Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 6. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 6. oktobar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 48. rođendan proslavlja američka glumica Elisabeth Shue.

21.03 – 20.04. OVAN

Zbog nečega ste neraspoloženi, pa pokušavate da se oslobodite emotivne napetosti i ograničenja. Kod većine pripadnika znaka problem nastaje u porodici i vezan je za nečiju bolest. Ukoliko se budete naoružali optimizmom i sebi sugerisali povoljan ishod događaja, poštedećete se muka.

21.04 – 20.05. BIK

Ljubavni jadi uznemiruju većinu pripadnika ovog posesivnog znaka. Možda ste preterano ljubomorni i posesivni, pa time odbijate partnera? Pošto ste zabrinuti, nedostaje vam inicijativa i energija da rešite problem. Moguće su histerične reakcije, nastale kao posledica nemoći.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ubedljiv ste govornik. Uspešno ostvarujete sve što je vezano za vašu usku specijalnost. Misaoni proces je produbljen, lako pamtite, pa iskoristite povoljne planetarne uticaje isključivo za rad i učenje. Uspeh neće izostati. Pošto se do zvezda stiže trnovitim putem, spremite se na čekanje i muke.

21.06 – 20.07. RAK

Ne odbijajte poziv prijatelja za izlazak, jer vas očekuju prijatni događaji i iznenađenja. Morate biti fleksibilniji u komunikaciji. Ne svodite sve isključivo na materijalne stvari. Zbog čega se opterećujete stvarima koje su samo plod vaše dokone mašte? Pokušajte da se ne obazirete na licemerne ljude.

21.07 – 21.08. LAV

Spremni ste na ludosti. Dobro se osećate. U fazi ste očekivanja priznanja i uspeha, kako u materijalnoj tako u duhovnoj sferi. Možda vam Strelci prijaju, jer nude zabave i uživanja na pretek. Problem nastaje ako izgubite kriterijum u odnosu na ljude, ali i na ishranu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Bićete u prilici da nekoga ubeđujete. Pošto je uspeh zagarantovan, istrajte u nastojanjima vezanim za taj razgovor. Obećanja neće biti prazna. Doduše, moraće da prođe i izvesno vreme, jer više okolnosti ne dozvoljavaju realizaciju nekih projekata. Naoružajte se strpljenjem.

23.09 – 22.10. VAGA

Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama samo je posledica pada imuniteta. Poželjno je učiniti nešto u cilju prevencije. Pošto se neki planovi ne odvijaju željenim tempom, počinjete da gubite strpljenje. Od partnera očekujete nemoguće. Morate smanjiti kriterijume ako želite da vam veza opstane.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nekoga morate u nešto da ubeđujete. Pošo ste za to pravi majstor, biće sve kako kažete. Nadajte se uspehu u onom za šta ste zainteresovani, ali morate biti strpljivi. Razgovor zahteva čekanje, dok realizacija planova sledi tek u novembru. Tada se nadajte slavljima, i to ne samo sopstvenog rođendana.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama su aktivnosti koje bi trebalo da daju konkretne rezultate. Ono čemu se najviše nadate zaista se ostvaruje. Stoga budite, kao i obično, optimista. Period pred vama odličan je za uvećavanje imovine i poslovni napredak. Puni ste energije, pa će biti nevolje ako je ne izbacite iz sebe.

21.12 – 19.01. JARAC

Osećate potrebu za samoćom. Ukoliko se za to ukaže prilika, biće lepo. U protivnom, osećate se sputano. Zbog čega samo razmišljate o novoj vezi, a ništa konkretno povodom toga ne preduzmete? Barem dajte do znanja voljenoj osobi šta osećate. Poklonite joj tajanstven pogled i nežan osmeh.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zahvaljujući sugestivnom delovanju na okolinu, postići ćete uspeh. Ne odustajte od onoga što ste naumili, jer je ostvarenje davnašnjih planova više nego moguće. Problem dana je precenjivanje ionako skromnih zaliha sopstvene snage. Preterana revnost i pohlepa dovode do nervnih problema.

19.02 – 20.03. RIBE

Uživate u toplom zagrljaju voljene osobe. Sve će biti bolje nego što ste pretpostavili. Strelci vas svojski podržavaju. Da li prihvatite njihove savete? Pošto vam se nudi ekspanzija i na profesionalnom planu, ne propuštajte prilike i ne budite lenji. Vreme je da pređete sa reči na dela.

OSTAVI KOMENTAR