Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 25. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 25. avgust 2011. godine

SHARE

25. rođendan danas proslavlja glumica Blake Lively.

21.03 – 20.04. OVAN

Stvari su krenule nabolje. Nalazite se pred neočekivanim događajima koji obećavaju korenite promene. Pošto ste skloni brzopletim akcijama, postoji opasnost od povrede. Stoga se savetuje oprez kad su fizičke aktivnosti u pitanju. I dalje je ljubav aktuelna, ili bar maštate o njoj.

21.04 – 20.05. BIK

Mogući su problemi nervne prirode. Sve što je obično i opterećujuće treba izbegavati u cilju očuvanja zdravlja. Okrenite se pravim ljudima i zbivanjima, pošto ćete samo tako moći da utičete u pozitivniom smislu na zdravlje. Bićete zadovoljni, a samim tim i mirni.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prijemčivi ste na uticaje sa strane; naročito ste osetljivi na provokacije kolega. Ne dozvolite im da vas iznerviraju, već se pravite kao da ništa ne čujete. Okrenite se jačanju fizičkog zdravlja, pošto je sklonost ka prehladi i virusima pojačana. Budite realniji i strpljiviji.

21.06 – 20.07. RAK

Neke stvari ste postavili na pravo mesto. Okrećete se onome od čega se živi – poslu. Pod uslovom da krajnje profesionalno, bez emocija, pristupite ovom problemu – možete se nadati uspehu. U protivnom, nerviranja i svađe mogu uticati na zdravlje. Kad bolje razmislite, ništa nije vredno sekiranja.

21.07 – 21.08. LAV

Želja da sve bude po vašem praćena uverenjem da ste najpametniji trenutno je pojačana. Povedite računa o tome da ne preterate, pošto ova osobina može biti pogubna. Lavovima je skromnost strana, a i to da budu po strani. Ponekad morate, mada vam to teško pada.

22.08 – 22.09. DEVICA

Još uvek ste u fazi pravljenja nerealnih planova. Pošto se na materijalnom planu stvari ne odvijaju željenim tempom, mašta je ventil. Sklonost ka prehladama i raznim virusima trenutno je pojačana. Niste imuni ni na zablude. Zato se savetuje oprez na svim poljima.

23.09 – 22.10. VAGA

Suočavate se sa stvarima koje ste zapostavili. One se odnose na partnera, decu ili hobi. Kako ćete ih rešiti – zavisi isključivo od vas. Pošto pripadnika ovog znaka ima raznih, različito će se ponašati, u skladu sa svojom prirodom. Izbegavajte sukobe sa partnerom. Budite diplomatični i tolerantni.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ne možete da se požalite na poslovni uspeh. Stvari držite pod kontrolom, možda i previše. Niste svesni toga koliko saradnicima smeta vaša želja za dominacijom. Pokušajte da se menjate. Još uvek ste u fazi poslovne ekspanzije, ali i zastoja u drugim segmentima života.

23.11 – 20.12. STRELAC

U fazi ste sticanja priznanja i uspostavljanja uspešnih kontakata. Sa partnerom i okolinom trenutno ste u harmoničnim odnosima. Za divno čudo, usaglasili ste se i sa samim sobom. Dokle će to da vas drži? Pošto je odgovor neizvestan, uživajte u trenutku i prikupljajte snagu za nove poduhvate.

21.12 – 19.01. JARAC

Nalazite se u raskoraku između želja i mogućnosti. Trenutna situacija ne obećava, ali u nagoveštaju su lepši događaji, koji bi mogli korenito da promene pristup problemu. Ne posustajte, budite optimista, pošto ćete tako biti prijemčivi samo za pozitivne događaje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Iako ste planirali neke poslove, moraćete od njih da odustanete. Razlog leži u slabosti organizma izazvanoj padom imuniteta. Posvetite više pažnje svom jačanju. Ukoliko se stanje ne popravi, poželjno je sredinom meseca posetiti lekara. Do tada učinite sve kako biste ojačali.

19.02 – 20.03. RIBE

Posao zahteva koncentraciju. Tako ćete bar prestati da mislite na svoje neuspehe i relativno slabo zdravlje. Ukoliko ne možete da se usaglasite i sporazumete sa kolegama, povucite se i radite samo svoj posao. Ne ulazite u prepirke i prepucavanja. Bolje je da izbrojite do deset.

OSTAVI KOMENTAR