Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 29. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 29. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 23. rođendan proslavlja NBA zvezda, Kevin Durant.

21.03 – 20.04. OVAN

Sve je u znaku preuranjenih akcija, ulaganja velike snage i nerviranja. Kad se osvestite, shvatićete da je moglo i jednostavnije; ali, šta da se radi kad od svoje prirode ne možete pobeći. Oprez u saobraćaju!

21.04 – 20.05. BIK

Ljubav, ah, ljubav! Sve se vrti oko nje. Dobro se osećate, tako da pozitivnu energiju razmenjujete sa voljenom osobom. Umete da budete agresivni kad nešto naumite, pa i na emotivnom planu. Shvatate da ste uzalud bili ljubomorni. Menjate stil. Šarmom i neizvesnošću razoružavate “protivnika”

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sve se odvija sporo, što vas dovodi do ludila. Ukoliko ste u prilici da se bavite poslovima koji ne zahtevaju dobre reflekse, već britak um i duboku koncentraciju, ostvarićete rezultate. Planirate putovanje od kojeg očekujete više stvari istovremeno. Spajate korisno sa lepim.

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko ne pokušate da se odbranite od okoline, razbolećete se. Svet do te mere deluje opterećuje i energetski vas iscrpljuje, da vas ugrožava. Savetuje se distancirnost, jer samo tako možete izbeći opasnosti izazvane zahtevima okoline, koja još uvek ne shvata vašu suštinu.

21.07 – 21.08. LAV

Uživate u dokazivanju sopstvenih vrednosti. Pokušajte da u tome ne preterate. Mogući su problemi sa krvnom slikom, pa nastojte da o tome povedete računa, bilo adekvatnom ishranom, bilo lekarskom kontrolom.

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući smislu za sistematičnost, rešavate problem. Ne smeta vam veliki napor, kao ni sporost sa kojom se odvijaju događaji, jer ste do te mere jaki i stabilni da znate šta hoćete i do toga dolazite. Savetuje se malo spontanosti i lucidnosti, kako bi život bio interesantniji.

23.09 – 22.10. VAGA

Bogat društveni život čini dan nezaboravnim. Oscilacije u raspoloženju samo su vama svojstvene. Rakovi su bebice u odnosu na vas po nekim pitanjima. Pokušajte od njih da naučite, ako ništa drugo ono bar kako da rukujete novcem. Ne rasipajte ga na tričarije.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Osećate potrebu da ostvarite životni cilj. Pošto je evidentan veliki talas kreativne energije, pokušajte da se iskažete na adekvatan način. Problemi koji su vas mučili napokon se stišavaju. Veliki finansijski uspeh je na pomolu, bilo da se radi o prodaji nekretnina ili zaradi.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ne sekirajte se bez preke potrebe. Oslušnite unutarnji glas koji vam jasno govori šta je poželjno učiniti kako biste olakšali probleme i funkcionisali na što bolji način. Planete pojačavaju nezadovoljstvo i potenciraju strahove. Bavljenje hobijem je jedino rešenje.

21.12 – 19.01. JARAC

Prema svemu se odnosite ozbiljno i odgovorno. Još kad biste uspeli da udovoljite potrebama, te da se distancirate od osoba koje vas na izvestan način opterećuju… Pošto volite da se mučite, istrajaćete do kraja, makar po cenu vlastitog rastrojstva.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne nervirajte se bez potrebe, jer ćete sebi natovariti nevolju na vrat i izazvati neprijateljstvo okoline. Pokušajte da smanjite fizičke aktivnosti i eliminišete premor praćen lošom koncentracijom.

19.02 – 20.03. RIBE

Uspešan dan u svakom pogledu. Najvažnije je da se dobro osećate i da znate šta hoćete. Pošto su takvi trenuci retkost, istrajte u nastojanjima da realizujete što više stvari. Situacija zahteva štednju, pa se ne razmećite novcem.

OSTAVI KOMENTAR