Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 5. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 5. jul 2012. godine

SHARE

32. rođendan danas proslavlja francuska glumica Eva Green.

21.03 – 20.04. OVAN

Ovih dana ćete uživati u izletima i fizičkim aktivnostima. Bićete u svom elementu jer ćete na zadovoljavajući način koristiti sposobnosti, posebno one koje imaju veze sa nagomilanom energijom. Za divno čudo, izbegavaćete prepirke i biti puni razumevanja i nežnosti prema partneru.

21.04 – 20.05. BIK

Ne ponavljajte greške iz prošlosti, posebno ne ljubavne. Ukoliko ste se ranije opekli, a ponašate se slično, može biti još gore i bolnije. Upozorenje se odnosi i na ostale segmente života. Morate početi da učite na sopstvenim greškama kako biste bili bolji. Prija vam samoća. Veći finansijski dobitak je na vidiku.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Blizanci će naredni mesec dana potvrditi da su zavodnici. Skloni ste flertu, sada posebno. Zračite šarmom i lepotom i puni ste želje za užicima. Izbegavajte ipak nepromišljene ljubavne afere. Budite dovoljno mudri da ne sedate na više stolica odjednom.

21.06 – 20.07. RAK

Sve je u znaku novca i toga kako ga steći. On se nalazi svuda oko nas. Treba biti mudar pa ga pokupiti. Vi to jeste, tako da neće biti problema. Još kad biste umeli da ga sačuvate… Već u ruci držite spisak stvari na koje ćete ga potrošiti.

21.07 – 21.08. LAV

Spustite se na zemlju i počnite da funkcionišete kao sav normalan svet. Idealizujete svaku situaciju, pa ste stalno u stanju razočaranosti. To se posebno odnosi na prijateljstva. Morate svaku osobu staviti na ono mesto koje joj pripada. Zakasneli novac napokon stiže.

22.08 – 22.09. DEVICA

Nikako ne posustajete. Ambiciozni ste u času kada mnogi odlaze na godišnji odmor. U svemu pokušavate da nađete statusni simbol, jer vam je izuzetno stalo do toga da ono čime se bavite ima adekvatno priznanje. Savetuje se da se prepustite životnim radostima i malo odmorite.

23.09 – 22.10. VAGA

Uskladili ste se sa okolinom, što znači da ste posle dužeg vremena našli sopstveni mir. Mnoge pripadnike znaka očekuje putovanje u inostranstvo, a neki razmišljaju i o stručnom usavršavanju. Uglavnom uživate u svim životnim sferama, počev od materijalne pa do duhovne. Budite dinamičniji i konkretniji.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Izuzetno povoljan period za pisanje i sticanje materijalnih dobara. Od partnera očekujte materijalnu podršku. On je počeo da vas stimuliše da promenite svoj pristup vezi, u pozitivnom smislu, jer uviđate sopstvene greške.

23.11 – 20.12. STRELAC

Zahvaljujući velikom broju društvenoprihvatljivih osobina, voljeni ste. Niko ne može da odoli vašoj plemenitoj i korektnoj prirodi, nastojanjima da svima izađete u susret. Pošto činjenje usluga partneru stavljate na poslednje mesto, a da toga niste ni svesni, napokon se javlja želja da nešto promenite.

21.12 – 19.01. JARAC

Uživate u umetničkim, ali i drugim sklonostima. Dani koji su pred vama odlični su posebno za osobe koje se bave umetnošću. Ostali pripadnici znaka mogu imati problema zbog preteranog konzumiranja šećera i skroba. Stoga, zamenite ove namirnice prirodnim vitaminima u voću.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nova ljubav, sport i zabava – biće aktuelni ovog meseca. Sve shodno uzrastu i interesovanjima. Ukoliko budete tvrdoglavo nastojali da ostvarite nemoguće, suočavanje sa preprekama biće neugodno i odraziće se na zdravlje. Stoga se zadovoljite realnom ponudom.

19.02 – 20.03. RIBE

Nastupio je talas optimizma. Možda je leto samo po sebi zaslužno za takvo raspoloženje? Nudi vam se mogućnost da budete što više u prirodi, šetate i meditirate. U isto vreme, okrenuti ste porodici i domu.

OSTAVI KOMENTAR