Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 31. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 31. oktobar 2013. godine

SHARE

Nickelodeon's 26th Annual Kids' Choice Awards

Svoj 13. rođendan danas proslavlja pevačica Willow Smith.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bavite se neobičnim problemima. Jedan od uzroka promenljivog raspoloženja je nedostatak energije ili osećanje da ste iskorišćena strana. Reč je samo o subjektivnom viđenju i uskoro ćete shvatiti da ste bili u zabludi. Okrenite se ljubavi, tj. partneru i strpite se još koji dan.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Sjajno stanje se nastavlja. Funkcionišete po inerciji. Pošto su zbivanja pozitivna, pozitivno se i osećate. Uživate nastojeći da se ne dosađujete. Stoga pokušavate da svoje talente unovčite. Način na koji to ostvarujete zavisi od profesije i ličnih ambicija. Imate podršku partnera i dragih prijatelja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto ste okrenuti svetu, sjajno funkcionišete, ne tražeći dlaku u jajetu. Ne opterećujete okolinu subjektivno konstruisanim strahovima. Partner je šokiran ovom pozitivnom promenom, mada se pita dokle će da vas drži? Nastojte da i u manje prijatnim situacijama sačuvate prisebnost duha.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U glavi konstruišete događaje, smatrajući da ste sami krivi za mrke poglede upućene sa strane. To je čista besmislica. Uskoro ćete se uveriti u to da ljudi imaju lične probleme i da na vas ne obraćaju pažnju. Uostalom, ne moraju svi da vas vole. Bar ste tu lekciju do sada mogli da naučite.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sve je u znaku prijateljskih i uspešnih kontakata. Sa Ovnovima dobro funkcionišete, budući da vam prija njihova brzina. Pošto ste pojačano vitalni, nastojite da završite mnoštvo započetih poslova, ne štedeći pri tom snagu. U tome grešite. Kada nam je najbolje, moramo biti oprezni da bismo to stanje održali što duže.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nižete uspehe, kako emotivne tako i poslovne. Normalno je da ste zdravi, jer je zadovoljan čovek po pravilu i zdrav. Očekuje vas priznanje i uspeh na profesionalnom planu. Pošto ste vešti ne samo u baratanju rečima već i na delu, krenite u konkretnu akciju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Neplanirani događaji remete uobičajeni životni ritam. Ne bunite se, već ih spremno prihvatate, čak u njima i uživate. Zdravstvena situacija se popravlja. Kad bolje razmislite, svesni ste da su zdravstveni problemi bili izazvani nezadovoljstvom subjektivne prirode. Sve ide iz glave.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Lepi događaji utiču na promenu raspoloženja. Uživate u svakom trenutku, jer ste dobili ponudu do koje vam je stalo. Pošto ste trenutno okrenuti obavezama, koje vas okupiraju, to vas čini nervoznim. Za divno čudo, novac vas stimuliše i popravlja vam raspoloženje. Pohvale stižu sa više strana.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko se niste posvađali sa Ovnom, na pravom ste putu ka uspehu. Mnogo vatre različitog intenziteta boji ovu saradnju, a vatra je simbol kreativne energije. Ipak, zbog nepažnje može doći do požara. Nadajmo se da ste oslušnuli vlastiti potrebu za timskim radom, pa se trudite da je održite što duže.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Vaša razmišljanja okrenuta su ljubavi, umetnosti, svemu što donosi radost i u čemu uživate. Samo stidljivošću i neprimerenim ponašanjem možete poremetiti harmoniju dana. Vodite računa o tome da osobe sa kojima komunicirate zahtevaju poštovanje. Hobi prerasta u životni smisao.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto se ionako morate prilagoditi novim životnim uslovima, učinite to što pre. Kolebanje otežava stvari. Za divno čudo, osećate se dobro, jer ste teškoće koje su vam zadavale ozbiljnu brigu otklonili. Povedite računa o ishrani, jer ste hranu počeli da koristite kao umirujuće sredstvo. Postoje i drugi načini za relaksaciju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ozbiljno sagledajte situaciju i shodno njoj reagujte. Nije poželjno povlačiti se; treba se direktno sučeliti. Suočavanje sa problemima drage osobe teško podnosite, pa postoji opasnost da se razbolite. Situacija zahteva da budete zdravi i jaki. Planete vam šalju signale u tom smeru.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR