Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 27. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 27. jun 2013. godine

SHARE

Leighton Meester And Ed Westwick Get Busy On Set

Svoj 26. rođendan danas slavi engleski glumac Ed Westwick.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nikome nije potrebno toliko ljubavi kao vama. Da možda ne preterujete sa izlivima nežnosti i vezivanjem partnera za sebe? Pošto ste skloni idealizovanju, možete uvideti da ste stvarali lažnu predstavu o voljenom biću. To vam se često dešava, pa se razočaranje može ponovo dogoditi. Sa Vodolijama ostvarujete dobru saradnju na svim poljima, pod uslovom da poštujete pravila igre.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Uzbuđujete se bez potrebe. Poslove ćete obaviti, ali uz ulaganje puno energije, tako da se krajem dana možete pitati da li je to bilo neophodno? Na emotivnom planu situacija je nepredvidljiva. Postoji sklonost ka brzom zaljubljivanju, sticanju popularnosti i sreće u ličnim vezama.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Razmišljate kako da rešite važan problem. Iako ste spremni da krenete u akciju, više okolnosti vas u tome mogu omesti. Radi se o podložnosti virusnim infekcijama i oslabljenom imunitetu. Rasplinjujete snagu i vreme na sporedne stvari, maštate o nemogućem. Poželjno je biti realniji. Jedino vas Ovan može uzdrmati i izbaciti iz ravnoteže, ali pozitivno.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Raspoloženi ste, vredni i istrajni. Pozitivne osobine su u prvom planu. Moglo bi se reći da ste idealni, ali blaga doza posesivnosti i ljubomore sprečava vas ipak da postanete savršeni. Slobodne trenutke provodite sa osobama koje volite: partnerom ili prijateljima. Lepo vam je!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Poželjno je smireno prihvatiti stanje malaksalosti, smanjiti fizičke aktivnosti i sačekati da sve prođe. Postoje stvari koje možete obavljati, a da se pri tom fizički ne iscrpljujete: čitanje, na primer. Pošto pasivno provodite dan, očekuju vas pozitivna iskustva vezana za putovanja ili istraživanje duhovnih i psihičkih područja. Saosećajno razumete druge i želite da im pomognete.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Naoružali ste se strpljenjem, pa vam ne smeta spor napredak. Okrenuti ste kreativnom radu i planiranju lepih događaja, suviše lepih da bi bili realni. Šansa da odete na put postoji. Ne očekujte previše od tog puta, kako se ne biste razočarali. Pokušajte da se setite sličnog iskustva iz ne tako davne prošlosti.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto su raznovrsni sadržaji pred vama, vodite računa o tome da u njima ne preterate. Pokušajte da se distancirate od događaja i da se ne nervirate bez potrebe. Neoprezni ste, pomalo rasejani, a samim tim i skloni povredama, bilo da se radi o saobraćaju ili rukovanju kućnim aparatima. Zato pojačajte oprez i sve će biti u redu. Pred velikim ste preokretima u životu, i to nabolje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U fazi ste preobražaja, svesni da morate da uložite puno napora i strpljenja kako biste rešili problem. Ništa ne pada s neba, pa će i za rešenje vašeg problema biti potrebno puno energije i nerviranja. Pošto na masu događaja ne možete da utičete, a na samog sebe možete, smirite se. Sve će doći na svoje mesto. Sa nekim obnavljate saradnju i druženje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Postižete neizmeran uspeh. U posebno povoljnom položaju nalaze se oni pripadnici znaka koji se bave proučavanjem filozofije, umetnosti i teologije. Neka vas ne uspavaju lovorike, jer se morate čuvati “zlih ljudi”, iznuđivanja odluka i nezgoda. Ukoliko pojačate dozu opreza, rizik ćete svesti na minimum. Pošto je partner u izvesnoj krizi, pokušajte da mu svojim savetima pomognete. Sada ste mu najpotrebniji.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Misaoni proces je pojačan. Uočavanje najsitnijih detalja rešava problem. U toku dana se smenjuju energetski tokovi, od pojačane snage do talasa malaksalosti, tako da se savetuje odmor. Slobodno vreme provedite u opuštenoj atmosferi, ne zamarajući se stvarima na koje malo možete da utičete. Strelac vam pomaže svojim savetima.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko neko pokuša da vas izbaci iz takta, pokušajte da sačuvate zdrav razum. Moguća su nerviranja i briga vezana za ukućane. Uhvatite se u koštac sa svojom prirodom, koja, priznaćete, nije najjednostavnija. Okrenite se stvarima od kojih možete imati koristi. Preosetljivi ste! Partner vas podržava.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Sklonost ka flertu je naglašena, pa povedite računa o tome. Skandal je nešto što je trenutno najmanje poželjno. Postižete nova iskustva u duhovnim sferama, dok vam na materijalnom nivou štošta ne teče glatko. Možda jedan od razloga leži u nemogućnosti uočavanja problema? Prizemne Ribe će, zahvaljujući inovacijama, imati dobar uticaj na okolinu, posebno kad je novac u pitanju.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR