavisi od godina i interesovanja. Niste sposobni da uočite lepotu kojom ste okruženi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Nastupio je talas malaksalosti – posledica preforsiranosti. Neki pripadnici znaka imaju lakše zdravstvene probleme. Probleme organske prirode nekako će uspeti da saniraju. Što se pak impulsivnog ponašanja tiče – biće teže. Mogući uzroci napetosti leže u emotivnom nezadovoljstvu. Spas stiže ubrzo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto imate tendenciju da burno reagujete, setite se da postoji nešto što se zove zdrav razum, pa ga povremeno uključite. U fazi ste pravljenja megalomanskih planova. U stvari, niste svesni toga da ni sami ne znate šta hoćete. Bavljenje fizičkim aktivnostima predstavlja idealno rešenje. Više prija i bolje relaksira od mudrovanja.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Realni ste, odlučni, ali pomalo tajanstveni celoga dana. Okrenuti ste partnerskim odnosima, tako da ste njima prosto opterećeni. Do te mere idealizujete dom i porodicu da, ukoliko nastavite, možete ostati usamljeni. Stoga se savetuje manja doza perfekcionizma, a veća tolerancije.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Za Lavove – fantastičan dan! Uživate kako samo vi znate. To se posebno odnosi na muške pripadnike znaka, koji su uspeli da organizuju život. Okruženi su ljubavlju sa više strana. Problem je u tome što im je svega, pa i nežnosti, malo.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Maštate o dalekim krajevima, putovanjima i nemogućim stvarima. Sve je tako čarobno u tom vašem fiktivnom svetu da iz njega nemate nameru da izađete. Bavljenje onim za šta ste pravi majstor, posebno umetnošću, udaljiće vas na izvestan način od postupaka koji nemaju veze sa stvarnošću.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Okruženje vam ne prija, pa pokušajte da ga, ako možete, bar nakratko promenite. Mogući su zdravstveni problemi ili susret sa bolesnim licima. Ključna reč dana je bolest. Ona je jedan od razloga za nesporazume sa svetom, posebno sa partnerom. Osećanje usamljenosti i odbačenosti samo je subjektivno.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ako niste svesni toga koliko ste srećni – vaš problem. Stvari se odvijaju kako se samo zamisliti može. To što vaša “luda glava” fantazira – nema veze sa stvarnošću. Uozbiljite se, shvatite prednosti u odnosu na problem. Ne očajavajte, već razumno ubacite u igru sve mogućnosti. Uspeh je zagarantovan.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Obratite pažnju na povrede. Budite oprezni. Pošto vas očekuje putovanje, ne plašite ga se. Nastupio je talas emotivnog nezadovoljstva, pa samoća prija. Ukoliko je ona kreativna i relaksirajuća, biće dobro. Sve vidove autodestrukcije treba izbegavati. Budite strpljivi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

U želji da se oslobodite napetosti, odlučujete se za akciju. Nije vam lako, pošto ste inertni, ali situacija je alarmantna. Savladavajući teškoće, vi napredujete. Ipak biste morali češće da se ponašate rukovođeni današnjim iskustvom. Situacija to konstantno zahteva, ali vi kao da ste gluvi na to.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zahvaljujući iznenadnoj i neplaniranoj odluci, oslobađate se unutrašnje tenzije. Kod vas se sve tako i dešava – spontano. Sporost sa kojom se suočavate izuzetno vam smeta. Šta da se radi? Preuzmite stvari u svoje ruke.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Uživate u svom svetu. Prijaju vam muzika, šetnja, planovi, jednom rečju, živite u svom svetu. Onaj praktičniji deo pripadnika znaka očekuju nerviranja, dok većina Riba leti na krilima mašte. Sve je dobro dok u tome uživate i nalazite sebe.

OSTAVI KOMENTAR