Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 29. mart 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 29. mart 2012. godine

SHARE

48. rođendan danas proslavlja australijska manekenka Elle Macpherson.

21.03 – 20.04. OVAN

Pod uslovom da budete oprezni i pokušate da se od nečega distancirate, bićete i uspešni. U protivnom, nervi će biti na udaru, a samim tim pojaviće se i osećanje da vas niko ne razume. Možda niste otkrili umetničke afinitete, pa bi energiju valjalo usmeriti ka tome. Sve misli su okrenute romantičnim temama. Niste sigurni da je ono što trenutno imate ono pravo i da ispunjava vaša očekivanja. Ukoliko ste u kombinaciji sa vatrenim Strelcem, nema dileme – on je idealna osoba.

21.04 – 20.05. BIK

Osećate potrebu da se opustite u partnerovom zagrljaju. Ma koliko da vam smeta, privlačnost postoji. Kad prođe kratak zanos, kompletirajte zadovoljstvo u društvu, kafiću ili na nekom javnom skupu. Iz situacije izvlačite maksimum. Može se javiti zdravstveni problem, i to usled raznih preterivanja. Poželjno je da budete umereni i odmereni kako biste sačuvali ono što može biti na udaru.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dan je u znaku interesantne vesti. Poslove obavljate korektno, ispravno rezonujete i brzo delujete. Moguće su emotivne nesuglasice nastale usled želje za kritikovanjem voljene osobe. Ne dozvoljavate da vam odgovori, jer mislite da ste u pravu. Preterujete. Iznenadan susret popravlja raspoloženje. Lako uspostavljate kontakte, uživate u društvenoj angažovanosti i zadovoljstvima.

21.06 – 20.07. RAK

Uspešan dan, pod uslovom da ga pametno iskoristite. Ukoliko budete gubili vreme na gluposti, samo ćete se nervirati. Ovako, okrenuti ste onim što prosto obožavate, a to su škla i novac, pa ćete biti srećni i zadovoljni. Neodlučni ste u vezi sa ljubavnim problemom, pa sebi po ko zna koji put postavljate pitanje: vredi li pokušati? Vredi, naravno.

21.07 – 21.08. LAV

Dan je kao stvoren za flert, ljubav, umetnost i razne užitke. Ipak, ne preterujte. Možete se nekontroloisano vezati za novu simpatiju i po ko zna koji put zadati problem sebi i bližoj okolini. Vaga vam šalje tajne poruke. Da li ćete ih primiti? Nov izazov ne propuštate, a divni trenuci ostaju u trajnom sećanju. Pošto prema partneru osećate snažnu fizičku privlačnost, u njemu budite uspavane strasti. Niste sigurni u sopstvene vrednosti, te kompenzaciju nalazite u kupovini odeće i obraćanju pažnje na spoljašnji izgled. Čista zamena teza.

22.08 – 22.09. DEVICA

Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene. Jedna Vodolija vas naprosto izluđuje. Potreban vam je oslonac. Od partnera očekujete nežnosti, ali i da vam bude na usluzi. Problem se javlja ukoliko on nije sposoban da udovolji vašim zahtevima.

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto ste napokon materijalno zbrinuti, opuštate se. To je, međutim, kratkog veka, jer su vaši potrošački apetiti nezajažljivi. Uživate u lepim stvarima. Za većinu Vaga to su prijatno društvo i umetnost. Sa partnerom ste u korektnim odnosima, tako da lepo raspoloženje nesebično delite. Takvi ste ne samo prema njemu već i prema porodici, prijateljima. Lav će vas obradovati nečim što ste dugo priželjkivali.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zadovoljavate prohteve, bilo da se radi o umetničkim interesovanjima, želji za luksuzom ili kupovini stvari o kojoj već duže vreme maštate. Nude vam se i uzbudljive ljubavne dogodovštine. Na vama je da li ćete ih prihvatiti. Čuvajte zdravlje, pošto narednih dana ono može biti ugroženo. Sklonost ka pogrešnoj dijagnozi postoji. Uputno je odmoriti se i napraviti plan za nove poteze.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je mukotrpan posao i izuzetno naporan dan. Ukoliko shvatite da tako mora biti i uključite ono čega imate na pretek, a to je energija pred izazovima, uspećete. Ne dozvolite da vas razni zastoji blokiraju i osujete vaše dalje akcije. Spremite se za ozbiljan razgovor sa Jarcem. Ostvarićete sve ono što ste zamislili. Problem za većinu pripadnika znaka jeste u tome što ni sami nisu načisto s tim šta hoće. Neka malo razmisle.

21.12 – 19.01. JARAC

Sporo dolazite do cilja, ali sigurno. Nezadovoljstvo vas nagoni na kreativnost. Usmerite energiju na najbolji mogući način. Meditacija i oprobana sredstva vraćaju mir i sprečavaju neželjene posledice u vidu depresije. Svi postupci zavise od drugih ljudi, prvenstveno od odnosa sa suprotnim polom. Ako budete zadovoljni u vezi s tim, neće vam smetati što stvari ne funkcionišu kako treba. U protivnom, nezadovoljstvo i želja za distanciranjem postaju normalan sled okolnosti.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Dobar dan za pripadnike ovog znaka. Ukoliko nemate problema, činite sve da ih izmislite. Imaćete dobro raspoloženje, prijatne susrete, zaradu i puno sreće. Kako ćete se snaći sa svim ovim ugodnostima? Poželjno je biti realan i iz date situacije izvući maksimum. Mudrim pripadnicima znaka to će poći za rukom, kao i zamena teza. Oni su srećni i zadovoljni onim što imaju.

19.02 – 20.03. RIBE

Na trenutak vas je zapljusnulo dobro raspoloženje i ugrejala ljubav najdražih. Zamalo da se istopite od sreće. Pošto je to brzo prošlo, ponovo se suočavate sa teškoćama. One iziskuju upornost koju vi trenutno imate. Lavovi i Bikovi će biti u situaciji da sa vama razmene reči podrške. Okolinu šokirate revolucionarnim idejama. Ona ih očigledno od vas ne očekuje, ali promene su u svakom slučaju poželjne.

OSTAVI KOMENTAR