Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 3. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 3. januar 2013. godine

SHARE

null

44. rođendan danas proslavlja najveći vozač u istoriji Formule 1, sedmostruku šampion Michael Schumacher.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto vam samoća udvoje odgovara, pokušajte da se izolujete od ljudi. Imaćete vremena da se odmorite i da o svemu razmislite. Da li su neki vaši potezi zaista bili na mestu i šta ste u datoj situaciji mogli bolje da uradite? Pitanja ima bezbroj, pa je razgovor sa samim sobom i sopstvenom savešću prava stvar. Ljubav i dalje cveta.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Od trenutne situacije previše očekujete. Morate zauzeti praktični pristup problemu. Vi ste bar zemljani znak koji ima smisla za opipljive stvari. Pa kad je tako, onda se shodno tome i ponašajte. Morate bolje procenjivati ljude, kako se kasnije ne biste kajali. Manje tračarite.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Pošto ste se verbalno do te mere ispraznili, donosite odluku da budete umiljatiji i odmereniji u komunikaciji sa okolinom. Ostale stvari su u drugom planu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ušli ste u povoljniji period, pa vam sve izgleda jednostavnije. Od izvesnih događaja vezanih za inostranstvo mnogo očekujete. Poziv iz daleka ili pismo uticaće na neke vaše odluke. Menjate iz korena pristup problemima, jer stimulansi stižu kad se najmanje nadate. Motivisani ste za nove početke.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ušli ste u period nediscipline, bar kad je hrana u pitanju. Slatkišima teško možete odoleti. Pošto je smisao za umetnost naglašena, bićete zadovoljni ukoliko ostvarite kreativne ambicije. Iako vam partner mnogo znači, to nikako ne želite da priznate, posebno ne njemu. On očekuje malo pažnje s vaše strane.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Prijatno vam je pod Venerinim zracima. Njoj možete biti zahvalni ne samo za osećanje sreće i harmonije već i za druge stvari. Dišite punim plućima, uživajte u sitnicama i ne opterećujte se tričarijama. Imaćete vremena za sve. Izbegavajte Ovnove, jer vas mogu samo nervirati.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Bićete srećni ukoliko učinite bar neko dobro delo. Do izražaja dolazi vaša nesebična priroda sklona da svima ugodi. Uspeh vas očekuje u posredništvu bilo koje vrste. Bili biste odličan provodadžija. Da li ste primetili da ste drugima srećnije ruke nego samom sebi? Mogući su problemi sa ishranom i prilagođavanjem.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Dan je u znaku ljubavi, zabave i hobija. Od obaveza ipak nećete moći da pobegnete. Lepo se osećate i još lepše izgledate.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mnogi pripadnici znaka biće bezrazložno ljubomorni na voljenu osobu. Neka se zapitaju gde greše, jer je trenutno stanje bolesno? Radi se o osećaju nesigurnosti. Morate više verovati u sopstvene vrednosti i ceniti sebe, kako bi to činili i drugi. Očekujte goste.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Kad biste uvek bili tako slatki i umiljati kao danas, kud bi vam bio kraj? Shvatili ste da svađom samo gubite vreme, pa potencirate šarm i lukavost. Planirate kraći put ili neku vrstu usavršavanja od koje mnogo očekujete. Kontakti sa rodbinom biće, za divno čudo, prijatniji nego što ste mislili.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U fazi ste materijalne ekspanzije. Postali ste prava tvrdica koja samo broji novac. Pošto imate puno izdataka, nećete dozvoliti da novac olako potrošite. Napravili ste plan i od njega ne odstupate. Mogući su zdravstveni problemi prouzrokovani lošim metabolizmom, pa je dijeta idealno rešenje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Vaša prelepa pojava zrači optimizmom. To vam, međutim, nije dovoljno; uložićete dodatni napor kako biste bili lepši i srećniji. Da niste možda sebični? Da li su ljudi koji vole sebe sebični? To je filozofsko pitanje i vi nemate vremena da se zamarate njime. Okrenuti ste pametnijim i prečim stvarima.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR