Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 28. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 28. mart 2013. godine

SHARE

null

27. rođendan danas slavi megazvezda svetske muzičke scene, Lady Gaga.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Budući da ste se naučili pameti, ponašate se racionalno. Doduše, i dalje vam je jezik brži od pameti, ali to više nije opasno. Nervoza je normalna pojava koju pokušavate da ublažite družeći se sa osobama koje vas cene. Period u kom se nalazite odličan je za pisanje i bavljenje naukom. Budite oprezni, što dalje od zlonamernih ljudi i situacija koje nisu kristalno jasne. Samo tako ćete se spasti. Ljubav i dalje cveta.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Vreme koje je pred vama odlično je za bavljenje svim vrstama hobija. Na materijalnom planu stvari ne stoje fascinantno, ali zato se nude novi duhovni vidici. Glavni problem Bikova jeste emotivne prirode. Saznanje da su dugo u nešto uzalud ulagali dovodi ih do besa, a sami su krivi. Učite se strpljenju. Pošto se nalazite u pozitivnoj fazi, pokušajte da iz nje izvučete maksimum, sve u svom stilu – uz šalu i prijateljsku atmosferu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Srećne okolnosti idu vam naruku. Posedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema sa vaše strane. Sa lakoćom ćete ući u obaveze koje zahtevaju vaše maksimalno angažovanje, a koje obećavaju napredak. Sticanje popularnosti, javnog priznanja, ali i sklonost ka precenjivanju sopstvenih snaga i poremećaja nervne prirode s tim u vezi. Sa Škorpijom ćete biti nezadovoljni, jer ona trenutno ima jače adute.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Uživate u lepim stvarima, ali i u pozitivnim ljudima. Ne pada vam na pamet da traćite slobodno vreme na gluposti i nerviranja. Ukoliko neko pokuša da vas izbaci iz ravnoteže, nećete mu dozvoliti. Imate spreman odličan izgovor za takve slučajeve. Druženje sa Bikom će vas oraspoložiti. Postižete uspeh na svim poljima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Aktivno i originalno razmišljate. Sa prijateljima se družite razmenjujući svakodnevne probleme i znanja. Pokušajte da sklonost ka kritikovanju svedete na minimum. Više radite, a manje pričajte. Okolina od vas očekuje da napokon pređete sa reči na dela. Nemojte propustiti priliku da negde otputujete. Pokušajte da razmotrite trenutno stanje i iz njega izvučete maksimum. Treba biti racionalan u pogledu trošenja fizičke snage, ne ulagati napor u ono što se ne isplati.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Stalo vam je do činjenica. Funkcionišete hladno, proračunato, sa željom da iz trenutne situacije profitirate. Očekuje vas uspešna saradnja sa Škorpijom, pod uslovom da joj povlađujete. Na emotivnom planu su moguća nerviranja, jer želite partneru najbolje, ali ga gušite nekim svojim postupcima.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto se javlja mogućnost nerviranja, morate se okrenuti lepim stvarima, npr. fizičkom izgledu i sređivanju sitnica. Bar ćete izbeći tenziju u domaćoj atmosferi. Nezadovoljni ste osobom koja je rođena u znaku Jarca ili Vodolije. Maštate o putovanjima, a intuicija, koja je pojačana, govori da će ih biti. Obuzdajte tvrdoglavost i sa osmehom pređite preko uvreda.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Teško onom ko pokuša da vam pokaže zube. Nećete se libiti da ga u korenu sasečete. Izabrati Škorpiju za takmaca – nije jednostavno, pošto umete sa podjednakim žarom da volite, mrzite i budete konkurent. Sve što radite radite intenzivno, pa okolina, posebno Blizanci i Device, nemaju šanse da vas prate. Dobićete podršku važne osobe. Budite tolerantniji prema bližnjima.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspešan dan u svim oblastima. Zadovoljni ste postignutim rezultatima, ali vas to ne sputava da planirate dalje poteze. Na emotivnom planu se događaju fantastične stvari. Možete se nadati svemu najboljem. Uživajte dok možete! Pred vama je povoljan period za uživanje u sitnim životnim radostima. Razmišljajte o tome kako da što pametnije osmislite slobodno vreme.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Lako se nervirate i na okolinu isijavate neraspoloženje. Morate ovu osobinu nekako da korigujete. Okrenuti ste porodici više nego što je normalno. Gušite ukućane. Bolje prolaze oni pripadnici znaka koji imaju konkretnu preokupaciju u vidu hobija i interesovanja za natprirodne fenomene.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Preterano idealizujete stvari, pa morate pokušati da se saberete i realnije suočite sa konkretnom situacijom. Pogrešne procene, loše investicije i ne baš sjajno zdravlje – zahtevaju pasivniji pristup životu. Iskoristite glavu konkretnije i pametnije, a ne samo za češljanje kose. Lažna dijagnoza.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Donosite odluku na brzinu i sa nečim krećete iz početka. To vam neće teško pasti, jer su u pitanju novac i biznis. Napokon ste se opametili i rešili da stvari stavite na zasluženo mesto. Naredni period je dobar za zaradu, ali ne i za emotivni napredak. Smislite pametnije adute za partnera. Morate u nastupu nešto da menjate.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR