Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 28. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 28. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 21. rođendan proslavlja reper Soulja Boy.

21.03 – 20.04. OVAN

Najzaljubljivije osobe rođene su u vašem znaku. Mnogi Ovnovi se po ko zna koji put nalaze u stanju zaljubljenosti. Bićete srećni i zadovoljni samo pod uslovom da raščistite neke stvari i da se prilagodite drugima. Situacija će se iskristalisati sredinom avgusta. Do tada – slatka neizvesnost.

21.04 – 20.05. BIK

Trenuci zadovoljstva imaju i negativnu stranu. Ne dozvoljavaju nam da napredujemo, tako da se instiktivno prepuštamo uživanjima. Nekontrolisanost u ishrani donosi višestruke posledice. Morate biti svesni toga da je sve, pa i sreća, prolazno. Dan je u znaku uspeha i umetničkih sklonosti.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sve sama ograničenja. Ko vam je kriv kad na događaje gledate pesimistički. Partnera doživljavate negativno, skloni da vidite samo njegove loše osobine. Za početak, kupite ružičaste naočari, nabacite osmeh, pa ćete možda uspeti da ublažite duboka unutarnja nezadovoljstva.

21.06 – 20.07. RAK

Živ ste čovek, pa je normalna i vaša potreba da se prepustite sitnim radostima. Prija vam sve što je udobno i lepo, pošto osećate potrebu da predahnete, kako biste uhvatili zalet. Dan provodite u društvu osoba koje vam prijaju i voljenog bića. Sve je tako jednostavno. Neizvesnost je za vama.

21.07 – 21.08. LAV

Zahvaljujući povoljnim događajima, srećni ste, zadovoljni, skloni da se prepustite čisto čulnim užicima. Učinićete to na sebi svojstven glamurozan način. Ukoliko ste usamljeni, kompenzaciju nalazite u slatkišima, koji na indirektan način luče hormone sreće. Čuvajte se viška šećera u krvi.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto se situacija na emotivnom planu stišala, a vi počeli da razmišljate, shvatate da je sve plod puste potrebe za idealizacijom. Partner je do te mere izneverio vaša očekivanja da vam sve postaje smešno. Zadovoljni ste, jer ste po ko zna koji put u pravu kad cepidlačite. U protivnom, grešite.

23.09 – 22.10. VAGA

Osećate se fantastično, srećno i zadovoljno. Ne razmišljate o običnim stvarima i životnim problemima, već se okrećete ljubavi, umetnosti, ali i stanjima koja vas čine egzaltiranim. Sve što je dobro ima i lošu stranu, tako da se naziru klice pogubnih posledica ponašanja po zdravlje. Smanjite doživljaj!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Za nezadovoljstvo potražite konkretan razlog. Iako mislite da su krivci društvo, ljudi, posao i sve što se tiče drugih – niste u pravu. Uzrok nezadovoljstva potražite u bolesnom stanju tela i duha koje vas sputava da situaciju prihvatite realno, te da normalno na nju utičete. Razmislite o tome!

23.11 – 20.12. STRELAC

Budite realni kad su vaše mogućnosti u pitanju i ponašajte se u skladu sa njima. Samo ćete tako izbeći precenjivanja vlastitih snaga i probleme nervne prirode. Trenutno se savetuje da ne budete suviše revnosni i pohlepni. Sve ostalo odvija se na zadovoljavajući način. Pridobijate nečiju naklonost.

21.12 – 19.01. JARAC

Današnje aktivnosti zahtevaju dodatan napor ukoliko želite da ih obavite prema planu. Da li ste za to spremni i da li ste u stanju da se s tim izborite? Razmislite! Prošlo je vreme kad ste mogli da se ponašate stihijski. U međuvremenu ste postali svesni sopstvenih potreba. Najizraženija je potreba za duševnim mirom.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Snagom sugestije ostvarujete sve što ste zamislili. Budite skromniji i realniji u idejama, jer je zlatna sredina idealna. Ukoliko stvari oko sebe doživljavate suviše intenzivno, možete doživeti i nervni slom, pa tako zaboraviti na rezultate. Važno je izbeći nervnu razdražljivost i postići ravnotežu tela i duha.

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto su evidentne prepreke u svemu za šta se uhvatite, osećate potrebu za samoćom. Ne želite da vas drugi vide neraspoložene. Poželjno je da danas zadajete sebi samo najnužnije zadatke. U tom slučaju, bićete zadovoljni i dobro ćete funkcionisati. U protivnom – nervoza i neispunjenost.

OSTAVI KOMENTAR