Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 30. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 30. maj 2013. godine

SHARE

NY: 2011 ROCKEFELLER CENTER CHRISTMAS TREE LIGHTING

39. rođendan danas proslavlja američki muzičar Cee Lo Green.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Budući da su imaginativne moći naglašene, bavite se umetnošću i stvarima za koje je neophodna mašta. Ne gubite snagu na oblasti na koje slabo možete uticati, jer ćete se nervirati. Uspeh očekuje pripadnike znaka koji se bave umetnošću i kreativnim radom, dok oni praktični Ovnovi imaju manjih problema.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Dišete punim plućima, srećni ste i zadovoljni. Posebnu radost vam pružaju partner i osobe do kojih vam je stalo. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi zaljubljivanja i neplaniranih događaja. Ko vam je kriv kad niste predosetili zbivanja? Sada morate da radite užurbano.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Posebna uzbuđenja možete očekivati unutar doma i porodice, ali nemojte dozvoliti da vas to izbaci iz ravnoteže, pošto su sve stvari već viđene. Ukućani su onakvi kakvi su, a vi treba da zauzmete odlučan stav i sa njima izađete na kraj. Koliko ćete u tome uspeti? Sve je individualno i zavisi od strpljenja.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Trenutno ste u izvesnoj dilemi. Nedoumice se odnose na putovanje. Pošto ćete sa uspehom savladati prepreke, krajem dana očekujte poboljšanje raspoloženja i prijatno druženje. Izvesne osobe merkurijanskog tipa na vas deluju stimulativno, pa sa njima fantastično sarađujete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U vrhunskoj formi ste. Izuzetno kapirate stvari i iz situacije izvlačite maksimum. Dalekovido predviđate nove događaje i shodno tome se ponašate. Srećne okolnosti idu vam naruku. Samo nastavite ovim tempom, ali uz pomoć Vodolije i Strelca. Oni imaju mnogo uticaja na naredna zbivanja. Poslušajte njihov savet.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nemate razloga za paniku, jer su sve stvari pod kontrolom. Za blagu nervozu pokušavate da nađete opravdanje, ali vam to ne polazi za rukom. Možda bi šetnja u primamljivom društvu Lava ili Škorpije bila prava stvar? Probajte, nemate šta da izgubite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vage su u svom elementu, zadovoljne koliko to njihova priroda dozvoljava. Akcenat stavljaju na perfekcionizam i harmoniju više nego na događanja u emotivnom životu. Stalo im je da se dokažu, a partner i ostali mogu da pričekaju. Važno je da ste ispunjeni i harmonični. Dokle će to da vas drži?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Rešili ste da se izborite sa problemima i da ne priznate poraz. U pravu ste! Od narednih događaja očekujete uspeh i kratak predah, koji će vam pomoći da se “sastavite”. Taman ste pomislili da su vam sve lađe potonule, kad eto izlaza iz tunela. Budite srećni jer ste prevazišli kriznu situaciju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Rešavate da galantno potrošite veću sumu novca na nešto o čemu dugo razmišljate. Držite se devize da niste toliko bogati da biste kupovali jeftine stvari, pa ćete se stoga svojski istrošiti. Čitav dan odvija se u znaku sistema vrednosti i preispitivanja. Možda je i kupovina način da kompenzujete nezadovoljstvo.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Želja za izolacijom je evidentna, ali i potreba da vladate situacijom. Ponašate se u skladu sa objektivnim teškoćama po cenu da emotivno trpite. Savesni ste i odgovorni, pa ćete, po običaju, dati prednost stvarima za koje ste odgovorni. Sa Strelcima će biti povuci-potegni. Pobeda je vaša!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Napeti ste, skloni uzbuđivanju. Pokušajte da izbegnete poslove koji zahtevaju užurbanost i nepromišljenu akciju, pošto možete biti oštećeni. Budite mudri, smireni i odgovorni. Eto recepta za uspeh. Panika vas može samo udaljiti od njega i učiniti nervoznim i nezadovoljnim.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imaginativne moći su naglašene, pa se to povoljno odražava na pripadnike znaka koji se bave umetnošću i konkretnim biznisom. Uspeh vas očekuje u špekulacijama raznog tipa. Savetuje se akcija u tom smeru. Optimista ste!

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR