Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 26. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 26. septembar 2013. godine

SHARE

Serena Williams Meets The Press In Sweden

Svoj 32. rođendan danas proslavlja najbolja teniserka sveta, Serena Williams.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bezrazložno osećanje usamljenosti i odbačenosti i dalje traje. Učinite nešto da ga svedete na razumnu meru. Radite što više, bavite se sportom i družite se. To je idealan način da prevaziđete bolesno stanje tela i duha. Ukoliko pokušate da funkcionišete tako što ćete prebacivati krivicu na druge, samo ćete iskoplikovati stvari.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zablude su danas moguće. Bikovi su krajnje praktični, pa im trenutno odsustvo smisla za praktično u velikoj meri smeta. Zato se savetuje bavljenje baštovanstvom, hobijem, filmom i svim vrstama umetnosti. Materijalna ulaganja i novčane transakcije zaboravite, bar danas. Uživajte u danu!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Neka vas ne iznenade neočekivane promene. Pošto su one prijatne, uticaće ne samo na poboljšanje životnih uslova već i na planove vezane za putovanje, dakle, upravo na ono što volite.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Valjda ste se smirili. Danas sakupljate snagu, tako da ćete uraditi sve nagomilane poslove i napokon biti zadovoljni. Problem leži u konstataciji da nemate na koga da se oslonite. Osećanje usamljenosti u kritičnim situacijama dodatno vas zamara. Ne dozvolite sebi ulogu mučenika. Teška je.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Blistate u svim sferama života, pošto to želite, a i zvezde vas podržavaju. Njihov značaj ne smete nikaka zanemariti. One nagoveštavaju puno radosnih događaja, ali samo pod uslovom da ste aktivni. Zato se pod hitno aktivirajte. Planete vas podržavaju u lakšem ostvarivanju cilja.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto se situacija okreće u vašu korist, pokušajte da izađete iz stanja napetosti. Morate se prilagoditi događajima ukoliko želite da iz njih maksimalno profitirate. Sa Lavovima i Vodolijama imate skladan odnos.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Trenutno je teško osobama rođenim u znaku Vage. Praktična strana bića loše funkcioniše, a novac je sve potrebniji. Ukoliko nastavite da se nervirate ovim tempom, postoji ozbiljna šansa da se razbolite. Zato se savetuje maksimalna kontrola osećanja i nalaženje radosti u sitnicama.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko se opustite, samo ćete iskomplikovati stvari. Problem je doživeo kulminaciju, što je pozitivno, jer posle kulminacije sledi popuštanje. Problem ne može biti veći nego što već jeste, i počinje da se nazire rešenje. To što ste tvrdoglavi samo je vaš lični problem, koji potencira stanje inhibicije. Osećate unutrašnju napetost.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Razmišljate na konstruktivan način. Zahvaljujući vlastitim sposobnostima i činjenici da znate šta hoćete, funkcionišete u pravom smeru. Ukoliko se drugi ne uklope u ova pravila, neće vas mnogo tangirati. Činite sve u cilju ublažavanja nervne razdražljivosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Budući da ste pod jakom napetošću, moguće je nezadovoljstvo praćeno nesigurnošću. Potražite savet osoba koje su rođene u znaku Raka. Isključivo one vam mogu objasniti razlog vaše potištenosti. Sukobi sa partnerom samo su jedna od neugodnosti.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Dan u znaku kriza, ali čete ih uspešno prebroditi. Lavove eliminišite bar nakratko, jer će samo pojačavati problem i pokušavati da dokažu vašu krivicu. Samoća je pravi lek. Da li ste razmišljali o tome da ste namćorasti zbog zdravstvenih tegoba? Sanirajte ih.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Maštate, pišete, bavite se lepim stvarima. Udruženi sa Bikovima i Vagama, postižete zapažene rezultate. Pošto se oni odnose prvenstveno na duhovne i umetničke vrednosti, koncentrišite se na događaje u tom smeru. Možda ćete uspeti da konkretizujete kreativnu zamisao, ukoliko se potudite.

OSTAVI KOMENTAR