Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 26. maj 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 26. maj 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 47. rođendan proslavlja roker Lenny Kravitz.

21.03 – 20.04. OVAN

Vaša društvena narav i želja za komunikacijom trenutno su u prvom planu. Dobro se osećate jer ste zadovoljni svim segmentima života. Izuzetno vam prija druženje sa Strelcima, zato što su oni dinamičniji i vedriji od vas, makar na prvi pogled. Partner pokušava da vas prijatno iznenadi. Ako ne uspe, odglumite zadovoljstvo jer se makar trudio.

21.04 – 20.05. BIK

Samo pod uslovom da ste u prethodnom periodu ispravno postupili, možete se nadati povoljnom ishodu. U protivnom, agonija se nastavlja. Partner čini sve da posumnjate u opravdanost veze. Okrenite se sebi i sačekajte povoljniji momenat; tada ćete biti u situaciji da probleme sagledate objektivno i ispravno.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto ste pregrmeli viruse i slabost imuniteta, razočarali se povodom izvesnih događanja – pasivni ste i odmarate se. Nervoza polako jenjava, pa pokušavate zrelije da razmišljate. Donosite po ko zna koji put odluku da nećete postupati pogrešno, ali ona će kratko trajati. Ubrzo ćete nastaviti po starom.

21.06 – 20.07. RAK

Držite sve konce u rukama. Odlučni ste i istrajni, pa niko ne sumnja u uspeh. Okolina se čudi kako vam polazi za rukom da tako dobro funkcionišete. Možda vas je malčice potcenila, i to zato što ni vi sami sebi ne verujete dovoljno. To svoje stanje nesvesno emitujete i na okolinu.

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko se okrenete radu i kreativnim potencijalima, očekuje vas uspeh. U protivnom, frustracije vam ne ginu, naročito ako po svaku želite nemoguće na planu najdublje intime. Frustracija je bilo u poslednje vreme dosta, pa pokušajte da ih na svaki način izbegnete. Izlaz postoji u vama i konkretnim poslovnim potezima.

22.08 – 22.09. DEVICA

Izvesni planovi padaju u vodu. Gubitak morate stoički podneti i okrenuti se stvarima koje zahtevaju vašu pažnju. Niko ne sumnja u uspeh kad su Device u pitanju. Svi astrološki znaci imaju kvaliteta, ali vaš posebno. Zato morate u svakom trenutku biti svesni svojih vrednosti. Hrabro napred!

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko vam je pošlo za rukom da se opustite i uz kaficu sa prijateljima normalno funkcionišete, biće dobro. Posvetite pažnju svom mentalnom zdravlju, ne opterećujte se glupostima i udovoljite sebi. Poželjno je činiti stvari koje vas čine zadovoljnim. To morate pre svega sami, jer od pomoći sa strane – slaba vajda.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Želite da volite i budete voljeni, ali situacija nije baš ružičasta: ili je partner izneverio vaša očekivanja, ili ste izabrali pogrešnu osobu, tek, neraspoloženi ste. Ne pokušavajte da tvrdoglavo dođete do istine. Povucite se iz igre i mudro sačekajte svojih pet minuta. Odgovor će doći sam po sebi.

23.11 – 20.12. STRELAC

Samo ukoliko budete osmislili ovaj dan, bićete zadovoljni. Da li je u pitanju druženje, sport ili bilo kakav hobi – individualno je. Važno je unapred isplanirati sadržaje koji će vas pokrenuti. Ne dozvolite sebi prazan hod, jer u tom slučaju možete biti nervozni. Smisao za filozofsko-religiozne teme danas je pojačan.

21.12 – 19.01. JARAC

Pred vama je kreativan i lep dan, tako da nemate razloga da se žalite. Uživajte u tihoj sreći, ali prvenstveno rešite neke stvari sa samim sobom. Treba znati do koje mere se treba žrtvovati za najbliže, jer su oni počeli da zloupotrebljavaju vašu dobrotu. Ne dajte se!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Brinete o zdravlju iako se radi o beznačajnim stvarima. Pošto je kuća trenutni centar zbivanja, nastojte da ambijent učinite što prijatnijim. Prijatelji koje dugo niste videli uživaće u vašim specijalitetima. Druženje je stvar na koju se treba fokusirati, jer spasava od depresivnih misli.

19.02 – 20.03. RIBE

Samo ukoliko se budete zalagali i aktivno prevazilazili probleme, moći ćete da uživate u plodovima. U protivnom, sekiracija će uticati na vaš ionako krhki nervni sistem. Većini pripadnika znaka stižu opominjuće poruke. Shvatite ih, jer ćete se u protivnom nervirati. Razmislite!

OSTAVI KOMENTAR