Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 26. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 26. januar 2012. godine

SHARE

Svoj 54. rođendan danas slavi TV voditeljka i komičarka Ellen DeGeneres

21.03 – 20.04. OVAN

Ako se pomirite sa činjenicom da vas očekuje težak dan, biće vam lakše, pa učinite to što pre. Rad je nešto što morate da prihvatite i sa čim bi najzad trebalo da se pomirite. Ljubav, uživanja i druge lepe stvari odložite za povoljniji trenutak. Pred vama su krucijalne promene na nivou ličnosti.

21.04 – 20.05. BIK

Dan je kao stvoren za izvođenje umetničkih dela ili uživanje u njima. Pošto se nalazite u svojevrsnoj emotivnoj zabludi, iskoristite talas inspiracije u kreativne svrhe. Umesto što se prepirete sa partnerom i ukućanima, bolje bi bilo da sarađujete. Sa Lavovima vas očekuje sjajna saradnja. Prihvatite je oberučke.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ako stvari krenu nizbrdo kada se najmanje nadate, nemojte paničiti jer će vas strah samo blokirati i omesti u akciji. Strpite se i sačekajte da negativan period prosto sam od sebe prođe. Bili ste u još većoj krizi pa ste izdržali. Više šetajte.

21.06 – 20.07. RAK

Kuvate, mesite, spremate. Iako svi misle da to volite, činjenica je da masu stvari obavljate samo iz potrebe i osećanja dužnosti. Uskoro vas očekuju srećni preokreti na emotivnom planu, pa posvetite više pažnje fizičkom izgledu. Valja šarmirati dotičnu osobu. To vam bar neće biti teško, posebno ako uključite u igru smisao za humor.

21.07 – 21.08. LAV

Na sve strane – problemi. Svađe sa partnerom postale su svakodnevna i normalna pojava, a i zdravstvene tegobe dodatno otežavaju stvari. Pitate se dokle ćete moći da izdržite ovaj tempo? Tešite se: nepovoljan period brzo će proći, samo se morate strpeti još koji dan. U protivnom, možete imati ozbiljnije probleme.

22.08 – 22.09. DEVICA

Izuzetno naporan dan, i to na svim poljima. Izdržaćete ga, jer ste bili u daleko težim situacijama. Ukoliko planirate nove početke, stanite. Razmislite o tome da li je sada pravi momenat. Pokušajte da se okrenete stvarima u koje ste sigurni. To je stari oprobani posao, ali i osoba sa kojom delite životnu sreću. Ništa bez nje.

23.09 – 22.10. VAGA

Vage očekuje sjajna saradnja i odnos sa javnošću. Umetnička crta karaktera trenutno je naglašena, pa ćete biti u fazi stvaranja kapitalnih dela. Jedan Lav nudi vam primamljiv predlog, pa ga ne ispuštajte iz ruku. Moguće su, međutim, i zablude kad je on u pitanju.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ambiciozni ste. Hvatate se u koštac sa problemima, mudrujete nad sopstvenom sudbinom i ponašate se u stilu pripadnika ovog misterioznog znaka. Pošto je sposobnost koncentracije jaka, uspevate da rešite važan problem. U tome vam svojski pomaže Jarac. Njegove savete treba poslušati.

23.11 – 20.12. STRELAC

Trenutne okolnosti shvatate ispravno i shodno njima se i ponašate. Pošto je sklonost ka povredama naglašena, savetuje se oprez. Ukoliko sarađujete sa Ovnovima i Vodolijama, budite krajnje oprezni. Možete imati problema.

21.12 – 19.01. JARAC

S jedne strane su želje, dok stvarnost nameće drugačiji tempo. Ljubav i potreba za nežnošću čine vas osetljivim, a zdravstvena situacija upozorava na to da možete imati problema. Čuvajte se i ne precenjujte sebe u odnosima sa suprotnim polom. Trenuto je partner u situaciji da vas totalno izbaci iz koloseka. Oprez!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Osećate snažnu unutrašnju napetost, nervirate se i radite u stanju užurbanosti. Ukoliko pojačate dozu opreza, okrenete se radu u izolaciji i strpljivom ostvarivanju ciljeva, problemi će biti za vama.

19.02 – 20.03. RIBE

Umetnički orijentisane Ribe očekuje uspešan i kreativan dan. One inspiraciju i kreativnost uspevaju uspešno da oplode; svakodnevni problemi mogu da sačekaju povoljniji momenat. Jedan Lav nudi vam predlog u vezi sa čijom realizacijom morate dobro razmisliti. Vi ste praktični, on – još više. Oboje nastojite da profitirate.

OSTAVI KOMENTAR