Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 25. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 25. jul 2013. godine

SHARE

2012 TCA Summer Tour - CBS, Showtime And The CW Party in LA

Svoj 46. rođendan danas proslavlja glumac Matt LeBlanc.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Uspeh je neminovan, ali morate se malčice pomučiti. Čim to shvatite, biće vam lakše. Ne budite, kako to umete, nestrpljivi. Situacija zahteva više fleksibilnosti, a manje nerviranja. Ishod će biti krajnje povoljan. Ljubavna idila traje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Napokon ste se smirili. Šanse da izgladite nesporazume sada su na vašoj strani. Još uvek se osećaju posledice nezadovoljstva, ali budući da ste uporni i energični, izlazite iz krize. Ne oslanjajte se na Ovnove i Škorpije, jer ćete od njih imati slabe vajde. Samo dajete, a ništa ne dobijate za uzvrat.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Rastrzani ste na više strana, pa je posledica nervna razdražljivost. Iako vam prija da više poslova radite istovremeno, malo ste preterali. Slobodne trenutke koristite na pogrešan način. Umesto da se odmarate, pravite planove koji vas guraju u još veće obaveze. Budite realniji i praktičniji.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Okolina teško može da shvati šta vam se mota po glavi, a, što je najbitnije, ne možete ni vi. Mnogi pripadnici znaka i ne pokušavaju, jer im teško pada suočavanje sa problemima na nivou ličnosti. Niko nije idealan. Ranjiviji ste nego obično. Putovanje je u izgledu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Daleko burnije reagujete od pripadnika ostalih znakova. Stalno tražite da vam drugi nahrane sujetu. Potrebno vam je da saznanje o sopstvenoj vrednosti uočite u tuđim očima. One, nažalost, ništa ne govore. Budite manje sujetni i narcisoidni.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ni ‘d’ od Device. Niste praktični, ni sitničavi, ni perfekcionista. Danas ste svoja sušta suprotnost. Pošto ste se definitivno izgubili u raznim ljubavnim maštanjima, najbolje bi bilo da u njima ostanete. Kad uvidite grešku, biće čudno, jer vam se to ranije nije dešavalo. Tešite se, nekad mora.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon je kriza prošla. Kratak predah koristite da se “sastavite”, jer ste prethodnih dana bili rastrzani. Iako pokušavate da krivca tražite u drugima, niste u pravu. Upravo ste vi osoba kojoj nedostaje fleksibilnost, tako da na događaje gledate isključivo. Novo vreme zahteva nove ljude.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Polako se oporavljate od raznih stresova. Emotivna bura prolazi, ali se ipak morate zapitati koliki je vaš deo odgovornosti. Samo realnim sagledavanjem situacije možete je izbeći u budućnosti. U protivnom, ona se javlja kao recidiv, i to sa jačim posledicama. Budite realni i odmereni.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Laskanje i priznanja koje dobijate od drugih vas ne zadovoljavaju. Potrebno vam je nešto mnogo jače da biste našli unutrašnji mir. To što kvalitetno ispunjavate obaveze samo se po sebi podrazumeva, priznanja takođe. Maštate o nečem nedostižnom. Za neke su to Havaji ili Brazil, za neke nova ljubav.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Situacija zahteva promenu. Morate se prilagođavati i biti moderni; to je jedan od načina da se povinujete savremenom dobu. Ukoliko ne pružite ruku novim naprednim snagama i ne promenite se, imaćete problema. Jarci su do te mere stabilni da im to teško pada. Prave grešku za greškom.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imate uspeha u svemu što započnete. Kreativni ste i izuzetno sposobni. Zadivićete okolinu savremenim pogledima. Osobe u znaku Jarca stalno vam kontriraju, pošto nikako ne mogu da se priviknu na vaše nekonvencionalno ponašanje. Izbegavajte ih.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pred sebe ste postavili mnoštvo zadataka, tako da fanatički pokušavate da ih realizujete. Koliko u tome uspevate – diskutabilno je, pošto vam više odgovara da pričate nego da radite. Ali tu je Blizanac koji vas inspiriše da zasučete rukave.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR