Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 5. januar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 5. januar 2011. godine

SHARE

42. rođendan danas proslavlja Marilyn Manson.

21.03 – 20.04. OVAN

Situacija zahteva maksimum strpljenja, a vi ga nemate. Otuda i nesporazumi ne samo sa okolinom već i sa samim sobom. Na silu želite nešto što ne ide i zbog čega ste na gubitku. Poraz svi teško podnose, vi naročito! Treba sačuvati živce za stare dane. Filmovi popravljaju raspoloženje.

21.04 – 20.05. BIK

Izuzetno prijatan dan, bar kad je ljubav u pitanju. Doduše, ima i onih koji za ljubav mnogo ne mare, pa će biti okruženi ljudima i stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Pred Bikovima su nezaboravni trenuci, a koliko će od njih profitirati – zavisi od slučaja. Svaki čovek je kovač svoje sreće.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Povedite računa o tome da se ne pogubite u mnoštvu planova. Iako ste sposobni da rešite svaki problem, iako nižete uspehe na sve strane, treba malo usporiti tempo i okrenuti se samom sebi. To je najbolji način da dođete do duševnog mira, koji vas povremeno napušta. Niste vi krivi!

21.06 – 20.07. RAK

Moglo bi se reći da ste u totalnom haosu, bar kad su emocije u pitanju. Pošto je ovo stanje prešlo u hronično, oguglali ste. Okrećete se onim oblastima života u kojima ste uspešniji. Svesni da je vreme dragoceno, nižete uspehe baveći se duhovnim vrednostima. Bioskop je spas!

21.07 – 21.08. LAV

Pasivniji ste nego obično. To vas ni najmanje ne uznemirava jer ste okrenuti novoj ljubavi. Neki Lavovi su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Mašta je odlična kompenzacija za kikseve koje ste napravili u poslednje vreme. Dobitna kombinacija je nežan Rakčić.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko ste u bilo kakvoj vezi sa zdravstvenim ustanovama, ne nadajte se povoljnom ishodu. Od vas se očekivalo da budete strpljiviji, ali nažalost, pogubili ste živce. Do kraja meseca se primirite. Tek tada će vam krenuti.

23.09 – 22.10. VAGA

Divan dan, zar ne? Napokon možete da se prepustite svim životnim radostima. Na sebi svojstven način uživate u tihoj sreći. Ono što vam pričinjava posebno zadovoljstvo jeste sklad koji ste našli u sebi i sa sobom. Partner napokon priznaje svoju grešku i povinuje se vašim pravilima. Pomirenje!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ušli ste u period koji od vas zahteva ono čega imate u izobilju, a to je snaga. Menjate životne uslove nabolje, što iziskuje mnogo strpljenja, napora i snage. Problem ublažava nagoveštaj povoljnog ishoda burnih emotivnih događaja. Razmišljate o novom kvalitetu veze.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto je evidentno nerviranje zbog svake sitnice, opterećujete okolinu i dodatno je zamarate. Ako primetite da vas ljudi izbegavaju, znajte u čemu je stvar. Mogući su zdravstveni problemi, ali nije momenat za konkretnije poteze. Ponašate se kao da ste centar sveta. Korigujte se!

21.12 – 19.01. JARAC

Problem emotivne prirode postaje više nego neprijatan. Pošto vam nedostaje tolerancija kad je partner u pitanju, lako može doći do verbalnih, ali i drugih ispada. Ukoliko ne promenite odnos prema njemu, možete izazvati i fizički napad. To po svaku cenu pokušajte da izbegnete.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Provodite nezaboravne trenutke sa osobom rođenom u znaku Bika ili Vage. Nije vam važno koliko će ta sreća trajati – važno je da uživate i zaboravljate na sitne pakosti kojima ste okruženi. Ukoliko iskrsne i neka šarmantna Vodolija, nećete joj okrenuti leđa.

19.02 – 20.03. RIBE

Problemi su dugoročne prirode. Tiču se vaše hipersenzibilne prirode i nesposobnosti da se prilagodite okolini koja funkcioniše na dijametralno suprotnim – iritirajućim talasima. Šta valja činiti? Ili promeniti frekvenciju i prilagoditi se, ili pobeći u svoj svet.

OSTAVI KOMENTAR