Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 29. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 29. avgust 2013. godine

SHARE

War Child 20th Anniversary Celebration

Svoj 20. rođendan danas proslavlja pevač One Directiona Liam Payne!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ništa vam nije palo s neba. Ušli ste u fazu prosperiteta zahvaljujući sopstvenim zalaganjima. Sve se odvija po unapred zacrtanom redosledu. Emocije prikrivate, što dovodi do problema u vezi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba da stavite na ljubav i svu svoju energiju usmerite na nju. Očekuje vas puno sreće i radosti, tako da je gubljenje vremena na druge stvari čista besmislica. Ono čega se treba čuvati jeste svaka vrsta preterivanja, posebno u hrani i piću.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uspeh je tu, samo treba biti strpljiv i sačekati. Pošto imate običaj da se preterano iscrpljujete, nervno i energetski, možete imati problema. Razmislite da li to vredi. Rizik će se isplatiti. Čuvajte se povreda.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Od nečega s pravom puno očekujete. Bićete u situaciji da pomažete drugima rečima ili delom. Pošto imate potrebu za nezavisnošću, smetaće vam osobe koje vam se petljaju u privatnost. Obilje ideja koristite na adekvatan način. Boemsko veče ulepšaće ionako prijatan dan.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi danas previše razmišljaju o ljubavi, možda više nego što je upražnjavaju. Želje su jedno, mogućnosti drugo. Sreću ćete naći ako se okrenete sportu, rekreaciji, partneru, deci, pa i igrama na sreću. Bavljenje umetnošću omogućiće vam dobro raspoloženje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je izuzetno kreativan i uspešan dan u svakom pogledu. Posebno će vas obradovati dugo očekivan materijalni dobitak. Krajem dana je moguća napetost. Rešićete je se ukoliko se setite voljenog bića i prijatelja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Niste ni svesni toga koliko ste srećni. Ukoliko želite da odmah vidite rezultate, ova konstatacija izgledaće vam netačno. Morate raditi na nekim osobinama koje se tiču strpljivosti, pa ćete uspeti. I sami znate da do sredine idućeg meseca stvari neće ići željenim tempom. Ipak sve funkcioniše.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Od partnera očekujete vernost. Pošto ste po prirodi sumnjičavi, krijete ljubomoru i pravite ispade. Ništa novo. Možda na taj način osvežavate odnos sa suprotnim polom? Pošto je pojačana sklonost ka popularnosti, ljubavi i umetnosti, bacite im se u susret. Rezulatati će biti zapanjujući.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspešan period zasad se nastavlja. Opasnost od povreda, posebno u saobraćaju, trenutno je pojačana, tako da se savetuje oprez. Dobićete neplaniranu priliku za putovanje. Oberučke ćete to prihvatiti, pošto putovanja obožavate. Samo da ih je više.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Prijaju vam samoća i izolacija. Emocije potiskujete, a od sitnih problema u vezi sa partnerom pravite dramu. Nije sve tako crno, prestanite da paničite. Trenutno niste u stanju da o događajima trezveno razmišljate, pa ih ostavite za drugo vreme. Okrenite se hobiju i onom od čega imate koristi.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neplanirani događaji na planu ljubavi. Normalno, pozitivni. Problem može da nastupi kad partner počne da pravi planove na duge staze i da u njih ubacuje vas. Ne sputavajte me – glavni je moto Vodolija, pa ćete se uplašiti da ne budete zarobljeni. Možda je to ono pravo?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Samo ukoliko budete aktivni i znate šta hoćete, možete se nečemu nadati. Mnogi pripadnici znaka imaju zdravstvene probleme izazvane pogrešnim mišljenjem. Otreznite se i shvatite da vreme u kojem živimo zahteva odvažne i snalažljive ljude.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR