Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 29. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 29. decembar 2011. godine

SHARE

39. rođendan danas slavi glumac Jude Law.

21.03 – 20.04. OVAN

Morate uložiti puno truda ako želite da isplivate iz problema. Energije imate, ali, nažalost, ne i upornosti – to vam je velika mana. Čim treba da obavite nešto slično današnjem zahtevu, postajete svadljivi i skloni nasilju. Izbegavajte svađu.

21.04 – 20.05. BIK

Uživate u lepim stvarima. Dobro se osećate jer ste srećni i zaljubljeni. Druženje sa Vodolijama je prava stvar. Vi – praktični, a ona luckasta.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Lepo pričate. Problem nastupa kada treba preći na dela. Tu ste već slabi, pa želite da obaveze svalite na druge. Pošto odlično organizujete stvari, uspećete bez napora da uradite sve što se zahteva. Ne rasipajte novac, jer će vam uskoro biti potrebne rezerve.

21.06 – 20.07. RAK

Polako se pripremate za slavlje. Volite druženje u porodičnom krugu, ali volite i da se pokažete. Možda upravo zato i čitate kuvar. Specijalitetima fascinirate sve oko sebe. Partner je oduševljen, jer ljubav često dolazi preko stomaka. Nova poznanstva i nova interesovanja.

21.07 – 21.08. LAV

Naoko ste srećni i zadovoljni. Sve vam ide od ruke. Partner je pitom, novca imate dovoljno, a ni na zdravlje ne možete da se požalite, pa ipak…

22.08 – 22.09. DEVICA

Device vredno rade i pokušavaju da sa saradnicima ostvare prijatan kontakt kako bi im bili od pomoći. Radosni ste ne samo zbog emotivnog sklada već i zbog veće sume novca koja je u opticaju. Planirate nove investicije, ali i štednju. Stomačni problemi teraju vas da razmišljate o dijeti.

23.09 – 22.10. VAGA

Skloni ste nerviranjima zbog svake sitnice. Nervirate se prvenstveno zato što biste želeli malo više para i što ste umorni od svakodnevnih obaveza. Ukoliko budete rešili ove probleme, nervoza će nestati. Vodolija hita u pomoć.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko se udružite sa Ovnom, biće svađe na pretek, pa pokušajte da ih izbegnete. Imate puno energije. No, u želji da iz sebe izbacite višak energije, postajete nepromišljeni, pa postoji opasnost od povreda. Rizik možete izbeći opreznim ponašanjem. Okrenite se ljubavi i umetnosti.

23.11 – 20.12. STRELAC

Srećan preokret omogućava vam da odahnete. Svesni da ste se u nekog razočarali i da ste emocije pustili u pogrešnom smeru – napokon se smirujete. U očekivanju radosnih zbivanja, povedite više računa o zdravlju. Pluća su slaba tačka organizma, a virusi haraju.

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko ste mislili da ćete problem rešiti sa lakoćom, grdno ste se prevarili. Kod vas se sve dešava intenzivnije nego kod drugih, pa morate svojski da se potrudite. Prema nekome gajite lažne nade, idealizujete ga, pa se čuvajte. Setite se skorašnjeg iskustva i učite na greškama.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Srećni ste i zadovoljni. Lav svojim korektnim ponašanjem utiče na takvo raspoloženje, ali možda i Vaga? Mnoštvo pozitivnih događaja kako na ličnom tako i na porodičnom planu – utiče na to da ste trenutno u vrhunskoj formi. Nastojte da ovo stanje održite što duže. Partner očekuje poklon. Iznenadite ga onim što voli.

19.02 – 20.03. RIBE

Na momente ste nervozni i napeti, jer niko ne ume da udovolji vašim perfekcionističkim težnjama. Raspoloženje se, na svu sreću, brzo menja. Ukoliko se budete oslonili na vlastita sredstva i ako ne budete ponavljali greške, odlično ćete funkcionisati. Pripadnici znaka koji tragaju za idealnom ljubavlju treba da smanje kriterijume.

OSTAVI KOMENTAR