Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 5. maj 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 5. maj 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 30. rođendan proslavlja britanski R & B pevač Craig David.

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto želje i mogućnosti nisu usaglašene, najbolje bi bilo da budete realniji. Sa partnerom su moguće nesuglasice izazvane vašim očekivanjima i lažnim nadama. On vas doživljava kao osobu koja ne zna šta hoće. Ukoliko se bavite hobijem i umetnošću, postići ćete uspeh. U protivnom…

21.04 – 20.05. BIK

Puni elana i vedrine dočekujete događaje koji su vezani za fizičku stranu ljubavi. Seksualne želje su pojačane, pa će Bikovi funkcionisati u tom stilu. Ukoliko ne budete u prilici da zadovoljite snažan libido, preusmerite energiju tako što ćete biti kreativni, a samim tim i zadovoljni.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Raspoloženje menjate munjevitom brzinom, tako da teško možete da ga pratite. Donosite subjektivne zaključke, imate teškoća u komunikaciji. Što se ljubavi tiče, svega vam je dosta, pa razmišljate o tome da se na izvesno vreme razdvojite. Pošto ste oboje krivi, pokušajte da uvidite svoj deo krivice.

21.06 – 20.07. RAK

Preosetljivi ste, nezgodni, teški i sebi i drugima. Pošto ste realno biće, svesni svojih vrlina i mana, pokušaćete da se sami izborite sa slabostima. Pošto ne blistate punim sjajem, povlačite se u ljušturu, prikupljajući snagu. Već sutra ćete zablistati punim sjajem. Oprez u saobraćaju!

21.07 – 21.08. LAV

Mnogi pripadnici znaka, i to muškarci, trenutno su u burnoj tajnoj vezi. Ništa novo, pošto Lavovi moraju uvek da budu zaljubljeni. Romantično raspoloženje, erotske imaginacije i specifične želje ispuniće vam voljeno biće. Ko je taj sretnik? I ne sluti kakvo mu iznenađenje spremate. Osećaj za realnost je poljuljan.

22.08 – 22.09. DEVICA

Vama je bar lako! Imate toliko samopouzdanja, delujete smireno i uz to posedujete enormne količine stvaralačke energije. Jedini problem je u tome što mislite da ste najpametniji, što okolini smeta. Sklonost ka gunđanju i obraćanju pažnje na detalje svedite na razumnu meru. Lav je idealna kombinacija u svakom pogledu.

23.09 – 22.10. VAGA

Subjektivni ste u odnosu na partnera – to je očigledno. Ukoliko imate podršku sa strane, možete sa njim pokvariti odnose, koji i tako već duže vreme nisu kako treba. Stoga ne tražite tuđe savete, budite realniji i shvatite osobu pored sebe. Ima i ona svojih problema. Ne budite nakraj srca.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uspešan i kreativan dan. Izvesni događaji će se pokazati kao sudbonosni za budućnost. Do uspeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ako želite da ona bude dobra, morate izbaciti svoje otrovne žaoke iz igre. Možda vas se drugi plaše? Nije ni čudo kad ste zlopamtilo, ili se bar tako priča.

23.11 – 20.12. STRELAC

Da li sedite i brojite pare? Astrološki aspekti utiču na poboljšanje finansijske situacije. Ukoliko ste propustili šansu, već sutra će biti kasno. Pošto, kao i većina ljudi, niste imuni na novac, shvatate da izolovani od sveta ne možete do njega doći. Uspešno sarađujete i započinjete unosne poslovne kontakte.

21.12 – 19.01. JARAC

Napokon ste počeli da se pomerate s mesta. Dešavaju se i dobre i loše stvari. Dobre se tiču posla i zarade, a one druge ljubavi. Novac pristiže, mada vas ne čini kompletno zadovoljnim. Potreba za ljubavlju je jaka, ali ko će je zadovoljiti kad ste izbirljivi? Utehu tražite u umetnosti – tamo je sve idealno.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan i kreativan dan. Vešto radite rukama, možda se bavite umetnošću, ukoliko ostali aspekti horoskopa ukazuju na te afinitete. Praktični pripadnici znaka će igrati karte ili obavljati kućne i druge prozaične poslove. U globalu, sve Vodolije danas bi trebalo da budu zadovoljne, jer su voljene.

19.02 – 20.03. RIBE

Puni ste kreativne snage i ideja koje ste smislili u trenucima slabosti. Pokušavate da ih sprovedete u delo. Imaćete uspeha, pre svega na poslovnom planu. Stalo vam je do toga da vas okolina ceni. U ljubavi su mogući problemi koji nagoveštavaju fatalan ishod jedne nepromišljene romanse. Pamet u glavu!

OSTAVI KOMENTAR