Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 31. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 31. januar 2013. godine

SHARE

null

32. rođendan danas proslavlja slavni pevač i glumac, Justin Timberlake.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Postižete puno uz ulaganje minimalnog napora. Izbegavajte nepromišljene poteze i preuranjene akcije pošto vam se mogu olupati o glavu. Sklonost ka povredama je naglašena, pa budite oprezni u svakom pogledu. Morate biti oprezni i sa uniformisanim licima. Vodolija je počela da vas nervira. Morate je obuzdati.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ukoliko mislite da niste srećni, grešite. Pred Vama je dinamičan dan pun iznenađenja i uzbuđenja, možda čak previše za jednog inertnog i komforu sklonog Bika. Moraćete malo i da se nervirate, ali će se sve isplatiti. Neke ideje treba sačuvati za sebe, jer je konkurencija postala bezobrazna.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Još uvek je sve nadomak ruke, ali nikako da se realizuje. Mnogi pripadnici znaka imaju problema zdravstvene prirode, sopstvenih ili nekog iz okruženja. Postoji mogućnost obnavljanja veze iz prošlosti ili susreta sa starom ljubavlju. Ne opterećujte se glupostima; to je trenutno čist luksuz.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U prvom planu je škola, dok su osećanja zanemarena. Čim razum stupi na scenu, aktiviraju se potencijali koje posedujete i zaboravljate probleme. Oni su posledica preosetljivosti i idealizovanja osoba sa kojima kontaktirate. Da li ste vi savršeni? Daleko od toga. Mana imate na pretek.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko funkcionišete na grubom materijalnom planu, imaćete problema. Planetama možete doskočiti tako što ćete se baviti umetnošću i stvarima koje iziskuju maštovitost. Kreativne osobine su naglašene, pa je uspeh na tom polju evidentan. Nije vreme da razmišljate o novcu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Još uvek nije vreme za započinjanje novih poslova ni za donošenje konačnih odluka. Strpljivi ste, nema šta, pa pričekajte još koji dan. Tada će se sve rešavati sa lakoćom. Odnosi sa partnerom nisu idealni. Ne pomišljajte da isterujete pravdu vezanu za voljenu osobu. Defanzivan stav je ispravan i poželjan.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Kad bi dobro raspoloženje moglo duže da potraje, bilo bi super. Očekuju vas prijatni događaji vezani za prijatelje. I partner nastoji da vam ispuni želje. One su vezane za potrošačke ambicije, kojih imate na pretek. Nervoza je posledica preteranih aktivnosti. Bolje se organizujte.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Škorpije su duže vreme izložene negativnim planetarnim uticajima, pa im nije ni do čega. Strpljenje vam nije jača strana, ali šta da se radi? Poželjno je družiti se što više, jer u samoći do te mere predimenzionirate prepreke da one postaju nepremostive.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nervoza i sukobi samo su subjektivne prirode. Na njih možete lako uticati ako se budete korektno ponašali prema ljudima iz najbliže okoline. Ne pričajte puno, već nastojte da saslušate i druge, partnera posebno. On je uvek u pravu, čak i kad mislite da nije.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pogrešni potezi, loše procene i razočaranja predstavljaju sastavni deo života. Loše stvari se dešavaju svima, pa ni vi ne možete da budete izuzetak. Ukoliko imate problema sa organima za varenje, ne paničite. Pre nego što korigujete ishranu, promenite način razmišljanja – sve ide iz glave. Pripremite se za štednju.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Sa Ovnovima su mogući nesporazumi. Oni nameću svoj tempo ne obazirući se ni na šta. Ni zdravstvena situacija nije sjajna. Poželjno je smanjiti fizičke aktivnosti, a negativne sadržaje eliminisati iz vidokruga.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Iako na prvi pogled delujete bezazleno, niste ni najmanje. Trenutno ste u fazi rešavanja emotivnih problema, doživljavanja fatalne ljubavi ili lečenja starih rana. Mogući su i zdravstveni problemi vezani za hormone ili žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Ipak, lekara posetite samo ako je zaista neophodno.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR